2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

5trawberry

Hakan Bayraktar'a bizim tarafımızdan teklif yapıldı mı?

Nasıl elden kaçırılır anlamak mümkün değil.

MeL_55

King1965

Dimitrov Transferinde sona gelindi oyuncu ile hafta içi imza atılması bekleniyor..

Kaynak : King1965

teksas3455

Ooo Dimitrov Reis lazım bize. Hakan bayraktar a üzüldüm ama :/

samuray

hala klasik laf edebiyatkı acele etmiyoruz tamamda elinizdeki futbolcçuları kaçırmayın bari iç transferleri halledin bir anönce haber gazetesi recep niyaz samsun yolunda diyor ama hiç zannetmiyorum sivas ta istiyor ortada baka takımlarda vardır kesin zaten gelirse kiralık gelmesin ya kiralıklardan çok canımız yandı

ugrass

Recep niyaz için yerli messi diyenler var ama benim gözümde bildiğin serdar özkan. Bizim gençlerimiz varken gerek yok kesinlikle ;)

Özcan İNAN

Katılıyorum Recep Niyaz için yerli Messi gibi söylemler var ama biz kendi gençlerimize sahip çıksak yeterli bence daha yararlı olabilecek transferler düşünülmeli...

Shane_Falco

Anlamadığım şey Baptista'yı isteyen Roberto Carlos Recep Niyaz'ı ne yapacakmış...

5trawberry

u20'deki Cenk'e demiyorlar mıydı, yerli Messi :)

O çocuk hakikaten çok iyi ama.

FaTiH_HaN

Bence Hakan Bayraktara teklif yapılmadı yoksa neden faal futbol yaşantısının son senelerinde hatta son senesinde başka takımı tercih etsinki  :o

oguzhann555

Şimdi Rcep Niyaz gelse sırf para verdik oynatalım pskikolojisi oluşacak teknik heyette.Kötü oynasa dahi sabredilecek.Ona sabredene kadar Turgut Doğanda olduğu gibi kendi gençlerimize sabır gösterirsek emin daha yararlı olacaktır.Hakan Bayraktar ise bu takımda sadece idmanlara çıksa bile takıma ağırlığını koyacak birisiydi.Süper lige çıktığımız sezon takıma tam anlamıyla abilik yapmıştı.

FaTiH_HaN

Ligi göğüsleyeceksek eğer dimitrov bizde kabul ediyorum 2 tane daha bu ligin üstünde süper ligde de bizde forma giyebilecek kaliteli yabancı oyuncu kadromuza katmamız lazım, zaten Emin Kar da aynı şeyi söylemişti Ercüment Gül ile yaptığı röportajda ilk 11 den 7-8 oyuncunun süper ligde direk oynaması lazım. Bu ligi yabancılar götürüyor yanlarına da görev adamı şeklinde yerli transferler stressiz bir lig geçirtir bize. Tek handikap çok transfer yapılacak transferlerin en kısa sürede bitirilip bolca hazırlık maçı kasmak lazım inşallah başarılı oluruz, Allah utandırmasın.

oguzhann555

s_uzunkaya

geçen sezon ara transfer döneminde alınan futbolculara bakarak diyorum ki, yönetim bu işi biliyor  8) . o nedenle şampiyonluğa oynayacak kadromuzda kimler yer alacak, onun takibindeyim  :ok