Hasan Şengün'den eleştirilere cevap

Başlatan cgr, 29 December 2012, 18:55:25

« önceki - sonraki »

mimar55

Bu adami konusurken bile taraftar birbirine sakin olamiyor bu adamin ne isi var kulupte hala anlamis degilim ben babam derdiki ki hpe bu dobi hasan samsunspor kume dusmese gidemeyecekti tsye dustugune sevindigini bile soyledi demisti babam 70 yasinda daha hic yalanini ne gordum nede duydum ama emin baskanim ne diyorsa o .

Karabudun

04 January 2013, 20:35:57 #61 Son düzenlenme: 04 January 2013, 20:41:03 sener.eren
Doğan Usta;
Ben Samsuni'yi tanımıyorum.Görmedim bile. Aramızdaki tek diyalogdan da şöyle bahsedeyim: yıllar önce sitede başka bir mahlasla(eren55) üyeydim.Düşün Babasamsunlu' nun oğlu daha dünyada yoktu.Doğduğu zamanlarıda iyi hatırlarım.Bir gün sitede ismini hatırlayamadığım bir arkadaşla tartışmaya tutuştuk. Gayet düzeyli bir tartışmaydı. Arkadaş siyasi fikrini yazdı, akabinde ben de yazdım.Sonra ismini hatırlayamadığım muhterem admine siyaset yapılıyor diye şikayette bulundu ve mesajımın silinmesini istedi.Tekrar söylüyorum, kesinlikle küfür ya da herhangi bir hakaret yoktu.Bende mesajım silindiği ve arkadaşın mesajı kaldığı takdirde sitede yazmayacağımı beyan ettim. Mesajım silindi.Akabinde Samsuni'den mesaj aldım.Olayı büyütmemek gerektiği fikrindeydi.Kendisi ile olan tek diyaloğumdur.2010'dan bu zamana kadar yazmadım.Sağ olsun, Samsuni'nin tenezzül edip yazması hoşuma gitti ve bende bir teşekkür mesajı yazdım. Bununla beraber Samsunspor için yaptıklarına da vakıfız tabii. Kendisinin Samsunsporluğuna inanmak itibar etmek anlamına da geliyor tabii ki. Şuna emin ol o gün tartışıp siteden uzaklaşmama sebep olan arkadaş da dahil burada kimseyi(siteden herhangi birini) suçlayacak bir ifadem olmamıştır. Ortada senin üzerine alınacağın bir güvensizlik yok. Ben Dobi Hasan hakkında da en ufak bir yorum yapmadım. Yazdıklarımı tekrar okuduğunda rahatlıkla göreceksin. Benim yorum yapmam  ileri geri konuşmaktan ibaret olur. Gıybete düşmeye de gerek yok. Esasen bu konuda Samsuni ne düşünüyor? Merak ettiğim bu. Kendisinin bu konuda fikrini sormuştum. Nitekim bizden çok daha vakıf bazı şeylere. Ön saflarda neler oluyordan kastımız budur. İstedim ki olaylara vakıf arkadaşlar neler düşünüyor bilelim. Mevzu bundan ibaret.Yormadık, bunaltmadık diye umuyorum.

doðan

Alıntı yapılan: sener.eren - 04 January 2013, 20:35:57
Doğan Usta;
Ben Samsuni'yi tanımıyorum.Görmedim bile. Aramızdaki tek diyalogdan da şöyle bahsedeyim: yıllar önce sitede başka bir mahlasla(eren55) üyeydim.Düşün Babasamsunlu' nun oğlu daha dünyada yoktu.Doğduğu zamanlarıda iyi hatırlarım.Bir gün sitede ismini hatırlayamadığım bir arkadaşla tartışmaya tutuştuk. Gayet düzeyli bir tartışmaydı. Arkadaş siyasi fikrini yazdı, akabinde ben de yazdım.Sonra ismini hatırlayamadığım muhterem admine siyaset yapılıyor diye şikayette bulundu ve mesajımın silinmesini istedi.Tekrar söylüyorum, kesinlikle küfür ya da herhangi bir hakaret yoktu.Bende mesajım silindiği ve arkadaşın mesajı kaldığı takdirde sitede yazmayacağımı beyan ettim. Mesajım silindi.Akabinde Samsuni'den mesaj aldım.Olayı büyütmemek gerektiği fikrindeydi.Kendisi ile olan tek diyaloğumdur.2010'dan bu zamana kadar yazmadım.Sağ olsun, Samsuni'nin tenezzül edip yazması hoşuma gitti ve bende bir teşekkür mesajı yazdım. Bununla beraber Samsunspor için yaptıklarına da vakıfız tabii. Kendisinin Samsunsporluğuna inanmak itibar etmek anlamına da geliyor tabii ki. Şuna emin ol o gün tartışıp siteden uzaklaşmama sebep olan arkadaş da dahil burada kimseyi(siteden herhangi birini) suçlayacak bir ifadem olmamıştır. Ortada senin üzerine alınacağın bir güvensizlik yok. Ben Dobi Hasan hakkında da en ufak bir yorum yapmadım. Yazdıklarımı tekrar okuduğunda rahatlıkla göreceksin. Benim yorum yapmam  ileri geri konuşmaktan ibaret olur. Gıybete düşmeye de gerek yok. Esasen bu konuda Samsuni ne düşünüyor? Merak ettiğim bu. Kendisinin bu konuda fikrini sormuştum. Nitekim bizden çok daha vakıf bazı şeylere. Ön saflarda neler oluyordan kastımız budur. İstedim ki olaylara vakıf arkadaşlar neler düşünüyor bilelim. Mevzu bundan ibaret.Yormadık, bunaltmadık diye umuyorum.

