88-Taha Yalçıner

Başlatan germencisse, 04 July 2013, 18:09:26

« önceki - sonraki »

ngonge

Alıntı yapılan: uçarlı - 02 November 2014, 17:08:02
Tahaya sözüm yokta yanındaki ikili parkneri destek anlamında eksik kalıyor.

Hocam yanlış anlama ama yazıların çok bölük pörçük kalıyor. Ekleme yapacağın zaman önceki mesajını değiştirerek ekleme yapabilirsin. Okuyanlar için rahatlık olur.

yirmiuc

Samsunspora son yıllarda gelmiş en kaliteli , karakterli ve içten oynayan oyuncu diyebiliriz.
inşallah uzun yıllar boyunca kulübümüze hizmet eder.

isa55

Yerde, havada, rakibin dört bir yanında Taha vardı.
Güzel oyununun karşılığını attığı golle aldı.
Teşekkürler Taha.

beşnumara

Yüreğine sağlık. Sana hakettigini vermeyenler utansın.

Sadece Samsunspor

fanatik samsunsporlu

iyi oyununa gol çok yakıştı.sürpriz golcümüz

Kaya

Her anlamda müthiş  >l< >l<

qunqor55

kaptan 55

dikini yesinler senin sana söven karıyakalılar  :ok

Kaya

Helal be sana helal  >l< :ok

brigand

Her maç olduğu gibi bu maçta istikrarlı şekilde takıma katkısı üst düzeydeydi. Yine gole yaklaştı yine çok koştu, mücade etti. Yapması gerekeni en iyi şekilde yapıyor. İnşallah bir düşüş yaşamaz. Geçen sene Balıkesir maçı sonrası 6-7 saat beraber gittik o yolu. Efendiliğini biliyordum ama gerçekten çok olgun ve işine saygılı bir yapısı var. Söz de vermişti o gün ve hala tutuyor.

eprianu

Eğer Erdem Süper Lig'e gittiyse Taha'ya sene sonu bir sürü takım talip olacaktır.

özkan

Büyüklerimiz daha iyi bilirde ben Samsunspor'da celilden sonra sol ayaklı topçu ilk defa bu kadar iyisini gördüm.Helal sana.Ayrıca engin abinin dediği gibi bilmeden koreonu yapmışız  >l<(cesaret armanda saklıdaki yüz )

Taraftara ateşleyici hareketler yapması,inanması,kendinden fazlasını vermesi..Böyle bir adama sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

Ellibeş Numara

Lusage

Ciddiyetsiz.
Tamam paranı vermiyorlar da ceza sahasında adama bi atraksiyon yap arkadaş..