PTT 1. LİG 30. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan berusa55, 07 April 2013, 17:53:22

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: samsunmania - 14 April 2013, 16:13:39
Tavşanlı'nın performansı bizim durumumuzu belli edecek. ipimiz diğer düşme adaylarının elinde.Yarın Buca göztepe'yi yenmeli. Bu takım düşmeyecek ama burun farkıyla kalacağız ligde. Hem de bu kadroyla.

umut fakirin ekmeğiymiş. İnşallah öyle olur hocam.

samsunmania

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 14 April 2013, 16:14:38
umut fakirin ekmeğiymiş. İnşallah öyle olur hocam.

İnşallah kardeşim ama diğer takımlarda da bir numara yok. Bugün biz çok önemli bir avantaj kaybettik.

seyf55

Alıntı yapılan: Kadir ÇELEBİ - 14 April 2013, 15:57:47
Seyf saçma sapan konuşma ağzından çıkanı kulağın duysun oradaki insanlar yanlış yapıyo olsalar bile bizim insanımız

yanlış bir olu 2 olur kardeşim ben ankara düşmanı değilim kendi takımına tezahürat yok sahiplenme yok tiyatro izler gibi gelip maçı izleyip sonra Ankara yı alkışlamaları tezahüratlar yapmalı dokunuyor geldiklerin de hoş geldiniz diye 30 saniye yaparsın çok seviyorsan tezahüratını geri kalan dakikalarda eforunu kendi takımına saklarsın yozlaşmış tribüne hoş geldiniz!! Sadece bu maçlık bir olgu da değil her maç a.gücü diye bağırmak neden soruyorum??? Ne yapmış ankara bize ya söylermisiniz ne, bu bursa ve için de geçerli göztepe maçının evimizde oynadığımız maçta göztepe taraftarına a.gücü atkısı göstermeler bırakın lan bu işleri şu tribünü gök kuşağına çevirdiniz stadıdımız da maaşallah yok yok kimi başka takımın formasıyla kimi atkısıyla girer, başka takımlara tezahüratlar sonara kızıyoruz yeni yapılan yaşar doğu spor salonu zeka küpü gibi oldu diye biz stadımıza sahip çıkamıyoruz samsun  maçına gelirken başka argümanlar la geliyorlar bunları tasfiye edemiyoruz sonra vay efendim şöyle oldu böyle oldu, taraftarlık bir takımadır eğer samsun dan fazla başka takımlara bu kadar sempati duyarsan sonumuz böyle bundan beter olur, şunu da belirteyim bu maçta ankara bize konuktu geldi neyse tezahüratta yaptınız onu da anladım peki diğer maçlar da ankara ya yapılanı hangi mantık açıklar SAMSUNSPOR dan başka takımı destekleyen s.tr olup gitsin kimi destekliyorsa oraya bize sadece yüreği kalbi emeğini enerjisini SAMSUNSPOR a harcayanlar gerek

55_OrHaN_55

Samsunspor olarak içimiz kan ağlarken Ankaragücü adına tezahürat yapılmasını doğru bulmuyor ve kınıyorum. Mantıklı bir hareket değil...

serkancengiz

besime sabır eden yönetime anlam veremiyorum haftalardır bağırıyoruz hoca değil diye bu takım küme düşerse yönetimin besim hocayı sahiplenmesindendir

city ultras

ulan bu ruhsuz eseklerden hersey beklenir,belkinde para yatirmislardin bu maca..
hector cuper  gel bize

isa55

Seyircinin istediği oldu, sevdikleri Ankaragücü maçı aldı.
Stad 18000 kişiyle dolsa bile Samsunsporlu 1500-2000 kişidir.
Maraton tribünü 43. dakikada Samsunspor temposu tutmaya başladı.
Ben şahsen milli takım hariç hiçbir takıma burada alkış tutmam.

lato

Evet bu takım düşerse yönetim besimi sahiplendiği için düşer. Peki bu duruma nasıl geldi takım
Samsun yusuf ziyayı kenan şarayı sahiplendiği için
Samsun kendinden başka her takımın armasını sahiplendiği için
Samsun yalakalık uğruna iki tane o çocuğu iş adamını sahiplendiği için
Samsun parasına kıyamayıp takımına destek vermediği için.
Bu takım zaten Samsun'a Samsunlu'ya çok fazlaydı şimdi herkes kına yaksın Samsun düşecek >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

55_OrHaN_55

Allah göstermesin. Bu ligden de düşersek vay halimize. Yeni stadyuma da hiç gerek kalmaz.