estafurullah ;
zahten ön sıralarda neler oluyor soruna cevaben yazdım bende , sen veya senden harici fikrmizi soran yada merak eden lere cevabendi ..
takıldığım bir unsur yok ... karşıkılı yazıştık sanki başka birşey konuşuyormuş gibi oldu ama aynı şeyi söylüyoruz bakarsan  :evet: :ok

Karabudun

Alıntı yapılan: doğan - 04 January 2013, 21:07:14
estafurullah ;
zahten ön sıralarda neler oluyor soruna cevaben yazdım bende , sen veya senden harici fikrmizi soran yada merak eden lere cevabendi ..
takıldığım bir unsur yok ... karşıkılı yazıştık sanki başka birşey konuşuyormuş gibi oldu ama aynı şeyi söylüyoruz bakarsan  :evet: :ok

Eyvallah. :ok

mehmet yılmaz

bu konuda sadece şunu söyleyebilirim, bir samsunsporlu ne düşünüyorsa biz de onu düşünüyoruz.

Karabudun

05 January 2013, 19:38:00 #65 Son düzenlenme: 05 January 2013, 19:41:10 sener.eren
Alıntı yapılan: samsuni - 04 January 2013, 23:40:22
bu konuda sadece şunu söyleyebilirim, bir samsunsporlu ne düşünüyorsa biz de onu düşünüyoruz.

Bir Samsunsporlu olarak; bizden birinin kulübe zarar verdiğini hissettiği an ayrılması gerektiğine inanıyorum.Gördüğüm ise Dobi Hasan'ın camiayı  ikiye böldüğüdür.Bunu kasıtlı yaptığını iddia etmiyorum.Ama Samsunsporlu olmakta samimi ise ayrılmalı(ydı) diye düşünüyorum.Emin Başkan yol vermediyse kendisinin gitmesini beklediğine yoruyorum veya vardır başkanın bir bildiği diyorum.Başkana ciddi eleştiriler gelecek diye de endişe ediyorum.Teselliyi ise Emin Başkan'ın kulübe asla küsmeyeceğini bilmekte buluyorum.Aynı fikirdeyiz madem siz de pek samimi bulmuyorsunuz Dobi' yi. Mazur görün, seveni olarak biz de  bilmek istiyoruz bu camianın nabzı neye celallenmiş. Malum kulübün kalbine sizin kadar yakın değiliz.Tüm samimiyetimle söylüyorum beyanlarınız değerli. En azından benim için öyle. Aynı şekilde sitenin diğer kıdemlilerinin de beyanları kıymetli.

jorgensen55

Dobi bu kulubün içindeki el bombasıdır.

since1965

Dobi gitse ne düzelecek hiç bişey,en azından camiadaki bölünme yönetim taraftar arasındaki gerelim bitecek.

Karabudun

05 January 2013, 23:12:15 #68 Son düzenlenme: 06 January 2013, 01:01:33 sener.eren
Alıntı yapılan: since1965 - 05 January 2013, 22:39:09
Dobi gitse ne düzelecek hiç bişey,en azından camiadaki bölünme yönetim taraftar arasındaki gerelim bitecek.

Henüz başlamamış bir gerilim diyelim.Temenni edelim, hiç başlamasın.

deli 55