Hasan Şengün'den eleştirilere cevap

Başlatan cgr, 29 December 2012, 18:55:25

« önceki - sonraki »

Kaya

Bir insan bir isim bütün camianın bütünlüğünü bozuyorsa ve kangren haline gelmiş ise neşter'i doğru yere vurmak farz olmuştur demektir..

Bu takım başarısız olduğunda,yenildiğinde yönetime kimse ses çıkarmıyorken Dobi meselesinde herkes Emin başkan da dahil eleştirebiliyorsa Dobi'nin (Gerçekten Samsunsporlu olmasını geçtim Emin başkanı seviyorsa) bir dakika dahi durmaması lazım..

Emin amcayı çok seviyorum kaptan,başkan,amca,abi o bizim her şeyimiz.Ona zarar veriyor bu konu biraz olsun bencil davranıp kendini düşünmeli ve gerekeni yapmalı.Başka çare kalmadı.

Uğur Yıldız

Bir Samsunspor efsanesi sadece kelime anlamıyla değil her anlamda efsane olmuş Emin Kar gibi büyük bir insan Dobi yüzünden eleştirilmeye Samsunspor'luluğu sorgulanmaya başlamışsa görevden alınmalıdır artık ,  bu saatten sonra kulübe katkı değil her yönüyle zarar vermektedir.Ayrıca para açıklaması fazla talihsiz olmuş,ayıptır.Bunca insan takım için dişinden tırnağından artırıp para vermeye çalışıyor.

Sercan

Artık Dobi Hasan'ın kesinlikle bırakması lazım. Bunun Trabzonlu olmasıyla falan alakası yok. Adam resmen Emin amcaya zarar veriyor.

erkutdem55

Taraftarın bu konudaki istişaresi bence çoktan bitti.Gerek bu sitede gerekse diğer sosyal medyada yazılanlar ortada.
Jurista arkadaş müthiş yazmış.
''Hangi takımlı olduğu aşikar bu adamı istemiyorum.''
Taraftar bu adamın kalemini kırdı.

kalptenþimþek

yilmazselcuk55

Samsunsporda Hasan Şengün Devri  Bence Bir Daha Açılmamak Üzere Kapanmalıdır. Alt Yapıda Çalışırken Kullnadığı Şu Cümle Herşeyi Açıklıyor :

"Benim için Yetenek Filan Önemli Değil.Ben Paraya Tapan Adamım Parayı Getireceksiniz Öyle Antrenmana Çıkacaksınız"

seyf55

dobiden hikayeler dobinin ailesi nasıl bir ekmek yiyormuş ben anlamadım bu kadar paraya nasıl bir ekmek türüdür çıkıp hem emin başkan hem dobi maasını savunmasın ben öğrenciyim zorda kalcağımı bilerek stordan biseyler alıyorum para yatırmayı planlıyorum en kısa zamanda aç kalma pahasına bu takımın taraftarları para topluyor öğrencisi işçisi ne insanlar var samsun için kalbi atan dobi çıkmış ne diyor, emin başkan da bunun maaşını savunuosa kusura bakmasın taraftarda dobinin maasını ödemek zorunda değil, benim bildiğim bir çok taraftar bu dobi olayından sonra yardım etme hevesi gitti çünku akıllarda soru işaretleri oluşmaya başladı dobi gibiler ordayken bu paralar doğru yere gidiyor mu diye

dessperadodo

samsunsporun zor günler geçirdigi aşikarken aylıkla bu tarz bir kişiye bukadar paraları vermek bence mantıksız.kaldıki dobi hasandan daha çok güzel bu görevi üstlenecek yöneticilerimiz varken......

Recep

sonuç itibariyle de Ali Kemal'i son gün yönetime alan Emin Başkan ile bendim diyor dobi enteresan  talihsiz bir açıklama olmuş

feticalik

Resmen Emin Kar üzerinden rant sağlıyor.  Resmen Emin abimizin iyi niyetini kullanıyor.  Yazık günah. . Istafini istiyoruz et o zaman..

fanatik

yeter artık dobi yalanlarınla entirikalarınla bu taraftarı oyalama  istenmiyorsun defol git

fanatik samsunsporlu

başkan dobiyi istifaya zorlamalı.yoksa onun istifa etme  niyeti yok. :kafa:

orucreis

demekki rahatsız olanlar varki açıklama yapma gereği duyuosun demekki bir yerde istenmıyorsun bırak artık....

Duško Milinković

insanların samsunspora yardımını engelleyecek bir açıklama.İnsanlar dobi maaş alsın diyemi yardım yapacağım diyebilir...

isa55

kimsenin işine,takımın kurulmasına, dizilmesine karışmamış, ona sormamışlar, hesap vermemiş, hesap almamış mış mış...
peki ne iş yapmış kulüpte?
para karşılığı başkana arkadaşlık yapmış,
başkanın çok sayıda can dostu var, hiç bir karşılık beklemeden.
benim de itirazım var gereğini yap Hasan hoca...