Samsunspor - Trabzonspor Dostluğu Kuruluyor(!)

Başlatan King1965, 13 July 2013, 15:02:28

« önceki - sonraki »

lucarelli

13 July 2013, 17:15:40 #15 Son düzenlenme: 13 July 2013, 17:58:14 lucarelli
önce çıksın özür dilesin. Yıllarca size haksızlık yaptık, sizin hakkınızı yedik. Malum maçlarda hakeme tesir ettik desin. Kritik dönemlerde Samsuna gelip sahte barış gösterilerinde bulunduk desin. Sonra değerlendiririz. He bu arada topçu mopçu da istemeyiz. Alsın karmilini kendi oynatsın.

Sadece Samsunspor

Beyler buyuk konusmayin bu kulupte ne olmicak dencek seyler oldu. Soz konusu Samsunspor olunca her sey olabiliyor biliyosunuz

yirmiuc

Samsunspor'da hic olmadigi kadar 'Trabzon' kelimesi gecmeye basladi.

Once telefon acip samsunsporun kendk futbolcusuna ceza verilmesini istmeler vs. vs.
Gercekten rahatsiz edici durumlar..
Guzel seyler olmuyor..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Dartagnan

teksas3455

Alıntı yapılan: yirmiuc - 13 July 2013, 18:01:02
Samsunspor'da hic olmadigi kadar 'Trabzon' kelimesi gecmeye basladi.

Once telefon acip samsunsporun kendk futbolcusuna ceza verilmesini istmeler vs. vs.
Gercekten rahatsiz edici durumlar..
Guzel seyler olmuyor..

1461 Trabzon maçındaki olayları da unutmamak lazım.

brigand

mübarek günde orucuma da sulandın yala tarbizon seni iki bayram arasına havale ediyorum  :-X

feticalik

Kabul edilemez. ama yönetimden olası bir olumlu hareket tüm sempatimi bitirir.

Ollivanders

Desiqner

Bu adam gelirde yemeğe gidenler olursa içimizdeki Trabzonsporlularıda görmüş oluruz...
İyi niyetli olan herşeye saygım var ama bunlarınki" size bir topçu verelim sesinizi kesin" havası.
İlk önce adam olmayı öğren , ondan sonra adamların meclisine gir....

mimar55

Peşin hükümlü olmamak lazım adnanın kaptan olduğu bir süreçte trabzonlularla bir alıp veremediğim yok gerçi benim trabzonspor lobisi ile sorunumuz var yıllardır. Sonuçta ben istemiyorum dost olmayı ama bu süreçte yemekte yenilir futbolcuda gelir. Sonucu görmek lazım

Ollivanders

Abilerim bana kızacaksınız ama trabzonspor denilen takımla bu kadar anılmadık hiç bir zaman. Bunaldık midemiz bulandı artık. Ne olursunuz şu durumlara , şu insanlara fırsat vermeyin. Beklemediğimiz şeyler görüyoruz yaşıyoruz. Biz bu değiliz. Olmamalıyız.

SSKLA

dostluk değil şunun adını ağabeylik koysalarya...  :(

lato

Kendi camiasının bile torbacı dediği bir Madama bu kadar takılmaya değmez ;)

radikal-fma

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Samsuna gelip dostluk görüşmeleri yapması ortada bir yanlışlığn olduğunu, geçmiş trabzonspor yönetimlerinin yanlış hareketler yaptığını kabul etmesi anlamına gelir. bu adam yönetimin başına geldiğinden beri cesur ve doğru hareketler yapıyor. TFF ve büyük olduğunu iddia eden takımlar bu adamdan rahatsızsa bu adam iyi adamdır. düşmanlığın kimseye faydası yok dostluk lazım

lato

Alıntı yapılan: radikal-fma - 13 July 2013, 23:43:16
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Samsuna gelip dostluk görüşmeleri yapması ortada bir yanlışlığn olduğunu, geçmiş trabzonspor yönetimlerinin yanlış hareketler yaptığını kabul etmesi anlamına gelir. bu adam yönetimin başına geldiğinden beri cesur ve doğru hareketler yapıyor. TFF ve büyük olduğunu iddia eden takımlar bu adamdan rahatsızsa bu adam iyi adamdır. düşmanlığın kimseye faydası yok dostluk lazım

Valla bizim camiadan daha dostunu bulamaz kimse. Ordu, Altay, A gücü, Altay, Ksk, Bursa bunlar samimi olunanlar sayamadığım çoğu takım taraftarı da Samsun'da gayet hoş karşılanmıştır Samsun'da. Adam dürüstse çıkıp açık açık geçmişte şu i..nelikleri yaptık ayıp ettik desin ondan sonra dostluktan bahsetsin. Çoğu kişinin belirttiği gibi travzona deplasmana giderken küfürler olaylar Samsun'a gelineceği zaman dostluk naraları artık kimse yemiyor bunları. Adamın açıklamaları da bir dost gibi değil biz sizin büyğünüzün edasında. önce uslup öğrensin adamlık öğrensin. Yıllardır herkes Samsun'u düşmanlık besliyor biliyor ama kimin adam kimin madam olduğunu da bilen biliyor.