PTT 1.LIG 12. HAFTA SAMSUNSPOR'umuz- Şanlıurfaspor

Başlatan cgr, 11 November 2012, 19:21:43

« önceki - sonraki »

yilmazselcuk55

18 November 2012, 20:41:05 #270 Son düzenlenme: 18 November 2012, 20:53:47 yilmazselcuk55
Alıntı yapılan: çılgınlar - 18 November 2012, 20:32:55
Neyi biliyosunda konusuyorsun boş boş?
-Polisin 15 yaşındakı çocuga yumruk atıp gözünü şişirmesine sessiz mi kalacaktık?
-Dışarda trıbun lıderımız dahi yere yatırılmıs kelepceler vurulmuş tekme tokat dayak yemelerıne sahıpsızmı kalacaktık.
-Biber gazlarıyla mudahalelere sessiz mi kalacaktık.
-İnsan bunları yaşarken nasıl trıbun yapsın?
-Mac sonu herkes gittikden sonraki atmasferı bı orda bulunanlar bilir bide  degerli yonetıcı ve topcularımız.

Kurusa bakmada kardeşim 6 bin küsür seyircide aynı kapılardan giriyo tribüne  hiçbişiy olmuyo

Edit:  Geçmiş Olsun Bu aradaaa

çılgınlar

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 18 November 2012, 20:41:05
Kurusa bakmada kardeşim 6 bin küsür seyircide aynı kapılardan giriyo tribüne  hiçbişiy olmuyo

6 bin seyirci martahon trıbunune tek tek gırıyor kardesım. grup halınde degıl bir gun yanına al 20 kişi maca gırmeyı dene bakalım sana yapılacak hareketlerı gör.yanı konuyu uzatmanın anlamı yok baskana bagırmamız ondandı ayrıca bu takımın uzerınden kım menfaat yapıyorsa allah belasını versın

radikal-fma

HOCANIN ADEMİ ÇIKARMASI ÇOK BÜYÜK HATAYDI. ADAM HIRSLIYDI YEDİĞİMİZ GOL SONRASI SANTRADAN TOPU ALDIĞI GİBİ RAKİP KALEYE GİTTİ. YANİ UĞUR TÜLÜMEN'DEN GOL MÜ BEKLİYORDU HOCA?  YİNE GOLE EN YAKIN ADAM ADEM. AYRICA TARAFTARI DA KINIYORUM MORAL VERMEK YERİNE ADEM DIŞARI ÇÖZÜM MÜ ?

S.b.ç Çağrı

Hani Kümelerede Düşsek SAMSUNSPORDU?

-Maç Bitiyor Takımı Tribüne Cağrıyoruz Diye Tepki Görüyoruz.Ama Şunu Bilmiyolarki Onlar İyi Günde Var Bizler Kötü Günde.Sonuç Ne Olursa Olsun Bu Takım Bizim Hepimiz Sahip Çıkmalıyız Ne yani Takım Yenildi Yada Berabere Kaldı Diye Yuhlayalımmı?Bu Takımın Ne Zorluklarla Kuruldugunu Unutmayalım Ona Göre Sahip Çıkalım Bu Hayatta Tek Gerçek Var O da SAMSUNSPOR

-Mac Sonu Herkes Tribünü Boşalltı Tek Biz Yani Çılgınlar Grubu Kaldık Soyunma Odasına Gidip Futbolcularımızı Dışarı Çıkarıp Onlara Bir Nevzede Olsa Destek verdik ve Tribün Liderimiz Carsı10ur Futbolcularımıza Ve Yönetimimize Şöyle Bir Konuşma Yaptı;

-Siz Sahada Elinizden Geleni Yaptınız Çocuklar Üstümüzde Bir Şansızlık Var Bunu AtLatamıyoruz Gerekirse Her Gün Tesislere Gelir Size Moral Verir Motive Ederiz Bizler İnandık Sizde Artık Bundan Sonraki Maçlarınızda Biraz Bizeleri Büyük Samsunspor Taraftarını Düşünerek Oynayın Bizim Bir Sözümüz Var;