özkan

Nerde kalmıştık,ankaragücüü laylalalayllaaaa demi..Fazla yalakalığın sonu budur  ;)

mimar55

S.b.ç Çağrı

Samsun 19 Mayıs Stadyumunu ''Ankara 19 Mayıs Stadyumuna'' çevirildi.Gol atınca Ankara diye bağırıldı ve bu takımdan galibiyet bekleniyor yazıklar olsun böyle  insanlara.Gol attık ilk golü ankara  diye bağırıldı 2.golü attık ankara diye bağırıldı gol yedik alkışladık gol yedik alkışladık resmen ankaragücü'ne bu maçı yenin dedik.Maratonda olanlar görmüştürki ilk golden sonra ankara diye bağırıldıgın abdulkadır döndü tribüne baktı.Düşünün futbolcusunuz SAMSUNSPOR'da ve bütün stadyum ankara diye bağırıyor oynarmısınız ? ben oynamam.

buraks

PTT 1.LİGTakım can derdinde O alemde!
Samsunspor'da devre arası Karşıyaka'dan transfer edilen Fatih Şen'in Şanlıurfa mağlubiyeti sonrası barda çekilen görüntüleri ortaya çıktı, taraftar isyan etti.  Karadeniz ekibine geldiği günden bu yana yıldızı bir türlü taraftarla barışmayan Fatih Şen, Şanlıurfa maçı sonrasında gittiği eğlence merkezinde görüntülendi. Fatih'in daha önce 1-1 biten Adanaspor maçında sarı kart görerek Karşıyaka maçı öncesi cezalı duruma düşmesi, taraftarlar arasında 'eski takımına karşı oynamamak için bilerek kart gördü' yorumlarını da beraberinde getirdi. Önceki gece barda çekilen bu fotoğraf da bardağı taşıran son damla oldu. Samsunsporlu taraftarlar Fatih'i protesto etmek için idmana akın etti. Fatih Şen de taraftarların protestosuna karşılık verince ortam bir anda gerildi.

YÖNETİM SAKİNLEŞTİRDİ

Başkan Emin Kar ve yöneticiler, taraftarların temsilcilerini tesislere alarak sakinleştirmeye
çalıştı. Bu olay üzerine kırmızıbeyazlı taraftarlar, yönetime ve Fatih'e seslenerek, "Bu taraftar sana tepki vermeyi de bilir elbet. Yönetimden çıksın biri bu fotoğrafı açıklasın. Takımımız bu zor günlerinde kümede kalmak için savaşırken, bu futbolcu ne yapıyor oralarda diyerek?" tepkilerini gösterdiler. Bu konuda ise Samsunspor Yönetimi ise henüz bir karar almış değil...

perşembenin gelişi çarşambadan belliydi......

varol55

her zaman derim sen bir celil sağır bir serkan aykut gibi efsanelerinin değerlerini bilmeyıp böyle karektersiz bi bok etmeyecek olan futbolcu musvettelerine bel bağlarsan yapacak bı şeyın de olmaz sadece istemeyerek  mecburen zevk almaya çalışırsın..yemın ediyorum onlar şu halleriyle yureklerıyle oynarlardı..bu takım düşmez ama bu satten sonra yendikleri maçlarda sankı buyuk bır şey başarmışlar gıbı bunların götlerını kaldırırsak o zaman bızede yazıklar olsunnnn

seyf55

Alıntı yapılan: S.b.ç Çağrı - 14 April 2013, 17:15:34
Samsun 19 Mayıs Stadyumunu ''Ankara 19 Mayıs Stadyumuna'' çevirildi.Gol atınca Ankara diye bağırıldı ve bu takımdan galibiyet bekleniyor yazıklar olsun böyle  insanlara.Gol attık ilk golü ankara  diye bağırıldı 2.golü attık ankara diye bağırıldı gol yedik alkışladık gol yedik alkışladık resmen ankaragücü'ne bu maçı yenin dedik.Maratonda olanlar görmüştürki ilk golden sonra ankara diye bağırıldıgın abdulkadır döndü tribüne baktı.Düşünün futbolcusunuz SAMSUNSPOR'da ve bütün stadyum ankara diye bağırıyor oynarmısınız ? ben oynamam.
bugün futbolcular kötüydü futbolculara sövüyoruz haklı olarak futbolcuların kötü olmasının sebebi de taraftar gol atınca a.gücü diye bağırırsan futbolcu dönüp bakar maratona şaşkına döner hangi takımda olduğunu şaşırır ankaramı Samsunspor mu hangi şehirde oynadığını şaşırabilir Ankara mı Samsun mu, hangi stat da oynadığını şaşırabilir Ankara 19 Mayıs mı Samsun 19 Mayıs mı sonra duyduğuna gördüğüne inanamaz sonra böyle oynar imam osurursa cemaat sıçar