PTT 1.LIG 15. HAFTA 1461 Trabzon - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 02 December 2012, 02:31:58

« önceki - sonraki »

55.hakan

Bırakın düşme işini bu takım bu sene averajla da olsa ligde kalmalı tarihimizin en kötü sezonlarından birini yaşıyoruz kabul.Bunun için İlk yarı biter bitmez büyük bir revizyon şart.Ligde bırakın şu takımı hadi be.

SametYılmaz55

mackolik seninde attığın başlığa .ıcayım.Karadeniz derbisiymiş alayınızın köküne kibrit suyu

Desiqner

Ankaragücünü izliyorum ve utanıyorum...  :(

King1965

Desiqner

A2 takımı çıksın.Bunlardan daha istekli ve yetenekli futbol oynar...

mimar55

Valla hocadir bu maci kaybettiren kim be derse desin 65 yasinda babam diyor burda adamlar sag kanat oyuncusunu degistirdi oraya onlem al hoca yoksa atacaklar ordan diye iki golde ayni kanattan geldi ne diyorsunuz tamam bazen topcular yuzunden kazanilmaz ama bu sefer hoca hatasidir ilk oyuncu degustirmemiz adem sari oluyor neden acaba roberts ne yapti biri bana soylesin penalti verecek diye vurmadi bile topa ayiptir gunahtir yaziktir ben en az 5-6 topcu sayarim gercekten yurakten oynamaya calisan yorulan 90 dk yi biteremecek kadar cok kosan yetenek yoksa hoca faktoru girer devreye ankaragucunde topcular yetenekli mi bizimkilerden ama oyunu okuyor adam degisiklik yapiyor degistiriyor neyse su 1461 e yenildik ya gerisi yalan dolan son olarak sayin spor bakani tslilerin samsunun anasina diye ettikleri kufuru duydun mu elelem nasil sovuyor anana hala daha uyu sen

samsunmania

Göksu sağ koridoru felç etsin, sen seyret hoca.

BEŞİKTEN_MEZARA

Dünya kulüpler tarihinin en beceriksiz topçularını almayı nasıl becerdik aklım almıyor kırmızı guruptada mücadele etse bu şansa lisans alan topçular bu takım gene altta sürünür ,kimse kusura bakmasın o maçın önemini anlayıp 1 - 0 öne geçip şu maçı veren futbolcular bizleri bu kadar utandırmaya hakkınız yok gelmeyin samsuna

Desiqner

Ankaragücünün hocasını tanıyan var mı ? Topçularını tanıyan var mı ? Adamların altyapısı böyle oynuyor.Bu saatten sonra tek kurtuluş altyapı...

samsunsporlu1994

Emin Başkandan ricamız bunların alayını yollasın. Bu futbolcuyum diye geçinenlerden bize bir fayda gelmez. Gerekirse A2 takımıyla çıkalım yenilelim ama en azından armaya layık mücadeleyi gösterelim. Şu an ki futbolcular daha armanın ağırlığının farkında değil.

RT55

sizlere bence bu işin çözümünü söylüyorum;etiklik dostluk demeden ankaragücünden 4-5 oyuncuyu ayartıp ucuza getirmek..yoksa para transfer nokta atış..bence bunların hepsi çok ama çok zor..

BEŞİKTEN_MEZARA

kimse bu satden sonra taktik sistem demesin gancık gibi top oynuyolar sahada bizim futbolcular adamlar her pozizyonda nötlerini yırtıyordu 1461 liler topu kapmak için , mesleğini sevmeyen futbolcular la olacak bu kendilerine ihanet içindeler

Jnr.Serkan

Sayende kötü geçen bir haftasonuna daha merhaba

isa55

Futbolda kaybetmek doğal. Ancak kaybettiğimiz 3 takımdan birinin Travzanın alt takımı olması acı bir durum.

samsunmania

Yemeye ekmek bulamayan Ankaragücü topçularının oyununu seyredin de utanın ruhsuzlar.