PTT 1.LIG 12. HAFTA SAMSUNSPOR'umuz- Şanlıurfaspor

Başlatan cgr, 11 November 2012, 19:21:43

« önceki - sonraki »

Gorkem

bir pazar günü ve yine moral bozukluğu canın sağolsun Samsunspor

samuray

:kafa:bitsin artık bu kabus ya bi taraftan web tv bi taraftan samsunspor fıtık ettimiz ya

lato

Alıntı yapılan: Desiqner - 18 November 2012, 19:09:12
Şu şanlıurfa kadar kötü oynayan takımı yenemiyorsak ligde kalmaya oynayacağız sezon boyu öyle görünüyor.Taze Kan,Taze Kan,Taze Kan diyorum...

Şanlu Urfa çok da kötü oynamadı ikinci yarı bizden çok kaçırmışlardır belki de Tisdell mahvetti kontrataklarla bizi takımda iş var ama ikinci lig topçuları olduğunu da belli ediyorlar beceriksizlerle süper lig topçusu Musa ne yaptı onu anlayamadım topu ayağında dolandırdı durdu :kafa:

SametYılmaz55

Adem yatıyor umursamıyor diye kızıyorduk ama bu maçta çok istekliydi,pozisyonlarda buldu ama olmadı.kaçırdığı goller için bir an kızarız ama orada kalması gerekirdi.büyük taraftarımız iş başında yazıklar olsun hepsine.önce yönetime sonra istekli oyunculara sallayın,yuhalayın durun.biz önce sorunlarımızı kendi içimizde halledelim gerisi yalan

lato

Şu her maçtan sonra istifa muhabbetini bi bırakın artık ya hepimiz kızıp üzülüyoruz da boku çıktı hakkaten olmayınca olmuyor işte napacan   sahada neredeyse denenmeyen oyuncu kalmadı Erhan Altın'dan da Mourinho gibi taktik anlayış beklemeyin her işte bir hikmet vardır biraz daha sakin olmaya gayret..

Desiqner

Olmayınca olmuyor değil arkadaşım.Takımı oynayan birazda hocadır.Gittikçe daha kötü oluyoruz 10-11 haftadır birlikte oynayan topçular 2 pas yapamıyorsa olmayınca olmuyor diyemiyorum ben.

lato

Alıntı yapılan: Desiqner - 18 November 2012, 19:19:05
Olmayınca olmuyor değil arkadaşım.Takımı oynayan birazda hocadır.Gittikçe daha kötü oluyoruz 10-11 haftadır birlikte oynayan topçular 2 pas yapamıyorsa olmayınca olmuyor diyemiyorum ben.

Şu maçta on tane gol de atardık on tane gol de yerdik olmuyorsa olmuyordur hocanın kapasitesi belli kulübün sıkıntısı belli boş boş konuşuyoruz her maçtan sonra aynı muhabbet hoca istifa yerine gelecek hoca ki getirebilecek hoca var mı o da muamma o ne yapacak acaba Adem'den İbrahimoviç 32'lik Musa'dan Messi mi çıkaracak

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: lato - 18 November 2012, 19:23:51
Şu maçta on tane gol de atardık on tane gol de yerdik olmuyorsa olmuyordur hocanın kapasitesi belli kulübün sıkıntısı belli boş boş konuşuyoruz her maçtan sonra aynı muhabbet hoca istifa yerine gelecek hoca ki getirebilecek hoca var mı o da muamma o ne yapacak acaba Adem'den İbrahimoviç 32'lik Musa'dan Messi mi çıkaracak

boş boş konuşma birader geçen sene petkoviç gidince mesut bakkal ekighodan eto mu çıkarmıştı da adam çıkışa geçmişti

TurgayGölbaşı55

Ya Erhan Altınla Devam Edip BERABERLİK Rekoru Ya da Başka Teknik Direktör Getirip Üst yerlere oynamak

Desiqner

Kardeşim benim bütün haftam yine zehir olacak ben keyfimdenmi hoca gitsin diyorum ? Petkoyada böyle dedik sonradan başımıza vurduk neden 2-3 hafta önce gitmedi diye...

lato

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 18 November 2012, 19:25:38
boş boş konuşma birader geçen sene petkoviç gidince mesut bakkal ekighodan eto mu çıkarmıştı da adam çıkışa geçmişti

Yeni hocaya sponsor oluyorsan ben sustum sen doludan konuşmaya devam et :-X

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: lato - 18 November 2012, 19:28:31
Yeni hocaya sponsor oluyorsan ben sustum sen doludan konuşmaya devam et :-X

yeni hoca dedikse jose morinho demedik,ercüment coşkundere gelsin gerekirse ama bi değişiklik şart oldu artık

lato

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 18 November 2012, 19:30:01
yeni hoca dedikse jose morinho demedik,ercüment coşkundere gelsin gerekirse ama bi değişiklik şart oldu artık

Hocaya ben de bayılmıyorum ama her maçtan sonra birilerini suçlamaya çalışmak yanlış Ayrıca Ekigho geçen sene formsuz değildi hoca çoğu maçta 85'ten sora oyuna alıyordu Erhan Altın'ın sahada denemediği adam kalmadı gibi bir şey arada fark var. Mesut Bakkal da geldikten sonra takıma taktik değil sadece gaz vermiştir takım havayı yakalamıştır. Bu sene bence takım havayı yakalayacak üç puana kavuşamadı bir maçı alabilsek herkes susacak da olmuyor işte

samsunmania

Bir kaç dakika daha dayanabilsek belki de maçı kazanacaktık. Yine tam kırılma noktasında bomba elimizde patladı. Ben artık bunun teknik bir açıklamasını bulamıyorum. Allah yardımcımız olsun.

dessperadodo

maddi gücü olmayan ve binbir zorluklarla bu takımı ayakda tutmaya çalışan kimseden destek görmeyen bir yönetim bu kadar olumsuzlukların üstüne nasıl ve ne kadar bütçeli bir hoca alabilir bu tartışılır.eldeki malzemenin kaliteside bariz şekilde ortadayken.kimse şu kadrodan mucize beklemesin.ne adem sarıya nede erhan hocaya laf söylenmemeli.çünkü bizim bütçemiz buydu ve buna göre oyuncu alındı..hocanında kalitesi düşük çünkü verdigimiz rakamda düşükbizim şuan devre arasında tranfer yapıp yapamıyacagımız önemli.daha dogrusu nekadar bütçeyle nekadar kaliteli oyuncu alabiliriz.birde herkes daha dikkatli davransa iyi olur çünkü yarın bir gün emin başkanın aldıgı oyuncu ve teknikdirektör bukadar tartışılırsa herinsanda olan sabır taşı ondada çatlar ve dönüp bize ne haliniz varsa göründer ve gider.