88-Taha Yalçıner

Başlatan germencisse, 04 July 2013, 18:09:26

« önceki - sonraki »

Kaya

Cemil ile birlikte Anparaspor maçının en iyisiydi..

Valla helal olsun yüreğiyle oynadı..

sadece55

Herşeyi yaptı yüreğine Kurban...Finalde de herşeyi yapacaktır eminim

Desiqner

Süper Lig'e çıkarsak yine 11 de olursun bu futbolla İnşallah...

ali ihsan

Sezonun ikinci yarısından itibaren Ahmet Burak ile birlikte takımın en sivrilen isimleri oldular.Allah nazardan saklasın...

yirmiuc

Yüreğini sahaya koyup oynuyor. Helal olsun sana.  :_nazar >l<

ngonge

Yeni kaptanımız olmalı.. Etrafında genç bir takım oluşturulmalı.

Nuri Asan

umarım takımda kalır.  karsiyaka da ki performansını hemen hemen yakaladı.

mehmet yılmaz

AlıntıTaha Yalçıner Ödülünü Aldı
Bağımsız taraftar platformu samsunspor.biz'in üyeleri arasında geleneksel olarak düzenlediği anket sonucunda 2013-14 sezonunun en başarılı futbolcusu seçilen Taha Yalçıner ödülünü İstanbul'da gerçekleştirilen bir organizasyonla aldı.
Ödül törenine eşi ve minik kızıyla birlikte gelen Taha'nın, plaketini alırken çok mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.  Taha, 'Samsunspor'da forma giymek büyük bir gurur. Sezon sonunda kaybedilen final nedeniyle içimizde bir burukluk var. Taraftarımızı içeride görmek ciddi bir moral olmuştu ama sonra onların haksız bir şekilde çıkarılışları bizi olumsuz etkiledi. Süper Lig'i hak etmiştik. Sonuçta bu kadar büyük bir taraftarın önünde oynamak her futbolcuya nasip olmaz. İlk devre yeterince forma şansı bulamamıştım ama ikinci devre arkadaşlarımla birlikte iyi bir sezon geçirdim. Samsunspor'da kalmayı çok istiyorum. İnşallah en kısa sürede belirsizlik ortadan kalkar. Beni bu ödül layık görenlere çok teşekkür ediyorum.' dedi.
2008-09 sezonundan bu yana devam eden uygulamada, söz konusu ödülü daha önceki sezonlarda Murat Yıldırım, Ahmet Şahin, Kemal Tokak, Adem Alkaşi ve Abdülkadir Özgen kazanmışlardı. Bu sezon için kullanılan oyların %20.8'ini alan Taha Yalçıner sezonun en başarılı futbolcusu seçilmişti.

http://www.haberexen.com/yilin-futbolcusu-taha-secildi-638380h.htm

http://www.haberler.com/samsunspor-taraftari-yilin-futbolcusunu-secti-6103008-haberi/

55.hakan

Futbolcuları çok kolay zirveye taşıyoruz sonra hayal kırıklığına uğruyoruz.Erdem olayı da buna bir örnek.Samsunspor kaptanlığı bu kadar kolay olmamalı.

cgr

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: Raqua55 - 04 June 2014, 18:21:17
Bence Bu sene Kaptan Yapılsın Herkeze örnek olucak Karakteri ve Saha İçindeki Hırsıda Mükkemmel :)

Sen bırak Taha'nın kaptanlığını derslere bak ergenspor ;) Taha'nın kaptanlığını da yeni hoca düşünsün ;) senin yüzünden evdekilerden yediğim lafla çift şeritli otoban yaparım :P senin yüzünden bu kadar fanatik oldu diye fırça yiyorum 7/24 evdekilerden.ayrıca Türkçe öğretmenin kimse :-* :-* :-*

ngonge

Şu arada kaynayıp giden en güzel haber Taha'nın kalması ve sözleşmesini 1 yıl uzatması oldu. Zannedersem sözleşme 2016'ya uzamış oldu.

sadece55

Tahanin yanina hakan Bayraktar tarzi cift yonlu bir orta saha katabilirsek Tahanin etkisi daha çok ortaya cikar

AhmetDenizci

Massimo Ambrosini'nin sol ayaklı Türk versiyonu olarak nitelendirilen Taha Yalçıner:   :)

http://www.istanbulhaber.com.tr/taha-yalciner-bursaspora-dogru-haber-53248.htm

Kaya

2010 haberi diye ekleyelim de Ahmet kardeşim milletin şu zor günlerde kalbine zeval getirmeyelim  :D