2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Çıktığımız sene Hakan Bayraktar'ın yaptığı işi yapacak birisi şart.

55.hakan

Ollivanders

kesinlikle abi adnan güngör ve taha gibi futbolcuların yanında lider vasfı olan ve topu dikine oynayabilen bir ortasaha alınmalı. Yoksa adnan ve taha ikilisiyle kanser oluruz.

5trawberry

55.hakan

maraton

Bakın arkadaşlar bazen sinirli olabiliyoruz ama bu asla sizi kırmak için değil ama bizi anlayın nasıl bir koşturmanın nasıl bir belanın içindeyiz ve ne için çarpışıyoruz biliyorum canınız yanıyor ama inanın bizlerinde canı yanıyor ne salağız ne de başka takımlıyız.. Ha buna inanmıyorsanız diyecek birşeyimiz yok.. Yazılan isimlerin çoğu ile görüşüldü bir kaçı ile bizzat ben de içinde idim .. Derdi fırsat bulup sallamak küfür etmek olana dîyecek birşey yok ama derdi anlamak bilgi almak doğruyu bulmak olana her zaman herşeyi er sorduğunu açık yüreklilik ile cevapladım.. Sıçra köşklerde yaşamıyoruz hep aranızdayız.. Ama bazı arkadaşları görüyorum gerçek hayatta hiç bir şey yok soru yok herşeyi güllük gülistanlık sonra sanala giriyorum adamın içinde canavar varmış.. Bu da üzüyor bizi biz de buradan para almıyoruz samsunspor mücadelemiz.. Eleştirin karşı durun tepki koyun eyvallah ama hakaret ediyorsunuz kırıyorsunuz ve kırdıklarınızın kim olduğuna bile bakmıyorsunuz

Ayberk

maraton

Şöyle yapalım Cumartesi bir saat belirleyin Store da bende gelim merak eden anlamaya çalışan iyi niyetli herkes gelsin sorsun söyleyeyim konuşalım madem amacınız cevap almak buyurun yapın organizasyonu .. Ama sallamak daha kolay geliyor ise bişey diyemem

lato

Alıntı yapılan: maraton - 10 July 2013, 15:04:26
Bakın arkadaşlar bazen sinirli olabiliyoruz ama bu asla sizi kırmak için değil ama bizi anlayın nasıl bir koşturmanın nasıl bir belanın içindeyiz ve ne için çarpışıyoruz biliyorum canınız yanıyor ama inanın bizlerinde canı yanıyor ne salağız ne de başka takımlıyız.. Ha buna inanmıyorsanız diyecek birşeyimiz yok.. Yazılan isimlerin çoğu ile görüşüldü bir kaçı ile bizzat ben de içinde idim .. Derdi fırsat bulup sallamak küfür etmek olana dîyecek birşey yok ama derdi anlamak bilgi almak doğruyu bulmak olana her zaman herşeyi er sorduğunu açık yüreklilik ile cevapladım.. Sıçra köşklerde yaşamıyoruz hep aranızdayız.. Ama bazı arkadaşları görüyorum gerçek hayatta hiç bir şey yok soru yok herşeyi güllük gülistanlık sonra sanala giriyorum adamın içinde canavar varmış.. Bu da üzüyor bizi biz de buradan para almıyoruz samsunspor mücadelemiz.. Eleştirin karşı durun tepki koyun eyvallah ama hakaret ediyorsunuz kırıyorsunuz ve kırdıklarınızın kim olduğuna bile bakmıyorsunuz

Abi merak ettiğim bir konu var. Sakıncası yoksa açıklayabilir misin? Hakan Bayraktar'a neredeyse bütün taraftar bu sene cepte gözüyle bakıyordu. Çıkan haberlerde buraya gelmek istediği söyleniyordu. Kulüpten bu konuyla ilgili girişim oldu mu? Adam birden Karşıyaka'ya imza attı.

maraton

oldu kardeşim hakan bayraktar ile görüşüldü orada değişik olaylar var gelin store a anlatayım burada yazıyoruz siz bilin diye aynen gazete kopyala yapıştır oluyor.. o nedenle diyorum yüz yüze sorun diye..

55.hakan

Alıntı yapılan: Ayberk - 10 July 2013, 15:05:15
castillo la ligada çok rahat oynar, yedirmezler aga ;)
Şansımızı denemek lazım geç kalırsak yedirmezler tabi  ;)

maraton

Uğur Yıldız

Abi cumartesi yapalım organizasyonu herşeyi geçtim tek soru sormam lazım sana..Adnan Güngör
40 senelik Samsunspor'luları küstürdü bir transfer..

maraton

55.hakan

Organizasyonu videoya da çekin ya da internetten buradan soru cevap şeklinde gidelim.Biz şehir dışındakilerin de bilgiye ihtiyacı var.