PTT 1.LIG 15. HAFTA 1461 Trabzon - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 02 December 2012, 02:31:58

« önceki - sonraki »

atakan

bu hafta 4-5 kadro dışı olması gerek artık.ilk yarı bitmeden yollasınlar.biizmde bi gururumuz var.altyapıyla oynarız.devre arasıda 3 tane alalım adam gibi adam alalım

ChucKeR

500 gün oldu zevk aldığım maç sayısı 3 ü geçmez

samsunsporlu1994

08 December 2012, 16:30:08 #242 Son düzenlenme: 08 December 2012, 16:33:39 samsunsporlu1994
Alıntı yapılan: uçarlı - 08 December 2012, 16:25:46
hoca derhal istifa etmeli kesinlikle bu hocayla dibe yaslanırız.

Sorun hocada değil mevcut oyuncu grubunda. Allah aşkına hocanın ne suçu var. Adamın elindeki kadro belkide Samsunspor tarihinin en vasat kadrosu. Besim Hoca belkide çok az para alarak görevini sürdürüyor. Besim Hoca da çok üzgündür takımın bu kötü performansından ama hoca ne yapsın. Biz böyle 3 haftada bir hoca yollarsak lig sonuna kadar 10 hoca daha gelip gider bize. Besim Hocaya sahip çıkalım. Futbolcu grubuna ise söylenecekleri zaten söyledik. Onlara birilerinin idmanda armanın ağırlığını anlatması lazım. Sıradan bir takımda oynamadıklarını bilmeleri ve ona göre mücadele etmeleri gerektiği anlatılsın. Malesef bu oyuncu grubu daha Samsunspor forması giydiklerinin farkında bile değil...

kuzey55

bu andavallara çok yüz verildi hem taraftar hem yönetim tarafından.iyi niyetten anlamadıkları bariz gereken neyse yapılmalı kesinlikle.

Uğur Yıldız

hacettepeli

öndeyken puanları kaybetmekten sıkıldık artık yeter. ne biçim topçusunuz bedavaya da oynasanız en azından adamın içinde bir gurur olur yenilmemek için elinden geleni yapar mücadele eder. yazıklar olsun...

Ollivanders

fanatik samsunsporlu

devre arasına kadar idare edeceğiz artık.kahrolsak ta utanıp sıkılsak ta takımın hali bu.en az  5-6 oyuncu gönderilip yerlerine iyi adamlar alınmalı

mimar55

Sinir aninda yazdigim yorumlar icin ozur dilerim YENSENDE YENILSENDE BU TARAFTAR SENINLE ARMANA ASIGIM SAMSUNSPORUM
Yenilmesen iyidi ama ne yapalim  gunahinla sevabinla sevdik biz seni
Bu arada arkadaslar 1461 e yenildik diye kufur etmeyelim takimimiza sonucta o takim bizim takimimiz unutmamak lazim 2 paralik adam yuzunden birbirimizi kirmaya degmez artik ikinci yari cok farkli bir takim izleyecegimize inaniyorum

senol

iki pas yok,gol posizyonu yok vede en kötüsü kaleye çekilmiş bir adet şut yok
ben şunu merak ettim bunlar bir hafta antrenmanda ne yapıyorlar acaba.insan yandakine iki pas veremezmi?
şaban ileride çıkmadaı,vede adamını iki kez kaçırdı iki gol oldu.
takımda kimse koşmuyor.herkes top benden gitsin diyor.hoca bunlara çok yumuşak geldi.bunlar papaz olmuşlar

lato

Bir futbol takımı kaybedebilir gününde olmayabilir ama biz sahadaki 11 popçumuzla rezil olduk aferin size

celebi

Ne farkeder yine baglaniyoruz. Yine seviyoruz.

Forvetim

öne geçmişiz iyi güzel, adamlar skoru eşitlemek için arı gibi çalışıyor biz ataklarını savuşturmakla çabalıyoruz, kopya 2 gol ve son dk.larda şut çekme yerine pas verse 3.cüsü aynı şekilde gol olabilirdi, ne diyeyim bilmiyorum ki bu kadar mı beceriksiziz. onlar canla başla mücadele ederken biz 1-0 galip olduğumuz halde neden etmedik niye gol yemeyi bekliyoruz biz neden 2.ciyi aramadık, hocam adem sarıyı çıkardın da o robert denen ruhsuzu neden tutuyorsun, 1 maçta onu oynatma gör bakalım ne olacak. şu ts uzantısı takımı yenseydikte istersen üsküdar özsahrayı cedite yenilseydin gam yemezdim.

ercan0655

çarşambanın gelişi perşembeden belli idi takımda bir cenabetlik bir  kabiliyetsizlik sonuç bu. ne olmasını bekliyorduk ki.

Recep

bu futbolcular ancak cacığa hammadde olurlar başka bi halt olmazlar