2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

samuray

ne sabırsızlığı ya fatih şen gitmiş h.bayraktar elimizden kaçırdık cemil gitti deniyor ne kaldı her sene toplama takımlamı şampiyon olacağız hala bombalar patlıyor deniyor ama ortada netleşen transferin esamesi yok malesef

Musti

Ersun Yanal Fanarbahçe'yi beklerken, Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor ile anlaştı. Yanal artık tazminat ödemez. Mesut Hoşcan'ı da tebrik ederim
HAKAN CAN (@HakanCan2011)
https://twitter.com/HakanCan2011/statuses/348499147168555008

seyf55

seyf55

ertuğrul hoca da tüm  takımlarla anıldı imza atsa da medya rahatlasa

Gaziosmanpaşalı3455

yönetim çok ağırdan alıyor işi.millet transferi tamamlayıp kampa girecek bizimkiler hala acemiliğimiz bitti ustalığa gectik muhabbeti yapıyor >:( :kafa:

Gaziosmanpaşalı3455

"Transferde acele edip hata yapmak istemiyoruz."
"İnce eleyip sık dokuyoruz." gene her sene ki klasik en sona kalmak  :kafa:

King1965

mehmet yılmaz

Cemil yarın gelip imza atacakmış.
İsmail Haktan benim Bursaspor'da oynarken hiç beğenmediğim bir oyuncu idi ancak geçen sezon Denizli'de iyi bir performans çizdi. Muhtemelen alınacaktır.
Ayrıca yönetim ağırdan alıyor diyen arkadaşlar asıl siz çok acele ediyorsunuz.
Resmi sözleşme yoksa bile pek çok oyuncuyla prensipte anlaşılmıştır zaten.

lato

Alıntı yapılan: samsuni - 23 June 2013, 14:15:26
İsmail Haktan benim Bursaspor'da oynarken hiç beğenmediğim bir oyuncu idi ancak geçen sezon Denizli'de iyi bir performans çizdi. Muhtemelen alınacaktır.

Valla Cemil olayına çok sevindim abi benim için en büyük transferlerden biridir. Keşke onbir tane Cemil olsa da maça öyle çıksak :deli:

orucreis

şu dönemdeki uydurma haberleri bırakıp işimize baksak olmuyormu ya... herkes transfer uyduruyo sağlam kaynak olmadan haber paylaşmayalım lütfen millet huzursuzlanıyor,keyfimiz kaçıyor.
mehmet abi tşkler cemil konusunda bilgi verip sevindirdin :)

Gaziosmanpaşalı3455

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: samsuni - 23 June 2013, 14:15:26

Abi Hakan Reisten  Haber Yok mu Karşıyaka ile Anlaşmış Filan Diyolar  ama   senin şu sözünden yola çıkarak Resmi sözleşme yoksa bile pek çok oyuncuyla prensipte anlaşılmıştır zaten bunların içinde Hakan Bayraktar Var mı acaba  :) :) :)

mehmet yılmaz

Hakikaten bilmiyorum
Eskiden bildiklerimi paylaşamıyordum :)
Şimdi ise bildiğim ne varsa paylaşabiliyorum...