2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

germencisse

AlıntıSamsun'a yeni Amokachi

Yeni sezonda Süper Lig'i hedefleyen Samsunspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Musa Aydın, Ahmet Burak Solakel, Taha Yalçıner ve Adnan Güngör'e resmi imzayı attıran Kırmızı-Beyazlılar, forvet hattı için de Nijerya U20 Milli Takımı'nın golcüsü Aminu Umar'la da söz kesti. Başkan Emin Kar'ın bizzat yürüttüğü transferde büyük aşama kaydedildiği belirtilirken, resmi sözleşmenin ise hafta içinde yapılması bekleniyor. Bu arada genç oyuncu bir dönem Beşiktaş forması giyen Amokachi'ye benzetiliyor.

http://www.fanatik.com.tr/samsuna-yeni-amokachi_3_Detail_479_320502.htm

Ayberk

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 09 July 2013, 03:00:44
sonrasinda ise negatif cikmis zaten misirda ki rakimla anlasamama sebebi hbu aids mi degil mi tam bir muama :)

yalnız negatif çıktı diye haberi yalanlayan yine adamın kendisi benim anladığım kadarıyla. fakülteye götürüp bi elisa yapılsa fena olmaz :D

Ölümüne_Samsunspor

Bu Ahmet Toure Videolara bakarsak iyi hem tribüne koşuyo golden sonra :)

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Ölümüne_Samsunspor - 09 July 2013, 10:24:29
Bu Ahmet Toure Videolara bakarsak iyi hem tribüne koşuyo golden sonra :)

Pal lazarda videolarda şov yapıyordu ;)

AllydeenleaR

ismail haktan odabaşını da urfa almış, bizimle adı geçiyordu sanırım

Sol Açık

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 06 July 2013, 00:52:12
Sezon sonu bitmiyor muydu bunların sözleşmesi yahu :s Haluk'dan herhangi bir fayda alacağımızı sanmıyorum açıkcası...

Ben de öyle sanıyordum, ama burada yazılınca ve resmi sitedeki antreman fotoğraflarını görünce farkettim. Haluk ve Serkan'ın sözleşmeleri var ve takımdalar.

Jnr.Serkan

King1965

ali ihsan

Semih'in olmayacağı aşikar lakin boşa çıkan Mehmet Batdal konusunda ne durumdayız acaba ?

King1965

Cheregi

kadir55ist

@Transfermerkezi  samsunspor nijerya u20 oyuncularından umar aminu ve abdel ajagun ile prensipte anlaşmış

kaynak: burak erdoğan isimli bir arkadaşın twitti

maviay55

AlıntıSamsunspor: Nijerya U 20 takımında oynayan Umar Aminu ve Abdel Ajagun ile prensipte anlaştı.

kaynak : http://www.transfermerkez.com/search/label/TRANSFER

Gaziosmanpaşalı3455