PTT 1.LIG 12. HAFTA SAMSUNSPOR'umuz- Şanlıurfaspor

Başlatan cgr, 11 November 2012, 19:21:43

« önceki - sonraki »

kuzey55

golü at sezon başında beceremediğin savunma yapmaya çalış sonuç yine aynı.hocanın Giresunda ki zihniyet aynen devam ediyo bu hocayla devam ettikçe Allah sonumuzu hayır etsin.

Adem sarı için diyecek bişey yok kapasitesi bu.

FaTiH_HaN

Top mop oynamadık, bu maçt kaçan galibiyete yanacak bir durumumuz yok.

samsunluhakan

hoca gitsin yoldan geçen birini tutup koysunlar daha iyi yönetir artık yeter bu hocayla olmuyor işte yeter

feticalik

12. Hafta Oldu İlk Defa İstifa da Bir Hizmettir Dedim. Adem Sarıya yüklenenler hangi akla mantığa hizmet öyle yaptı anlamadım. O topu ordan alıp kaleciyle karşı karşı kalmaya kadar götüren Uğur Tülümen miydi ? Adem Sarı Kaç maçtan beri yeni ayak bastı çimlere. 2 haftadır gol atamıyorduk Ademle attık. Daha hala "Adem Dışarı" sesleri geliyor. Çok üzüldüm o sesleri duyunca gerçekten

diocid

En üzüldüğüm olayda Adem Sarı'nın gol atınca formasını çıkartıp sevinmesi oldu ???Sanki real madrite gol atmış gibi..Bu takımın küçük düşündüğünün göstergesidir bence...

cgr

Atmosferin iyi olması takıma da yanısıdı. Nitekim daha 5.dakika da güzel bir organizasyonla golü bulduk. Golden sonra biraz daha etkili olmaya çalıştık ama olmadı işte. Sahada tamamen 2 farklı Samsunspor izledik bugün, golden önce ve sonra olmak üzere.

Galibiyet alamama ve öne geçmenin verdiği baskı takımın geri çekilmesine sebep oldu. Hal böyle olunca da Ş.Urfaspor çok rahat pas yaptı maç boyu. Özellikle Serdar Özkan belkide son 2 sezonunun en iyi futbolunu oynadı.

Bugün takımın en kreatif ve en iyi oyuncusu kesinlikle Ahmet Arı'ydı. Gerek verdiği paslar, gerek yaptığı pres ile. Hatta Adem Sarı'nın yapması gereken hava toplarında bile etkiliydi. Eğer kendisini biraz daha futbola verirse bize çok katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Biraz da hocayı eleştireyim. İkinci yarıya başlarken çok büyük yanlışlık yaptığını düşünüyorum. Maça sol kanatta başlayan Roberts'ı, forvet arkasına çekerek büyük bir hata yaptı. Çünkü Roberts, defansa yardım da ediyordu. O kanada geçen Ahmet Arı'nın defansif özelliği hiç yok. Bu yüzden bütün ataklar bu kanattan gerçekleşti Urfaspor'un.

En son Göztepe maçında oynamış olan Halil İbrahim'i kurtarıcı olarak oyuna soktu Erhan Hoca. Daha 3 maç öncesine kadar ilk 11 başlayan veya oyuna giren İlyas'ı tercih edebilirdi. Ya da Şaban'ı sol açık oynatabilirdi.

Adem'in gol kaçırma olayına gelecek olursak, gerçekten çok kötü vuruş yaptı kabul. Ama ilk golü de çok güzel kafa vuruşuyla gerçekleştirdi. Tamam kötü oynadı ama tepkilerin ağır olduğunu düşünüyorum. Hatta ayıptır. Çıkarırsın eğer kötü oynuyorsa. Seyircinin isteğiyle oyuncu mu değiştirilir ?

Tekrar etmek gerekirse, 2 farklı Samsunspor izledik bugün. Umarım bir an önce galibiyet alırız da şu stresten kurtarırız.

buonanotte

Top falan oynamadık bugün.Ne yaptığımız hiç belli değildi.

cany

şu ligde kalsınlar yeter. playoff mleyoff hiç bi inancım kalmadı bu takıma

ercan0655

geçen sene gibi olmasın sonumuz hoca gitsin dememiştim istikrar adına ama sonuç bulunduğumuz yer, şimdi artık vaktidir bir şeylerin değişmesi lazım onu nasıl sağlar başkan bilmiyorum ama en kolayı hoca deşikliği gibi duruyor !!!!