''Gülmesede Yüzümüz Samsunspor Son Sözümüz''

twitter

fanatik samsunsporlu

FaTiH_HaN

Çok güzel bir gün, güneşli açık bir hava, dolu tribünler, herkes bir hevesle gelmiş maça ama maçın başında vardı bi cenabetlik, maraton tribünü zaten maça konsantre olamadı bir türlü, sonra kale arkasında kavga çıktı, sonra ışıklar kesildi, Adem pozisyonu kaçırdı ve yine aynı senaryo. Zaten oyunun genelinde de 3 puanı hakedecek bir oyun oynamadık, tribünlerde, takımda 3 puanı haketmedi. Önceden iyi oynayıp berabere kalıyorduk artık kötü futbol ile berabere kalıyoruz, bu oyun ile devam edersek beraberlik bile çok zora girer ilerleyen maçlarda. Artık sorun hocanın iyi kötü olması değil sadece yeni bir sayfa yeni bir başlangıç lazım, 3'te 3 yapsak çok iyiydi ama ben Ankaragücü maçından bile korkuyorum şu an.

samsunluhakan

eger hoca gitmesse ankaragücü ile büyük ihtimalle berabere kalırız artık bişeyler yapmanın zamanı geldi kadromuz çokta kötü degil neyi bekliyoruz tutmadı işte erhan hoca tutmadı neden ısrar ediliyor deli oldum trübünlerde ya adam pas atamıyor hala çıkarmıyor bu nasıl oyun okumadır ya anlamıyorum yeter artık lig başından beri 12 haftadır şansa 1 maç kazandık şansa diyorum çünkü o maçın hakkı 3 puan degildi ama aldık

samsunluerhan

12 haftadır biz tirübünlerde bu hocayı alkışladık gerekenin yapılması lazım 6700 biletli taraftarın gördügünü hocanın görememesine anlam veremiyorum dakka 5 de gol atıpta 85 dakka yatmak ne demektir bu kadar taraftarla dalga geçilmez

Sioux

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 18 November 2012, 20:23:55
Buraya Gelip Kimse S.B.Ç. Nasıldı _ Şirinler Nasıldı Diye yazmasın Samsunda Tribün Bitmiş Kimsenini Haberi Yok Herkes Çıkarı için Bişiylerin peşinde.Biri Yönetim Uyuma Diye Bağırır 2 dk sonraa  Emin Kar Diye Bağırır 2 dk sonraa  Yine Aynı Tezahüratlar.Birileri Kendi Arasında olay çıkartır Yeter Artık Beee  Bıktık sizlerden Yeterrrr   :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Bir Olumlu hareket yapıyonuz hafta içi takıma destek için meşelaler yakıyonuz tesislerde sonra burnumuzdan  fitil fitil getiriyosunuz...

aynen katılıyorum

Sioux

ramazan sal, sen su katılmamış bir or. çocuğusun...
eskiden de öyleydi bugün de öyle yarın da öyle olacak.

evolution55

arkadaşlar hocanın şu durumda gitmesi demek takıma yeni teknik direktörün gelmesi 500 bin tl civarında bir rakama mal olacak demek.
erhan hoca ve topçuların iyi niyetinden hiç kuşkum yok,kim gelecek erhan hocanın yerine ve gerektiği gibi kulubümüzü düşünüp kendi kazancından feragat edecek,var mı böyle birisi?

ismail

samsunum

Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, Ş.Urfaspor beraberliğinin ardından soyunma odasında istifa ettiğini açıkladı. Yönetim ise tecrübeli teknik direktörün istafısını oy çokluğu ile kabul etti

Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, Şanlıurfaspor karşılaşması sonrasında istifa etti. Kararını yönetim kuruluna bildiren teknik direktör Erhan Altın'ın istifasını değerlendiren Başkan Emin Kar ve kurmayları bu konudaki nihai kararı bugün yapılacak basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayacak.

Facebook da şöyle bir haber var kesin bilgisi olan var mı ?

alperen