Hasan Şengün'den eleştirilere cevap

Başlatan cgr, 29 December 2012, 18:55:25

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

yıllar boyunca biz kulübümüzü gerçek Samsunsporlular yönetsin diye hayal kurduk.en sonunda gerçek oldu ve alınan talihsiz sonuçlara rağmen neredeyse herkes tek yürek oldu.gerçek Samsunsporlular amatöre bile düşsek bu yönetimin devam etmesini istiyor.en büyük korkum yıllar boyu hayalini kurup sahip olduğumuz bu durumun Dobi Hasan yüzünden bozulması

burakbas

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 30 December 2012, 01:53:41
insanların samsunspora yardımını engelleyecek bir açıklama.İnsanlar dobi maaş alsın diyemi yardım yapacağım diyebilir...

Ki diyenler var. Emin Başkanın bu konuda ısrarını anlayamıyorum. Taraftar bu takıma bu denli sahip çıkıyorsa, herkesin istemedigi bir adamı taraftar göndermeli. Dedigim gibi Emin başkan ısrar etmemeli... yoksa art niyet arayanlar da cikacak...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

atakan

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 30 December 2012, 02:22:48
yıllar boyunca biz kulübümüzü gerçek Samsunsporlular yönetsin diye hayal kurduk.en sonunda gerçek oldu ve alınan talihsiz sonuçlara rağmen neredeyse herkes tek yürek oldu.gerçek Samsunsporlular amatöre bile düşsek bu yönetimin devam etmesini istiyor.en büyük korkum yıllar boyu hayalini kurup sahip olduğumuz bu durumun Dobi Hasan yüzünden bozulması

imza

_SoN_

Zamanında forumda biri dobi hasan giderse bilmem şu kadar daha bağış yapacağım ve bunun  garantisi veririm demişti,o zaman forumdan bazı yöneticilerle ters düştüğünü hatırlıyorum,yada forumdan birileri ile ters düşmüştü,o zaman bu adamı tam tanımıyordum,dobi kimmiş diyordum,ama şu son açıkmaları ile iyice işin iç yüzü ortaya çıkmış.Heryerde  samsunspor a 3-5 yardım edilmeye çalışılırken adam ben maaş alamazsam ne olacak diyor,ne maaşı arkadaş samsunspor un bu kadar zor döneminde ne maaşı? git başka işten kazan paranı,samsunspor mu doyuracak senin karnını?Bu açıklama ile o zamanki arkadaşın dediklerini daha iyi anlıyorum artık.YAZIKLAR LSUN BU DURUMDA SAMSUNSPOR üzerinden ekmek yiyorum deyip para kazananlara.

seyf55

merak ettiğim dobi bu sene yönetime girmeden önce ailesine ekmek götürürken samsunspor dan aldığı maaş kadar nerede çalışıp ailesini geçindiriyordu malum ekmek parası sankı askeri ücret alıyormus gibi duygu sömürüsü yapmış

samuray

yeter artık dobi daha fazla zarar verme hem emin başkana hem kulübe defol git artık ya istenmiyorsun bu açıklamalarınla dahada batırmışsın kendini senin yüzünden çok değerli sayın a.kemal gedikli istifa ediyor taraftarlara sorsalara yüzde bir bile seni istemeze a.kemal gedikli varken

ugrass

Birisi mourinho dobi hasanın su kulupte tam olarak ne iş yaptıgını söylesin ya :)

özkan

s_uzunkaya

31 December 2012, 12:17:21 #38 Son düzenlenme: 31 December 2012, 12:21:49 slazenger
 la dobi hasan tartışılırmı yaaa  ;D ...yazısını bile okumaya gerek görmediğim bi adamı tartışmam  :-X
dobi hakkında söyleyebileceğim tek şey var : " dobi dobu ad"  :oyun:

binikalamadım

buonanotte

Bence bu kadar tatışmaya gerek yok.Sırf Emin kaptan istediği için bile katlanabilirim dobi hasana

kuzey55

red_white

emre

adamı sevmek zorunda değil tabi ki kimse. Ama dobi değil hami mandıralı dese emin başkan onada katlanırım. Ben kendimi Emin başkan kadar Samsunsporlu görmüyorum. Bizim bütün hassasiyetlerimizi sonuna kadar savunmasını bilir O. He eleştirilemez mi eleştirilir o da yanlış yapıyorsa yeter ki Samsunspor menfaati olsun döner yanlistan ben ona inanıyorum. Bi Emin Kaptanımız, başkanımız var sonuna kadar..

celebi

Ben ne yalan soyleyeyim emin baskanin birakacagini sanmiyorum dobiyi