Samsunspor'da İdmanlar Start Alıyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 28 June 2008, 17:17:11

« önceki - sonraki »

ozkan17

furkanda kım ya ne oynıcak altdakı genclerımız varken gartlasmıs adamlarlamı bu yola devam edecegız

Sadece Samsunspor

20 July 2008, 13:27:13 #91 Son düzenlenme: 20 July 2008, 13:54:59 tuqberk
AlıntıKamp süreci başladı

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, kamp sürecinin başladığını ve 10 gün Samsun´da çalıştıktan sonra 2 ya da 3 Ağustos´ta İzmit Karatepe´ye giderek hem kamp yapacaklarını, hem de hazırlık maçları oynayacaklarını Kırmızı-Beyazlıların yeni teknik patronu Hayrettin Gümüşdağ, kamp sürecinin başladığını belirtti. 10 gün tesislerde kamp yapacaklarını söyleyen Hayrettin Gümüşdağ, "Fitnis ve tempo çalışmalar olmak üzere günde çift idman yapacağız. 2 ya da 3 Ağustos'ta da İzmit Kartepe'ye giderek orada İddaa'nın düzenlediği turnuvada hazırlık maçları oynayacağız. Samsun'da ki kamp sürecinde daha ziyade genç oyuncularımıza bakarak onların içinden eleme yapacağız. Yani bugün (dün) bazılarının A Takım ile son idmanı olacak" diye konuştu. Temel dayanıklılık çalışmalarını Samsun´da tamamlayacaklarını dile getiren Gümüşdağ, sporcularının oldukça iyi çalıştığını, hepsinden memnun ve umutlu olduğunu söyledi. Gümüşdağ, "Futbolcular kamp süresince tesislerde kalacak. Biz çalışmalara biraz geç kaldık. Bu bir gerçek ama kaybedilen bir şey yok" dedi.

http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=15298

veis

kampda maç fikri çok iyi olmuş ayrıca kartepede antreman için çok ideal biyer.genç oyuncular elenecekmiş.bence hedefi düşünerek ve 8 transfer yapacaksa hocamız gençlerden enfazla 4 tanesini kampa götürecekdir.

Cagdas Ünver

Bu bahsedilen genclerin bildigim kadariyla profesyönel sözlesmeleri var.
Yani elemek denildiginde yeniden PAF takimami gönderiliyorlar yoksa satilacaklarmi ?

Bilgi verirseniz sevinirim.

veis

oyuncular pafa gönderilecek ama anlaşma zemini olursa samsundaki diger takımlara ve yakın illere kiralık verilecekler.

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: veis - 20 July 2008, 19:28:40
oyuncular pafa gönderilecek ama anlaşma zemini olursa samsundaki diger takımlara ve yakın illere kiralık verilecekler.
Verdigin bilgiler icin tesekkürler veis abi.

Baþkent_55

21 July 2008, 15:58:29 #96 Son düzenlenme: 21 July 2008, 16:14:54 berusa55
AlıntıSAMSUNSPOR'DA YENİ SEZON HAZIRLIKLARI

KARADENİZ EKİBİ GÜNÜ ÇİFT İDMANLA GEÇİRDİ

SAMSUN (A.A) - 21.07.2008 - Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor, yeni
sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
         Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ gözetiminde
günü çift idmanla geçiren Karadeniz ekibinde, çalışmaların temposu da
sürekli artıyor.
         Takıma yapılacak transferler konusunda yönetim kuruluna bir rapor
sunduğu belirtilen teknik direktör Gümüşdağ'ın, çeşitli mevkilere oyuncu
alınması yönünde görüş bildirdiği öğrenildi.
         Ay sonuna kadar Samsun'da hazırlıklarını sürdürecek Karadeniz ekibi,
3-18 Ağustos tarihleri arasında Isparta Davraz'da kamp yapacak. Takım
buradaki çalışmaları sırasında çeşitli hazırlık maçları da oynayacak.
         Öte yandan, göreve yeni başlayan yönetim kurulunun da sezon hazırlıkları
için yoğun çalışma içinde olduğu bildirildi.
         Kulübe destek olmak amacıyla iki iş adamının önemli miktarda maddi
katkıda bulunmasının verdiği moralle takımının içinde bulunduğu ekonomik
sıkıntıları aşmaya çalışan yönetim kurulunun, bu konuda çeşitli
görüşmeler yaptığı öğrenildi.

-''BİN ALTIN ADAM'' KAMPANYASI

Ekonomik açıdan zor günler yaşayan Samsunspor'un, gelecek sezonu rahat
geçirebilmesi için başlatılan yardım kampanyası da sürüyor.
         Kampanya kapsamında kurulan Samsun Taraftarları, Yönetici ve İş Adamları
Derneği (SAMSİD) başkanlarından Hacı Eyüp Güler, Samsunspor'un 2008-2009
sezonunu mali açıdan rahat geçirebilmesi için başlatılan ''Bin Altın
Adam'' kampanyasının adım adım ilerlediğini söyledi.
         Kampanya kapsamında bin kişiden 2 bin 500'er YTL toplanmasının
amaçlandığını ifade eden Güler, şu ana kadar kampanyaya katılan altın
adam sayısının 200'e ulaştığını belirtti.
         Elde edilecek gelirin kulübün sigorta primi, maaş, deplasman gideri gibi
cari harcamalarında kullanılmasının amaçlandığını vurgulayan Güler,
kampanyanın yavaş ilerlemesine rağmen amacına ulaşacağına inandığını
kaydetti.

