PTT 1. LİG 23. HAFTA DENİZLİSPOR - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunum, 16 February 2013, 18:23:47

« önceki - sonraki »

Desiqner

Bu Musa Sinanın götünü kim kaldırdıysa onun ***.

Forvetim

gerçekten çok gereksiz yere kaybettik başka açıklaması yok, iki golde çok acemice

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: emre__ss - 24 February 2013, 17:52:13
Hocayla ilgili eleştirilere birşey demiyorum ancak;Erdem efendi havadan gelen topa aval aval bakıyorsa hoca ne yapsın arkadaş?

geriye yaslanıp gol yedikten sonra gol atmak için çabalıyorsa bu takım, hocanın bal gibi hatası vardır. bolu maçında da yaşadık bunu. bu takım geriye yaslanacak takım değil

GurbetciFanatik

Ulan direk macin kaderini degistirdin girsen iceri.
Erdem ne diyelim sana kisaca mal.

isa55

berabere bitse bile üzüleceğim maçtı.
çok yazık

GökhanÇağlar

Bu kadar korkak oynarsan, bu kadar geri pas yaparsan olacağı budur.Erdem de hediye etti adamlara 3 puanı

elexir

Yazık ya bu maç böyle mi olurdu golü yedikten sonra canlandı bizim ibneler 85 dk ne yapıyorlardı anlamadım :(

berusa55

Denizli gibi rezalet takımı da yenemiyorsak cok da fazla söze gerek yok artık.

En azından icerdeki macları almaya devam edip ligi rahat yerde bitirelim kafi.

55.hakan

Erdem senin bu takımda değil bu ligde yerin yok yazıklar olsun şu yediğimiz gole bak.Kalitesiz futbolcular böyle her şeyi alt üst ediyor işte.Lokman Erdem Roberts ilk yarının cenabet adamları kurtulamadık sizden.Bütün takımın emeğini yiyorsunuz.Aval aval bakıyor topa Erdem sıçrasan yemeyeceğiz o golü.Mafettin her şeyi.

Duško Milinković

Denizlinin bu kadar sevinmesi anlamsız.Haftaya biz yenip onlar yenilirse aynı pozisyon olur.Bu kadar küfür etmeleride pek hoş değildi. Galibiyet primi alacakları için bu maçı aldılar.Vali bile galibiyet primi vermiş bunlara.

binikalamadım

erdem kendi kalemize gol atmış oldu seyrederek erdem-kere değişikliği alırdı bu maçı

kavak_55

geçen haftaki futbol nerde bu haftaki maç nerde bırakın ya hoca bir takım bu kadar değişemez.bir bozukluk var bir yerde bu sene böyle gider ama hiç değilse daha fazla gençlere şans verin hoca neden ercanı kestin vey kereyi ısrarla oynatmazsın bence turgay oynayacak ise sağ bek oynatabilirdin bunları görmen lazım erdem robets gibi adamlar ilk onbir oynamaz bu belli bizlerde yalandan hevesleniyoruz ya biz çok heyacanlıyız yada besim hocada samsun ruhu veya heyacanı yok. hakkımızda hayırlısı ne diyelim.

Sol Açık

Çok da iyi oynamadığımız, ama kalite açısından üstün olduğumuz belirgin olan bir takıma karşı kaybettik. Oyun olarak galibiyeti hakettiğimiz de söylenemez belki ama yenilgiyi de haketmemiştik. Örneğin Musa'nın şutu direk yerine gol olsa kesin kazanmıştık.

1 puan iyi olur, 3 puan harika olurdu ama olmadı. Düşmemek için Göztepe'nin kaybetmesi, Kartal'ın evinde A.Gücü'nü yenememesi iyi oldu.

Dert etmemek gerek, Konya'yı yenersek sorun kalmaz. Ama esas Konya'yı yenemezsek, o zaman yeniden düşme potasına yuvarlanırız. Yenersek, bu kez de Erciyes'i yenip play-off hesabı yapmayı bekleriz.

Evet, fırsat kaçırdık, ama lig devam ediyor...

FaTiH_HaN

Şu maçı kaybettiğimize hala inanamıyorum. Rahat rahat 3-4 yapabileceğimiz maçı kaybettik şaka gibi.

kuzey55

Erdem malını  çıkarmayan yada önlem alamayan adam hocayım demesen böyle rezil oyun okuma olmaz.