2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

evolution55

teksas3455

Az önce facebook ta bir Boluspor sayfası paylaştı cemil imza atmış. Sanırsam Dino da gider biz eli kolu bağlı oturuyoruz. Ve endişelenmeye başladım   :(

oguzhann555

İnşallah Cemil'in Boluya gitti haberi yalandır.Doğruysa gerçekten yazık kaç haftadır bekliyoruz.Yemişim Hüseyin Kalparın fikrini.Cemil gibi bir defansı kim istez ki şu ligde.

King1965

tanju55

Alıntı yapılan: SivasLee - 21 June 2013, 15:58:23
Zenke geçtiğimiz sezonun devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu.

Şimdi orada oynuyor.

Biliyorum usta...orada kalacak mı gidecek mi hiç haber yok...

55.hakan

Alıntı yapılan: King1965 - 21 June 2013, 22:05:13
Sitede yazılan haberlerde 4 kisinin imzası var. 

Haberde belirtildiği gibi Elazığ basınından aldıgımız haber . Twitterde kaynaklar mevcut . Hiç bir haber sallama yapılmıyor.

Murat Akyüz haberini önce ArenaGazetesi yaptı dün bugünde Elazığ basını bu haberi verdi.

Arkadaşım konu o değil sana ait olmayan bir haberi trafik çekmek için kendininmiş gibi gösterip kendi sitenin linkini veriyorsun.haber gazetesiyse onun linkini ekle siteye arenaysa arena nın linkini ver.Sadece bu haberler için demiyorum genel olarak söylüyorum.

King1965

SON DAKİKA YALANLAMASI !!!

Cemil Adıcan'ın Boluspor'a transfer olduğu haberi gerçeği yansıtmamaktadır.

Cemil tarafından Redweetle yapıldı

Ancak oyuncuyu da dusunmek lazım Yönetimimiz bir temasa geçmeli derhal

Sadece Samsunspor

Arkadaşlar geç mi kalıyoruz lütfen şu transferler olsun artık. fatih gitti tamam koymadı bize ama acizliğimizden cemil falan elden giderse çok ararız

FaTiH_HaN

bizim önce iç transferi halletmemiz lazım. Cemil, Nico, Abdülü halledersek takımın iskeleti zaten tamam.

altunay

cemil adıcan boluspora 2 yıl imza atmıs:( adamlar bir bir gidiyo yönetim neyi beklio hala

teksas3455

Ben de baktımda ggöremedim yalanlama haberini yeter ki YALAN olsun cemilbbize lazım

Aslankaya

şahsen ben fatih'in gitmesine üzülmedim.2-3 maç dışında göze batan futbolu olmadı.. takım can çekişirken,deplasmanda kaybedilen maçtan bir gün sonra kendini barlara attı.bu olay hanesine eksi olarak geçti.yerini doldururuz,öyle ahım şahım bir topculugunu göremedik.

cemil
abdulkadir ( büyük ihtimalle buca'ya gidecekmiş ama kesinleşen birşey yok )
dimitrov

bu üçlüyle anlaşırsak rakiplerimizin bir adım önüne geçmiş oluruz.
direk oynayacak maksimum verim alabileceğimiz 7-8 transferle "takım" olmasınıda becerebilirsek üst sıralara göz kırparız...

sözleşmesi devam eden futbolcular...

Atilla Özmen,
D.Bevon Roberts,
Erdem Şen,
Musa Sinan Yılmazer,
Ozan Özkan,
Turgay Gölbaşı
Canberk Aydın,
Ercan Yazıcı,
ve diğer gençler..

ugrass

24 trilyon dendi hedef süperlig dendi ertugrulla görüşülerek başlandı hüseyin kalpara kalındı şimdi transfere geçmemiz lazım adamlar bir bir anlaşıyor biz hala bekliyoruz. Neden her sene aynı senaryo? Bi transfer dönemini kamp döneminide rahat rahat geçirelim ya. Bide kafama takılan tek soru başkanlık için tek aday emin kaptandı neden sezon biter bitmez bu kadar gec kalınmadan elimizdeki oyuncularla anlaşılmadı ve dış transferlere başlanmadı?

seyf55

SametYılmaz55

biraz daha bekleyip sabretmek lazım.destek olacağım diyenlerin verdikleri sözlerde durup durmadığını bilmiyoruz daha.anlaşmayı düşündüğümüz oyunculara ilk etapta ödeme yapmak gerekecektir.bu ödemeleri yapmak içinde destek sözü verenlerin devreye girmesi lazım.yönetimdekiler de en az bizler kadar düşünüyordur bazı şeyleri.demek ki şartlar gelişmediği için beklemek zorundalar.artık bizlerde şartlar gelişine sabretmek zorundayız