Ahmeti

Bu şehrin bldye başkanı,valisi,sözde spor bakanı,millet vekilleri,iş adamları kos koca Samsunspor'u sahipsiz bırakıp ne bok olduğu belli olmayan takımlara rezil ediyorsunuzya hepinizin Allah belasını versin

supernatural_55

sezon başında şu ankinden çok daha takım gibi oynuyorduk, kimin naptığı belli değil vur gitsin, taktik anlayışı nerde ben mi göremiyorum anlayamadım..Bu yıl taraftar çok kötü stad tıklım tıklım ama ateşleme sıfır..ademe verilen tepki bence gereksizdi.bu tepkiyi gösterenler sanırım turgut doğan şahin ve ekighoyu hiç izlememişler.o golü tabi ki atacaksın ama atamayınca da böyle bi tepki verilmemeliydi..

Karabudun

Alıntı yapılan: cany - 18 November 2012, 20:04:17
şu ligde kalsınlar yeter. playoff mleyoff hiç bi inancım kalmadı bu takıma

Al benden de o kadar.Ligde kalalım şükür diyorum artık.

yilmazselcuk55

18 November 2012, 20:23:55 #267 Son düzenlenme: 18 November 2012, 21:28:56 yilmazselcuk55
Buraya Gelip Kimse S.B.Ç. Nasıldı _ Şirinler Nasıldı Diye yazmasın Samsunda Tribün Bitmiş Kimsenini Haberi Yok Herkes Çıkarı için Bişiylerin peşinde.Biri Yönetim Uyuma Diye Bağırır 2 dk sonraa  Emin Kar Diye Bağırır 2 dk sonraa  Yine Aynı Tezahüratlar.Birileri Kendi Arasında olay çıkartır Yeter Artık Beee  Bıktık sizlerden Yeterrrr   :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Bir Olumlu hareket yapıyonuz hafta içi takıma destek için meşelaler yakıyonuz tesislerde sonra burnumuzdan  fitil fitil getiriyosunuz...

çılgınlar

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 18 November 2012, 20:23:55
Buraya Gelip Kimse S.B.Ç. Nasıldı _ Şirinler Nasıldı Diye Zamasın Samsunda Tribün Bitmiş Kimsenini Haberi Yok Herkes Çıkarı için Bişiylerin peşinde.Biri Yönetim Uyuma Diye Bağırır 2 dk sonraa  Emin Kar Diye Bağırır 2 dk sonraa  Yine Aynı Tezahüratlar.Birileri Kendi Arasnda olay çıkartır Yeter Artık Beee  Bıktık sizlerden Yeterrrr   :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Neyi biliyosunda konusuyorsun boş boş?
-Polisin 15 yaşındakı çocuga yumruk atıp gözünü şişirmesine sessiz mi kalacaktık?
-Dışarda trıbun lıderımız dahi yere yatırılmıs kelepceler vurulmuş tekme tokat dayak yemelerıne sahıpsızmı kalacaktık.
-Biber gazlarıyla mudahalelere sessiz mi kalacaktık.
-İnsan bunları yaşarken nasıl trıbun yapsın?
-Mac sonu herkes gittikden sonraki atmasferı bı orda bulunanlar bilir bide  degerli yonetıcı ve topcularımız.

çılgınlar

Söylemek İstediği bazı şeyler var..

Grubumuzun yarısından çoğu içeri girmişti herşey güzel gidiyordu dışarıda grubumuzdan 50 kişi yavaş yavaş içeri giriyordu ufak sorundan dolayı 40 yaş civarlarındaki polis 15 yaşındaki kardeşimize yumruk atarak gözünü morartı ve abilerimiz hemen olaya müdahale etmek istedi polisler joplarla tekmelerle dışarıdaki taraftarımıza saldırmaya başladı '' Stadyum İçinde Yaptığımız ''YÖNETİM UYUMA TARAFTARA SAHİP ÇIK ''
Tezavruatı bu yüzdendi ve EMİN BAŞKAN sesimizi duydu olaya müdahale etti.

Tokatlar,Joplar,Bibergazları,Kelepçeler Yedik Ama Seni Yalnız Bırakmadık Samsunsporum.Canın Sağolsun .