PTT 1.LIG 15. HAFTA 1461 Trabzon - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 02 December 2012, 02:31:58

« önceki - sonraki »

özkan

Bunu yapan İbrahimoviç lan,gol atıyoruz böylesi bir maçta,kimde bu hırs var ? Sıkıntımız bu zaten,bu başı boşluğu acilen parmakdan değil dirsekten baltayla kesmemiz gerek..

vagus

Önceki hoca daha iyiydi sanki ama neyse bakalım..

mimar55

lato

Alıntı yapılan: çılgınlar - 08 December 2012, 21:56:01
Söğütlübahçe ve şehzadeler mac sonu termede Ana yolu kapayarak samsunspor otobusunü durdular cevık kuvet mudaha etsede çok büyük tepki verildi.otobusun pesinde tesıslere dogru gıdyorduk kı dua etsınler emın baskana ümit baskanu aradı arayı zor bela buldular yoksa cok kotu olacaktı her ne olursa olsun bu takımın pesındeyız ama bu kadar ruhsuzlukda olmaz arkadas ayrıca bız taraftar olarak gazıantep macı alınmadı takdırde artık kımsenın hatır saygı dıye bır sey olmayacak bırılerı bunlara ders verme zamanı geldı.

Takıma inceden bir ayar bence de şart nerde oynadıklarının farkına varsınlar verilen desteği haketmek lazım eskiden mücadele ediyorlar diye teselli buluyorduk artık onu bile yapmaz oldular

jurista

Bu durumun tek sorumlusu ruhsuz ,vicdansız ,izansız topçulardır.İçinde bulunduğumuz durumu bile bile ,göre göre hala bizimle tşşk geçen sporcu müsvetteleridir.Ağır yazmamak için siliyorum yazıyorum siliyorum siliyorum siliyorum ...

15 dakika daha canını dişine takamayacak kadar ,tekmeye kafanı sokamayacak kadar acizmisiniz ? 10 kişilik takımdan 5 dakikada 2 gol yemeye utan mıyormusunuz ? Sene başından beri yokluktan varlık çıkarmaya çalışan başkana,yöneticiye,sizin yüzünüzden hasta olan taraftara hiç mi acımıyorsunuz hiç mi vicdanınız sızlamıyor ?

Menemen yiyerek öğün geçiren ,tesislerindeki 37 ekran tv bile haczedilmiş A.Güçlü 17 yaşındaki çocuklara bakın da utanın utanın !!! Kaybetmek mühim değil ,sizde ruh yok ruh !!! Acıma duygusu ,sorumluluk alma becerisi gelişmemiş adamlar tayfası ...

Bu takımın kaptanı ne iş yapar ,15 dakika kalmış saldırın ,mücadele edin,yırtın parçalayın diye saha içinde arkadaşlarını hiç mi yönlendirmez , motive etmez ateşlemez ? Gemisini batıran kaptan ancak böyle olur ...

11 kişi kaleye dizilseniz 5 dakkada o goller yenmez yazıktır günahtır....

Sabaha kadar yazsam yine de öfkem dinmeyecek , yanımda 13 yaşındaki  çocuk saatlerce ağladı bu çocuğun ,diğer çocukların ,güce tapmamış memleketinin takımının peşinde yollara düşmüş taraftarın gözyaşlarının hakkını nasıl vereceksiniz ,bu vebalin altında kalıp ezileceksiniz ...

S.b.ç Çağrı

ARTIK İŞİN CİDDİYETİNE VARSIN BU FUTBOLCULAR !

Deplasmana Giden Çılgınlar ve Şehzadeler Taraftar Grubumuz Maç Sonunda Oyuncular Otobüse Binerken Protesto Ederek Tepkilerini Gösterdi.Bununla Yitinmeyip Artık O Formanın Kutsal Oldugunu Anlayabilmeleri İçin Terme Yolunda Trafiği Yola Kapatarak Samsunspor Otobüsünü Bekledi , Taş,sopa vb maddeler bulunmadan sözlü saldırıda bulunuldu.Tesislere Gidip Basılacakken Emin Başkan Aradı Ve Onun Hatrına Biryere Daha Gidilmedi Ama Son Kez Söylüyoruz G.B.B Maçı Son Şanslarıdır ! Bizimde Sabrımız Var !

Videosuda burda beyler = http://www.facebook.com/photo.php?v=297452853705563

S.b.ç Çağrı

brigand

Uyum sorunu, sezon öncesi kamp eksikliği vs. vs. herşeyi tabii ki de anlıyor ve çözümleyebiliyoruz. Ancak adım atmaktan aciz, gram istek olmadan sahada olan, futbol bilgisi sıfırmış gibi davranan bu arkadaşların utanmaları için daha ne olması gerek bilemiyorum. Bizim maçtan sonra Ankaragücü - Rizespor maçını izliyorum. Orada inanan, savaşan, rakibinden 2 kat daha fazla koşan, gol attığında şampiyon olmuş gibi sevinen, 100 milyonun üzerinde borcu bulunan, her an kapanabilecek bir kulübün oyuncularını görüyorum. Ben yanımdakilerden utanıyorum. Sen yürüyorsun. Bir beddua bir ah anmak istemiyorum. Ama peşinizden gelen, çok uzaklarda her an kalbinde hisseden bunca insanın hakkı üzerinize vebaldir. Ben uyuyamıyorum. Çıktığım, gezdiğimden zevk almıyorum. Bir dönünde aynaya bakın. Bakalım bu sefer ne düşüneceksin !

çılgınlar

[Herşeye ragmen ordaki taraftarların birlik beraberlik olup takımını nası atesledıgını herkes gördü sahada yenildik ama trıbunde kazandık arkadslar

kuzey55

son yıllarda küme düştüğümüzde bile hiç bu kadar utanmamıştım :( bu kabus bitsin biran önce

55.hakan

Allah'ım bizi ne kadar daha sınayacaksın. 11 beraberlik almalar ,son 15 dakikaya önde girerken 2 gol yiyerek yenilmeler,berabere kalmalar.Bu kabustan başka bir şey değil.Bir takım taraftarına bundan daha fazla eziyet edemez herhalde.

cany

Desiqner

Üslub konusu var hocam.Adam olacak herkes ilk önce.A(!) takıma çıkabilmek adına her türlü yalakalığı yapıyorlar ne yapsınlar...

erkutdem55

Şu adamların yazdıklarını paylaşmayın şu sitede.Zaten nefret ediyorum şu adamlardan,bari kendi sitemizde şu ibnelerin yazdıklarını görmeyelim.

Desiqner

Bende sevdiğimden koymadım hocam.Samsuna geldiklerinde hatırlatırız diye koydum.