PTT 1. LİG 30. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan berusa55, 07 April 2013, 17:53:22

« önceki - sonraki »

lato

Alıntı yapılan: ult55ras - 14 April 2013, 21:27:59
evet taraftar kalitemiz geçen yıldan itibaren düşüşte. bunun en büyük sebebide tribün grupları içinde erken yaşdaki emeklilik galiba. hala oturmuş bir tribün kültürü yok. bu maçdan öncede ergen yaştaki kişiler Ankaragücü Bursa atkılarıyla maça geliyorlardı. maçda böyle olacağı zaten belliydi. yarın Bursa maçı olsun yine Bursa diye bağrılır. bunun tek sebebi tribün kültürü seviyesindeki düşüklüktür. olay bu kadar basit. ama kimse çıkıp takımın bu ruhsuzluğunu taraftara sormasın, en son taraftara hesab sorulur. bu taraftar bugün Ankaragücü diye bağırmıştır. ama gidip takım otobüse protokol tribününe saldırmamıştır. haftalardır takıma sahip çıkmıştır, deplasmana gitmiştir, tesislere gitmiştir, desteğini vermiştir. nankörlük yapmanın gereği yok. bulunduğumuz durumu çarpıtmayada gerek yok. ilk önce çıkıp yönetim hesap versin, teknik heyet hesap versin, o trabzon uşağı hesap versin. Taraftar kendini zaten yargılar.

Hocam bana kalırsa konuyu sen çarpıtıyorsun. Evet Besim durmuşa bu zamana kadar sahip çıkan yönetim benim gözümde de hatalıdır. Parası tıkır tıkır ödenen topçular ruhsuz oynuyorsa burda da hoca ve yönetim hatalıdır. Demek ki yanlış bişeyler var. Mağlubiyete gelince ilk defa mağlup olmadık bu ligde ya da ilk defa böyle rezil bi şekilde yenilmedik Gaziantep belediyeye ilk yarı evimizde 3-0 yenildik aynı rezillikti. Ankara gücünü sevebilirsin bir çoğumuz sevebiliriz tezahürat da yapabiliriz ama 90 dk bağırıp gol atsan da yesen de rakibe tezahürat yaparsan sahadaki ruhsuzlara laf etmeye senin de yüzün olmaz. Haklısın tarfaftarın emeğine kimse laf edemez gerçekten gelip de yürekten Samsunspor'u destekleyen hakiki taraftara helal olsun ama 90 dk a gücü diye yırtınan yalakalara değil..( Ayrıca her maç travzon kümeye diye bağıran tribünlerin bugün hiç sesi çıkmadı niye acaba..

seyf55

Ankara madem bu kadar kardeşimizse 1- NEDEN bizim dangalalakların( dangalak diyorum onlar Samsunspor taraftarı olamaz çünkü) onlara yaptıklarının 3 te 1 ini bize yapmıyorlar 2-NEDEN geçen sene onlarla ankara da oynadığımız maçta malum dakika da trabzon diye bağırdılar bunu deyince diyorsunuz ki bunu yaparken kendi tribünlerinde ikilik çıktı birileri susturmaya çalıştı hepsi bağırmadı ben ekrandan trabzon seslerini duydum susturmaya çalısanları değil susturacaklardıysa kendi taraftarlarını maçtan önce uyarsalarmış biliyorlardır hassasiyetimizi madem bağırdınız birileri susturdu onun peşine gönül almak için Bize tezahürat yapabilirlerdi o da yok 3- NEDEN Gecen sene bunları yensek ligteydik zaten son sıradaydılar onlarda biliyorlardı düşeceklerini bize gelince top oynadılar canavar gibi he yanlış anlamayın maçı versinler bize demiyorum ama bir kardeşlik bizim taraftarın yaptığı kadar kuvvetliyse bir farklı olmalıydı 4-bu maçta da hayatlarının maçını oynadılar sanki şampiyonluğa oynuyorlar bizi bekliyorlardı sankigecen sene gider ayak bizi de götürdüler bu senede olmasın kardeşiz ya biz hani o bağlamda söylüyorum  yoksa çıkıp topunu oynayıp yenecek duruma bakmadan onlardan maç istediğimiz yok hayatlarının topunu oynamaları  şaşırtıtcı ama bu kardeşik tek taraflı

Burak

ankaragücü gol attıktan sonra a.gücü diye bağırmanın manası nedir?

ugrass

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 14 April 2013, 20:20:03
Yönetim birinci sorumludur.Kimse kırılmasın.
Dobi bu takımdan ekmek yedikçe başarısızlığın sorumlusu yönetimdir.
Dobiyi göndermeyerek bu riski alanların,bu duruma da bir açıklama yapması gerekir.Play-off oynayabilecek kadro küme düşmek üzereyse yönetimsel bir problem var demektir.

