2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Gençlere şans vereceğini zannetmiyorum.Canberk,Doğan,Kemal,Mehmet Yılmaz,Ercan'a yazık etmese bari

kavak_55

kalpar hayırlı olsun da hemen başlamış kötü senryolar dün kalpar gelsin diyenler bugün kalparı istemiyor .dünya entrasan ya bizim samsunpor taraftarıda bir entrasan olmaya başladı. inşallah kalpar takımı tekraradan çıkaracaktır buna inanıyorum. en önemlisi dobi hasan yok öyle biliyorum. bu sene inşallah daha huzurlu oluruz gibime geliyor.

Shane_Falco

Göztepeye çok güldük çok makara yaptık. Sonumuz onlar gibi olmaz inşallah...

fanatik

Yazık çok yazık bu kadar beklemenin karşılığı bu olmamalıydı

serkancengiz

Tek kelimeyle arkadaş açıklamış kabus geri döndü. hiç umudum yok bu ruhsuz adamdan

Mert

Karamsar olmayalım arkadaşlar.Bize bundan sonra takımımızı desteklemek düşer.Gelsin bakalım neler olacak belki de dikiş tutturur belli mi olur? Şunu düşünün besim hoca devam etseydi ne olacaktı? Kendimizi böyle avutalım.Hoş içimizde besim daha iyidir diyenler de çıkacaktır ama biraz sabredelim.

cem 55

bence de kalpar tercihi çok yanlış bi tercih hiç bi şekilde artısı olmayan hatalarından ders çıkarmayan maç esnasında oyuna etki edemeyen düz bi hoca kalpar insallah sitedeki çogu arkadaşım gibi bende yanılırım bizi utandırır diyecem ama bu sene kalpar sayesinde zor geçeçek gibi allah sonumuzu hayır etsin

jean

Benimde icim sinmedi ama hemen asip kesmeyelim sonucta bizi ligdede birakti super ligede cikardi hakkini yemeyelim hayirlisi olsun

Ellibeş Numara

Bu kadar karamsarlığınıza rağmen kalparinho takımı süper lige çıkarırsa acaba o zaman ne düşünürsünüz? Gerçi daha öncede çıkarttı süper lige hemen şutladılar adamı, bu seferde çıkarırsa tekrar kalparinhoyu şutlarsak garanti çıktığımız sene geri düşeriz.. Tekrar aynı hatayı yapmamak lazım..

Duško Milinković

Bari transferi kalpara bırakmasalar. Göztepe gibi olmayalım. 13 trilyon harcayıp küme düşünce aleme madara oluyorsun da.

ult55ras

geçen seneki Samsunlu hoca ısrarı ne kadar yanlışsa, bu sezonki Samsunlu olmayan hüseyin kalparda ondan on kat daha yanlış :(

lato

Göztepe'nin düşmesinin sebebi sadece hoca değil adamakıllı antreman yapacakları bi tesis bile yoktu. Kalpar başarısız desek sonradan gelen Kemal Kılıç niye dikiş tutturamadı trilyonluk Göztepe'ye. Hocayı ne severim ne sevmem ama sabırlı olmak lazım bu sene süper lig başkası da gelse zor olacak çok faz iddialı takım var çünkü

teksas3455

Hakikaten neredeyse hiç artısı yok Kalpar'ın. İnşallah utandırır bizi ama hiç zannetmiyorum. Ben duyduğum zaman sitede şaka felan zannettim ama gerçek çıktı. Hayırlısı olsun ne diyelim.

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: lato - 17 June 2013, 01:01:28
Göztepe'nin düşmesinin sebebi sadece hoca değil adamakıllı antreman yapacakları bi tesis bile yoktu. Kalpar başarısız desek sonradan gelen Kemal Kılıç niye dikiş tutturamadı trilyonluk Göztepe'ye. Hocayı ne severim ne sevmem ama sabırlı olmak lazım bu sene süper lig başkası da gelse zor olacak çok faz iddialı takım var çünkü
katılıyorum sana..

seyf55