PTT 1. LİG 30. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan berusa55, 07 April 2013, 17:53:22

« önceki - sonraki »

ramcQ_55

ankaragücünün samsundaki taraftarı ankarada olsa kesin şampiyonluğa oynardı hersene samsunda bu kadar ankaragücü taraftarı olduğunu bilmiyordum

Stoper

Gerek tribün olsun gerek futbol olsun yazacak çizecek hiç birşey yok.
Küfürbaz olduk çıktık.
Allah hepimize SABIR versin.

King1965

Uğur Yıldız

Bugün tüm Samsun halkı çiço reisin kıymetini anlamıştır. Kraldan çok kralcı kaynıyomuş tribünlerimiz

AllydeenleaR

bu ankaragücü sevgisi nerden geliyor? cidden bilmiyorum soruyorum bi anlatsın lütfen

samsun diye bağırmayan adamlar ağzı yırtılana kadar bağırdı maç sonuna kadar başkent başkent diye diye. maç sonunda samsunsporlulukları ile övünen üç tribün de adamları tribüne çağırdı. takımına tepki göstereceğine adamları tribüne çağırdılar. en alta camlara kadar indiler adamlara desteklicez diye.  bi forma almadıkları kaldı.

rezalet futbol oynuyoruz o kabul de böyle tribüncülük olmaz. yazıklar olsun

Stoper

Rakı masalarında kurulan dostlukdan dolayı mı bu sevgi?
Harbiden Ankaragücü sevdasını bilen varsa yazsın,ben de çok merak ediyorum..

teksas3455

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 14 April 2013, 18:42:36
Bugün tüm Samsun halkı çiço reisin kıymetini anlamıştır. Kraldan çok kralcı kaynıyomuş tribünlerimiz

Çiço gitti tribün bitti. Liderlik kolay değil taşa çıkmakla bitmiyor

özkan

mesajı hangi haklı sebepten ötürü sildiniz anlayamadım ama konu başlığı açıldığında ve bu maçla ilgili tek yorumum olan ''ankaragücü lehine destekle bulunanların *** !! mesajımı tekrarlıyorum  ;)

senol

bu taraftarla,bu hocayla,bu futbolla bu takım düşer...

samsunum

Geçen sene bursaspor maçında  da böyle inanılmaz bir sevgi vardı bursaspora karşı ama çiço taşa çıktığı zaman  samsun atkısı dışındaki bütün atkıları  tek tek toplamış maç sonuna kadar vermemişti.  şimdi bakıyorum daa ... özledik be çiço

samuray

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:allah b.....ı vğersin lan hepizin adi herifler utanın be ne haddinize rakipi küçümsemek öyle bi lüksünüzmü var şe...zler ne besin  hoca ne futbolcular bu ne ya oynadığınız adına futbolda diyemiyodum utanmadınızmı sıkılmadınızmı ankg diye alkış tutanlar onlar samsunspor taraftarı değil iki tk.lı belki üçüncü takımı kına yaksınlar şumdi bir yerlerine  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

hala kızı

Şu durumda ki Ankaragücü'nden 3 puan alabilme becerisine sahip futbolcu yoktu tamam da peki tribünlere ne demeli
trabzon kümeye sesleri oldu__mu?

lato

Alıntı yapılan: hala kızı - 14 April 2013, 19:19:31
Şu durumda ki Ankaragücü'nden 3 puan alabilme becerisine sahip futbolcu yoktu tamam da peki tribünlere ne demeli
trabzon kümeye sesleri oldu__mu?

Angaralı abiler kızmıştır onlar da bizim has kardeşimiz diye şu gün yemin ediyorum çok şeyden tiksindim :kafa:

55erhan55

Tamam tarafrtara kızıyırsunuz ama bu karaktersiz futbolcu ve teknik direktörle bu iş olurmu bu teknik direktörü çok mu aradık yazıklar olsun

King1965

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 14 April 2013, 18:45:57
bu ankaragücü sevgisi nerden geliyor? cidden bilmiyorum soruyorum bi anlatsın lütfen

samsun diye bağırmayan adamlar ağzı yırtılana kadar bağırdı maç sonuna kadar başkent başkent diye diye. maç sonunda samsunsporlulukları ile övünen üç tribün de adamları tribüne çağırdı. takımına tepki göstereceğine adamları tribüne çağırdılar. en alta camlara kadar indiler adamlara desteklicez diye.  bi forma almadıkları kaldı.

rezalet futbol oynuyoruz o kabul de böyle tribüncülük olmaz. yazıklar olsun

Banazlı  abi ile ALi imdat asker arkadaşları oradan dı galıba kardeşlik yanlış bilmiyorsam.