2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

emre__ss

Urfa teklif etmiştir ona inanırım ama batdal o parayı reddedemez.Hangi takım verecek ona daha fazlasını ki bunu kabul etmemiş?

Cheregi

Abdülkadir iyidir hoştur, gelse iyi olur elbette ama sonuçta Süper Lig ile 1. Lig arasında bir oyuncu. Ligde doğru düzgün golcü yok, haliyle en kral oyuncu oluyor. Umar, Ajagun ikilisi gelirse çok daha iyi iş yapmış oluruz sanki. Öyle Afrika'dan menejerler aracılığıyla getirilip ne çıkarsa bahtıma denen oyuncular değil sonuçta, U20 oyuncuları ve gelecekte Nijerya'nın en iyi 2 golcü adayı. Elbette Abdülkadir'in ne parformans göstereceği, az çok ne verim alınacağı bellidir, garantidir yani ama bu isimlerdende çok daha dazla verim alma ve ilerde para kazanma olasılığıda yüksek. Birde iki sağlam Özbek kaparsak mis.

Bu arada bir şekilde Roberts'ı elden çıkarma şansımız yok mu? Roberts'ı alana Turgay ı bedava versek?

cakir55

3 zenci oyuncu gelecek yani

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cheregi

Alıntı yapılan: cakir55 - 08 July 2013, 23:21:53
3 zenci oyuncu gelecek yani

Roberts duruyor, 2 yabancı kontenjanımız var.
Biri Umar olur diğerdi de anlaşılırsa Ajagun.
Ajagun olmazsa denenen Ahmed Toure beğenilmiş sanırım.
Bir de yerli forvet düşünülüyor galiba bu durumda.

mehmet yılmaz

Kalpar'ın Roberts'i tutacağını hiç zannetmiyorum. Roberts yabancı kontenjanı doldurulacak bir oyuncu değil bence de. Tazminatı olduğunu sanmıyorum; benim fikrim gönderilir. Daha doğrusu hiç çağırılmaz.

cgr

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 08 July 2013, 20:10:01
Haberi yapan fatih tutar ile görüştüm. Kendisi semihle görüşmüş, semih senelik 750 bin dolar istemiş. Ayrıca suat kılıç araya girmiş. Bizzat semih demiş fatih tutara.. Gelde burdan yak. Adam fenerden nerden baksan senelik 1.5 trilyon alıyordur.. Bu adamı nasıl transfer edecen.. Akıl var, mantık var ya..  :kafa:

La o Semih'in cep telefonunu nerden bulmuş a. :)  :kafa:
Sakın karıştırmış olmasın ? :)

berusa55

samsunmania

cgr

Alıntı yapılan: serhatakkaya - 09 July 2013, 00:40:24
Ahmed Toure'yi sağlık kontrolünden iyi geçirmek lazım.HIV virüsü testleri pozitif çıkmış haberde öyle diyolar galiba. http://sports.myjoyonline.com/pages/news/201211/97084.php

Hicran adına şimdi üzüldüm işte...  :(

cakir55

Alıntı yapılan: Cheregi - 08 July 2013, 23:27:17
Roberts duruyor, 2 yabancı kontenjanımız var.
Biri Umar olur diğerdi de anlaşılırsa Ajagun.
Ajagun olmazsa denenen Ahmed Toure beğenilmiş sanırım.
Bir de yerli forvet düşünülüyor galiba bu durumda.
roberts bir yere postalanir, zenci olmadan çıkılmıyor bir üst lige :D

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mehmet yılmaz

Roberts yeterince zenci değil, aman iyi değil :) Daha zencisi lazım forvete..

Duško Milinković

SSKLA

Alıntı yapılan: serhatakkaya - 09 July 2013, 00:40:24
Ahmed Toure'yi sağlık kontrolünden iyi geçirmek lazım.HIV virüsü testleri pozitif çıkmış haberde öyle diyolar galiba. http://sports.myjoyonline.com/pages/news/201211/97084.php

sonrasinda ise negatif cikmis zaten misirda ki rakimla anlasamama sebebi hbu aids mi degil mi tam bir muama :)

cgr