Kaynak: www.ajansspor.com

veis

HOCAMIZ HER BÖLGEYE TRANSFER talebinde bulunmuş enazından hedefler dogrultusunda güzel bir adım ama bunlar kadar önemli olanda serkan kenan can gibi samsuna mal olmuş oyuncularımızın geri dönmesi ve zafer şakarıda unutmayalım.celil sagırı bi damla bile sevmem kendi görüşümdür ama onunda fedakarlık yapıp takımda kalması gerekiyor.yoksa yine aynı hikayeyi söylemeyi bırakmalı ve hersene kaçırdıgı kampı busene tamamlamalı.

Sadece Samsunspor

AlıntıGümüşdağ: ''Bir güneş doğdu''

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ çalışamlardan ve atmosferden memnun olduğunu söylerken, "Takımda pozitif elektrik var, bir güneş doğdu diyebiliriz" dedi. Gümüşdağ transfer çalışmaları hakkında da konuştu..

Gümüşdağ takımla birlikte 4. idmanına çıktığını hatırlatarak, "Takımın moral ve motivasyonu yerinde. Takımda pozitif elektrik var, bir güneş doğdu diyebiliriz. Çalışmalardan çok memnunum. Ağır bir tempoyla çalışıyoruz. Oyuncuları dinlendirmeden yüklenmeye devam ediyoruz. Takımdaki eksiklikler giderilecek. Takımın bir an önce hazır hale gelmesi için yoğun çalışmak zorundayız" dedi.

Yeni bir yönetimin ve antrenörün gelmesinin takımda ayrı bir hava oluşturduğunu dile getiren Gümüşdağ, "Ben son derece memnunun, yoğun çalışıyoruz. Takım geçmiş yıllardaki sıkıntılardan dolayı istediği gibi hazırlanamamış" diye konuştu.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Gümüşdağ, şu ana kadar 'şu oyuncu olacak' şeklinde bir girişimlerinin olmadığını, konunun yönetim kurulu tarafından değerlendirildiğini dile getirdi. "Genç yeteneklerden takım kurmaya çalışacağım" diyen Gümüşdağ, ihtiyaçlarına göre transfer yapacaklarını, yıldız bir oyuncu transferinin söz konusu olmadığını söyledi.

Burada Samsunspor, antrenmanda 5 gurbetçi futbolcuyu denemeye aldı.

veis

celilin getirdigi recep asil vardı oda acaba antremanlara katılıyormu yoksa oda gitdimi acaba.

**KaR6**

yok abi asil masil.. takımı bi izlesen var ya, genç takım gibi ;D bi tek kenan sırıtıyo arada..

ozkan17

aglanacak halımıze guluyoruz ya lıg baslayacak sunun surasında daha transfer yok ustune üstlük bırde elımzıdekı oyuncuları kaybedıroyoruz..

eyyyy celil efendi hanı gozun kapalı bos kagıda ımzanı atardın samsunspoır ıcın eyyyyy kral serkann samsunsporu bırıncı lıge cıkarmadan futbolu bırakmıyordunn...ne celıl ne serkan yok pıyasada on gunluk antrenmanla sezona baslayan takımdan ne cıkar..kondısyonlar %50bıle degıl hey yawum benım

Benim Samsunspor'umu bu duruma düşürenlerin burnundan fitil fitil gelir ınsallah yediğiniz naneler

veis

celil samsunsporluydu ya ondandır şimdiki kaçmaları.

varolcan

ya kardeşim veis nedir bu celil  takıntısı sende.herkes parasını alıyo ses yok celil abi istiyo hemen laflar başlıyo.sana bi şey söylimi  sen istesende istemesende celil altın harflerle ismini samsunspor tarihine yazdırmıştır.kişilik mi allah ına kadar karekterlidir.düşün bakalım samsunsporda hangi topçu yönetime gider  belediye başkanına gider  valiye gider yapmştır.hepsi menfaati için sessiz kalmıştır.sen celil abiyi bi sor dışarda yardım etmediği bi gariban kalmışmıdır.sor bakalım kulüpteki çalışana celil içn ölürüz demişlerdir.sende bi şey bilmeden kafana göre yazyosun.karşısına çık bakalım böyle konuşabilirmisin

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: varolcan - 22 July 2008, 20:10:28
ya kardeşim veis nedir bu celil  takıntısı sende.herkes parasını alıyo ses yok celil abi istiyo hemen laflar başlıyo.sana bi şey söylimi  sen istesende istemesende celil altın harflerle ismini samsunspor tarihine yazdırmıştır.kişilik mi allah ına kadar karekterlidir.düşün bakalım samsunsporda hangi topçu yönetime gider  belediye başkanına gider  valiye gider yapmştır.hepsi menfaati için sessiz kalmıştır.sen celil abiyi bi sor dışarda yardım etmediği bi gariban kalmışmıdır.sor bakalım kulüpteki çalışana celil içn ölürüz demişlerdir.sende bi şey bilmeden kafana göre yazyosun.karşısına çık bakalım böyle konuşabilirmisin

insanları tanımadan böyle yargılayamazsın, veis abi neyin ne olduğunu bilir o da biliyor celil'in samsunspor tarihine geçtiğini ama celil'in son yaptıkları hiçde hoş değil çok sivri konuşmalar yapıyor