Sonuna Kadar 55

Ankaragücü onurlu şerefli mücadele etti, bizi rezil etti gitti, maç sonunda prim bile alamayan,yemek parasını cebinden verenlerle, primlerini ve ücretlerini tıkır tıkır alanlarla, en iyi otellerde kalanlarla karşılaştırdığınızda utanması gereken topçulardır diye düşünüyorum, taraftarın tepkisi kendi takımınadır, ankaragücünü alkışlamak ve tezahurat yaparak kendi takımını gazlamaktır aslında ama bizimkilere ne yapsan boş, adamlar ruhsuz, dobinin vereceği gaz bu kadar olur bu takıma...

babasamsunlu

ben sadece şunu merak ediyorum..
aldıkları 6 galibiyet ve 15 beraberlik için yani topladıkları 33 puan için primlerini tıkır tıkır alan bu ruhsuzlar   iç sahadaki bu  rezil mağlubiyetten sonra bir ceza alacaklarmı almayacaklarmı ?
takımla birlikte galibeyet primi alanlarda bir ceza olması durumunda cezalandırılacaklar mı  yoksa cezalandırılmayacaklar mı ?

taraftar işin cılkını çıkardı belki bu hafta ama kimse taraftar yüzünden kaybettik de demez herhalde...
yada inşallah yani

Özcan İNAN

Her ne olursa olsun kardeşlik maç başlamadan önce ve maç bitiminde gösterilmesi lazımdı maç esnasında her ne olursa olsun Samsunspordan başkasını tanımayacaksın arkadaş. Ankaragücü lehine tezahürat da neyin nesidir anlamıyorum Gol yiyoruz takımı ateşlememiz lazım Ankaragücü'ne hala gaz veriyor taraftarımız.Sorarım biz değilmiydik bu güne kadar evimizdeki maçları taraftar sayesinde aldık.
Samsunspora bu hafta resmen deplasman oynattık evimizde...

ult55ras

Alıntı yapılan: Burak - 15 April 2013, 08:54:24
ankaragücü gol attıktan sonra a.gücü diye bağırmanın manası nedir?

kendi takımına olan kızgınlık. emeğe gösterilen saygı.

Serkan

herkes kendi düşüncesinde haklı ; yapacak bir şey yok. Şimdi nasıl daha dik ayağa kalkarız onun muhasebesini yapmak lazım

Burak

Alıntı yapılan: ult55ras - 15 April 2013, 12:34:35
kendi takımına olan kızgınlık. emeğe gösterilen saygı.

1461 le oynasak bağıracakmıydık ilk devreyi a.gücü tarafına yakın izledim adamlara hiç bağırmadı gollerimizden sonra kendileri ikinci golü attıktan baağırdılar Samsun diye küme düşüyoruz hangi kardeşlik

ata55

gecen sene ankarada yenmistik onları çiço taştaydı ilk yari 3-4 tane atmıstık ve 2.yari saygisizlik olmasin diye tirübn yapmamıitık ama adamlar datdiridatdat cektiler, ankaranın bağları buklum yolları oynadılar. biz gol attık ankaragücü diye bağırdık. dosluk iyi ama abartmamak lazim. tabiki yeniglinin sebebi sahada ruhsuz dolasan futbolclar ve besim durmus ama tribünde takıma destek yerine oyun havasındaydı.

55.hakan

Takımda ayakta kalan 2 futbolcu vardı Dimitrov ve Roberts. Yani sadece yabancılar oynadı bu maçta.Sanki takımın yerlileri sözleşmiş gibi oynamadılar ve kötü oynadılar.Her maçta mücadele eden Abdülkadir de buna dahil.Gollerin ikisi de yabancılardan geldi.Kendilerince hocayı mı yollamaya çalıştılar acaba diye düşünmüyor değilim.

seyf55

Ben böyle kardeşliğe s.karım arkadaş sanki göbeğimizi a.gücü kesmiş taparcasına kardeşlik olmaz bu saatten sonra da tribünde başka takım için bağıranları gerçek taraftar cezalandırmalı tepki göstermeli ne olursa olsun tek SAMSUNSPOR için yer almalıyız tribünlerde yozlaşmış bir tribünler biz tepki göstermezsek daha da kötü olacak SAMSUNSPOR un başında bir sürü sıkıntı var çok eksiğimiz var bari taraftar bakımından tam olalım bir profilimiz duruşumuz tribün kültürümüz olsun

gazza55

Furkan

Keske kritik maçlarımız kafaya oynayan takımlara denk gelse ne çekiyoruz 2 senedir arkadaş yaa