Samsunspor - Trabzonspor Dostluğu Kuruluyor(!)

Başlatan King1965, 13 July 2013, 15:02:28

« önceki - sonraki »

teksas3455

Galip Öztürk de bu oyunun içinde mi? Eğer Samsun'da bu lobiye karşı bir lobi oluşturulacaksa
herhalde en büyük Samsunlu iş adamı Galip Öztürk'tür. Ama onun da tarafını bilmek lazım.

lato

Alıntı yapılan: teksas3455 - 15 July 2013, 01:02:20
Galip Öztürk de bu oyunun içinde mi? Eğer Samsun'da bu lobiye karşı bir lobi oluşturulacaksa
herhalde en büyük Samsunlu iş adamı Galip Öztürk'tür. Ama onun da tarafını bilmek lazım.

Ya kökeni Trabzonlu diye önüne gelene saydırıyoruz da Galip Öztürk de aslen Sürmeneli.( trabzonsporlu demiyorum sadece Emin Kar vs. değerlerimize hakaret edip Galip'i ağa ilan eden zihniyetlerin bilmesi için yazıyorum.) Hatta Çarşamba'da da zamanında kan davası vs. sebeplerle göç eden bir çok Trabzon kökenli hemşerimiz var duyduğum kadarıyla. Ama çok şükür Samsun Çarşamba'yı ve Samsunspor'u memleket kabul ediyorlar. Kimileri gibi yediği kaba pislemiyorlar.( Bunu da Çarşambalı bir arkadaşımın anlattıklarına göre söyledim. Babamla muhabbet ederken söylemişti çok önceden ordan göç edilmiş diye ben de ilk defa duymuştum.)

5trawberry

Kendini Türk hisseden herkes Türk'tür demiş, Atatürk.
Türkiye'de doğmayıp da, ısrarla ben Türk'üm diyen insanlar var. Bu da öyle bir şey, herkes biyerlerden gelme, önemli olan seni sen yapan, doyuran, ve kendini bilmene vesile olan şehre bağlı olmaktır.
Benim anne tarafım aslen Rizelidir mesela, ama Samsun'da doğup, doymuşlar. Bütün aile bireyleri Rizespor'dan nefret eder :)
Bu olaya geçen sene stadyumda şahit olmuştum.
Ayağa kalkmayan Trabzonludur muhabbeti vardı. Vatandaşın biri ben Trabzonluyum neden böyle bir şey yapıyorsunuz diye homurdandı. Üç dört koltuk öteden bir abi geldi, ben de Trabzonluyum, Vakfıkebirliyim.
Nerde Trabzonlu varsa, a.... diye başladı gitti :)

Bugün bu şehirde doğmayan, ama pozisyon itibarıyla doyan insanlar var.
Ve hiçbirisinin Samsunspor adı altındaki samimiyetine inanmıyorum.

Valiliğe gittim bir sene önce falan, valilikte futbol konusu açılınca Trabzonsporlu birisi ile tatlı sert polemiğe girdim, seni valiye şikayet ederim dedi, bordo mavi bayraklar astım dedi.

ee?

Ne yapalım ne yapalım diyoruz, bizden geçti de, evlatlarımızı memleket sevdalısı yetiştirip, bulundukları mevkide Samsun'u ve Samsunspor'u en iyi şekilde temsil etme bilincini aşılayacağız.

oguzhann555

İlk trabzon Samsun maçında görürüz dostluğu.  ;)

AllydeenleaR

özkan

Zaten bu kadar insan kendilerine göre önemli rakamlar olan cezaları,biber gazlarını ve men cezalarını lobi tünelindeki çıkar avcıları kazansın diye yedi ya.

furkan5534

HoliganSamSunLu

dostluk falan olmaz zaten kulüpler arasında bariz bir sıkıntı yok taraftarlrın arasınıda kimse düzeltemez konuya fazla kafa tormaya değmez bence yeni sezonla birlikte 61. dakika aktivitesine devam edilir.

5trawberry

61. dk aktivitesi nedir ya?
61. dk da adama sövdükçe, adam kendisini bir şey sanmaya devam ediyor.
Anca bize söversiniz başka bir şey yapamazsınız moduna giriyorlar.

Süper lig'e çıktık ne oldu.
Alem gördü Karadeniz'in tek taraftarının kim olduğunu.

mimar55

Ya trabzon dostluğu denince bu seneki 1461 macı geliyor  al_sana

Sonuna Kadar 55

Kais

trbzn da kaçmışlar stad içinde yabancı madde atmaktan başka ellerinde başka bir şey gelmemiş malesef :P

lucarelli

Alıntı2001-2002 sezonunda sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, 48 gün ligde galip gelememiş, Türkiye Kupası'na ise erken veda etmişti. Ligin 22. haftasında oynanan Karadeniz Derbisi'nde ise Samsunspor'u deplasmanda 2-1 yenerek galibiyet özlemine son vermişti. Vural'ın tartışmalı bir kırmızı kart gördüğü maç sonrası Samsunspor'un teknik direktörü Yücel Uyar, "Maçın sonucunu futbolcular değil hakem Sadık İlhan belirledi" demişti... Türkiye ilerleyen günlerde şike çetesi davasıyla çalkalandı. Çok geçmeden Sadık İlhan'dan itiraf geldi. "Merkez Hakem Komitesi Başkanı Bülent Yavuz bana 'Bu karşılaşmayı Trabzonspor kazanacak' uyarısını yapıldı. Ben de gördüğüm halde bilerek penaltıyı vermedim" dedi. Bu itirafla sıradan bir maç ligin en önemli maçları arasındaki yerini aldı...

samimiysen çık özür dile, sonra kardeşilik de.