Samsunspor - Trabzonspor Dostluğu Kuruluyor(!)

Başlatan King1965, 13 July 2013, 15:02:28

« önceki - sonraki »

ali ihsan

O gitsin Fenerden kupasını alsın.Kumda oynasın.B.kunda boncuk filan arasın...

Lafla peynir gemisi yürümüyor,herkes işine baksın...

Elbet bir gün kurtuluruz bu lanet ligden de kaldığımız yerden devam ederiz bunlara yaslamaya...

Stoper

14 July 2013, 02:09:52 #31 Son düzenlenme: 14 July 2013, 02:13:32 Stoper
Ramazandan sonra yazacağım bu konuya,ağır olucak =)

cakir55

Gerek yok sizin topçunuza falan

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

orucreis

boş haber; kendini kandırmaktan başka birşey değil aranın düzelmeyeceğini hepimizden çok iyi kendisi biliyor.kendini sempatik gösterip göz boyamaya çalışmaktan başka birşey değil.hakkınızı yedik diyemez,bizim çektiklerimizi çekmeden de boş konuşması normal.aynı sıkıntıları çeksin ligden düşsün yaşadıklarımızı yaşasınlar birde çıkıp basın açıklaması yapsınlar  ki  öyle bir durumu kesinlikle ve kesinlikle göze alamazlar o zaman %1 belki düşürüm..he bu arada topçu olayına gelince biz gerekirse topçu veririz(tabiki vermeyiz aslında arada çıkan 1-2 tane çürük yumurta hariç) bu zamana kadar kaç topçu çıkarmışlar alt yapılarından sanki babasının keyfini bağışlıyo renklerine tükürdüklerim....

since1965

1461'den bir futbolcunun gelmesi için yardımcı olacakmış.Psikoljik savaşa bakar mısınız bizi 1461 ile muhattap ediyor.Bu dümene su taşıyan yöneticilerimizden destek biraz gecikti ama

erkutdem55

Samsun-Trabzon el ele hep beraber tribüne.
Çok yakında bunu bizim stadda duyacaksınız.

yirmiuc

Bazi yorumlar o kadar ikiyuzlu ki.
Sanki Trabzon baskani durup dururken kendi kendine tek tarafli bir dostluk aciklamasi yapti sanirsin...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

GökhanÇağlar

Adamdaki üsluba bak topçu vermekle bu iş bitmezmiş, bu açıklamanın bizim taraftan en ufak bir karşılık bulmaması lazım.

celebi

Özcan İNAN

Neler oluyor bu sezon nasıl geçecek çok merak ediyorum...

Karabudun

14 July 2013, 21:13:06 #40 Son düzenlenme: 14 July 2013, 21:20:06 sener.eren
  Mübarek günde kimse kendini kandırmasın! Bu dostluk muhabbetleri ikide bir patlar. Sonra Samsun' da bir şeyler tertiplenir,buluşulur, yemekler yenir, falan fıstık...Ama dostluk terennilerinin Trabzon ayağı hiç olmaz.  :suslen: En son Tutu döneminde yaşamıştık.
  Şu saçma sapan konu da kapatılsın ki insanların ashabı bozulmasın mübarek günlerde. Merak edip konuyu açan arkadaş "genel sohbet" başlığı altında sorsa çok daha yerinde olurdu. Her aklımıza takılana dair konu açmayalım ki forum da kirlilik olmasın. ;)

jurista

üç Kuşaktır Samsun'da yaşayan ,çoluk çocuğunu burada kazanan para sahibi olan bu kentin imkanlarını sömüren bir güruh var Samsun'da ...Ve o güruh Samsunluyum demiyor inatla !!!

Maalesef kentimizi de o güruh yönetiyor yönlendiriyor.

Samsuna yatırım yapmak isteyen ne kadar öz samsunlu iş adamı varsa kaçırıldı bu memleketten.Hepsi gitmek zorunda bırakıldı.En son Yıldız Holding gitti Samsundan memleketinden.

2000 Kişinin çalışacağı Türkiyenin en komple mobilya entegre tesisini Samsuna kazandıracaklardı ,herşeyleri hazırdı yeri bile belirlemişlerdi ...Önce tamam dediler , 2007 seçimleri öncesinde seçim malzemesi yaptılar .Önüne gelene bu yatırımı anlattılar hatta milletten çoluk çocuğunun kimlik fotokopilerini bile topladılar oy için .Bizzat bir ilçe yöneticisinin itirafıdır bu .

Sonra bir kişiye böyle bir yeri verirsek diğerlerine haksızlık olur diye adama vermediler yeri.Küfür eder gibi alay eder gibi ...Yıldız Holding şirket merkezini Samsundan aldı yatırımı gebzeye yaptı .Şu an Türkiyenin En büyük şirketi sıralamasında ilk 500 de 100 üncü ....

Ona o yatırımı yaptırmayanları çok iyi biliyorum ,Samsun makine sanayiye yer vermeyenleri de ... Bu şehirden olmayan idol inşaat Lovelet AVMyi  yaptığı için karalama kampanyaları yaptıranları da ...

Yazdıklarım denizde kum tanesi ...

Hülasa , kendi memleketimizde garip mahsun üvey evlat olmuşuz.Bize her yer Trabzon dayatmasını normalleştiren zihniyete teslim olmuşuz.

Bu kentin Valisinden tutun iş adamlarına bürokratlarına seçilmişlerine kadar Trabzonlulara teslim olmuşuz.

Bu kentten kazanıp ts plakalı arabaya binen bize her yer trabnzon diyen kutsal topraklardayım diye durum bildiren işadamlarının kamu yöneticilerinin  samimiyetsizliği ortadayken trabzonun bize abilik taslamalarıı normal görmek lazım ...

20 yıldır bunun kavgasını veriyorum .Her ortamda platfortmda internette kahvede esnaf arasında orda bırda savaştım durdum ama yok ... Olmayacakta.

Bu iş bitmiş ...

teksas3455

Ezildiğimizi biliyordum ama Samsun'a yatırım yapılmasını engelleyecek kadar kirli olduklarını bilmiyordum bunların. Üzülmemek elde değil ama bildiğim tek şey var : Keser döner sap döner gün gelir hesap döner...

jean

Donmez hocam yillardir Boyle ve Boyle giden biz baskan bulamiyoruz adamlarda cani sikilan aday oluyor spor bakanlari bilmemne olimpiyatlarini getirdi oraya bizim spor bakanida orali teslim olmusuz zaten

55.hakan

Birlik olmayıp aynı lobiyi Samsun'da kurmadan bu böyle devam eder.