88-Taha Yalçıner

Başlatan germencisse, 04 July 2013, 18:09:26

« önceki - sonraki »

isa55

Şimdi özetten tekrar baktım. Murat ortalarken ceza alanının en az 10 metre uzağındaymış ama yetişip golünü atmış. Helal olsun. Futbolunun karşılığını golüyle aldı.

ngonge

Sezon sonu inşallah Adnan, Turgay falan gitsin, kaptan yapalım Taha'yı. Cesur yürek.

mehmet yılmaz

MİY maçında da şahane oynadı, yürekten oynadı.
Helal olsun sana Taha..  >l< >l< >l< >l< >l< >l<

beşnumara

Senin Allahına kurban. Utansın kaçak güreşenler. Sen de aynı parayı aliyon eli belinde turgay da. Tükür hepsinin suratına

Kaya

Futbol aslında çok basit bir oyun.Yetenekleriniz sınırlı olsa dahi çalışırsanız ve azmederseniz karşılığını her zaman ama her zaman alırsınız.Taha bu çalışma ve azmin en büyük örneği.Sahanın her yerinde maşallah...Yüreğine sağlık kardeşim.  >l< >l<

kamuri

turgay abine de oğret da hırsı mücadeleyi adam eli belinde dolaşıyo he bi de adnan abin var ki evlere şenlik

Stoper

08 April 2014, 16:57:49 #156 Son düzenlenme: 08 April 2014, 17:51:27 Stoper
İlk yari hiç faydalanamadik.Ahmet Burak ile beraber sezonun başından bu yana forma giyebilselerdi şuan daha farkli pozisyonda olurduk. Oynadigi maçlarda görevinin dişinda ekstra gollerde atti.Kendisi adina tek olumsuzluk basit kartlar görüyor olmasi.İlk geldiğinde birçok kisi gibi beklentimiz düşüktü ama bizi yanilti,utandirdi.Taha her maç böyle olsun biz utanmaya raziyiz.. Yaninda Adnan yerine Erdem oynasa çok daha dirençli bir orta sahamiz olur.

Ollivanders

Hic gitmesin hep kalsin

özkan

uzun yıllar sonra formanın hakkını veren nadir oyuncu.

brigand

Yüzyüze sohbet etmeden önce çok soru işareti vardı. Ama düşüncelerini ve yapısını daha net gördükten sonra takdir ettim. İnat etmiş, çok çalışmış. Dinamo gibi hemde dün ki ölü ortasahanın içinde. Bu azmi kalan maçlarda da kaybolmaz ve bizim için kilit adam olur.

cakir55

İlk yarı hiç begenmiyordum hatta Buca ve 1461 maçlarında girdikten sonra gol yedirmişti ancak ikinci yarı müthiş çıkış yakaladı. Play-offta da aynı şekilde devam eder inşallah.

# tapatalk #

Furkan

Karşıyakadayken de bakıyodum da hiç böyle değildi performansı. Bizde kendini buldu adeta. :_nazar

stencil

Son zamanlarda bayagi iyi hatta takimin en iyisi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

isyan

bugün en cok güvendigim isim, utandirmaz umarim.

cakir55

Seni o kadar eleştirdim ama o lafları yutturdun resmen. Adamsın adam o nasıl savaşmay di öyle.