PTT 1.LIG 12. HAFTA SAMSUNSPOR'umuz- Şanlıurfaspor

Başlatan cgr, 11 November 2012, 19:21:43

« önceki - sonraki »

samsunum

şimdi de düzeltmişler hocanın istifa ettiğini ancak yönetimin kabul etmediğini yazmışlar

amisos55

19 November 2012, 00:04:04 #286 Son düzenlenme: 19 November 2012, 00:13:41 amisos55
Sizlerin stada giren taraftarınız icin yapacağınız mac başlayınca yönetime sahip çık diye bağırmak değil gider müdahale edersiniz olur biter.
Ayrıca kimse mac bitince sizinle aynı fikirde değil diye başka taraftarın üzerine yürümek, hatta cocuğunun yanında babasına kafa atma hakkını vermez. Hepimiz bu takımı destekliyoruz. Mağlubiyet sonrası oyuncu çağırılır ama 12 hafta sonunda hala ortada birsey yoksa ve siz tribune cagiriyorsaniz taraftar karşı çıkabilir. Yine söylüyorum kimse sizinle aynı fikirde değil diye dövmeye kalkamazsiniz.O kişi SAMSUNSPOR lu ve yanında evladını taraftar olarak yetiştirmek icin getirmiş. Aslında atılan o kafa gruplara mensup olmayan , parası ile maca gelen, Store'den her hafta alışveriş yapan taraftarımıza atılmıştır. Bu arada siz tribün gormemissiniz. 100 kişi bile yok tribüncu zannediyorsunuz. Bir kere bile maratonu coşturmadınız. Yapabileceginiz en iyi sey siddet.

isa55

40 trilyon borç var, yönetim son saniyede geldi, geç transfer, topçu kalitesi, kamp dönemi....
tamam hocam anladık.
hocam bunlar maçı okumanı engelliyor mu?
Musa ne yaptı. Takım resmen 10 kişi oynadı.
Koşan pres yapan Arı yı oyundan aldın.
Ademi seyircinin önüne attın. Uğur çok mu iyi. İyiyse ikisini beraber oynatta gol atarız belki.

Sioux

Alıntı yapılan: amisos55 - 19 November 2012, 00:04:04
Sizlerin stada giren taraftarınız icin yapacağınız mac başlayınca yönetime sahip çık diye bağırmak değil gider müdahale edersiniz olur biter.
Ayrıca kimse mac bitince sizinle aynı fikirde değil diye başka taraftarın üzerine yürümek, hatta cocuğunun yanında babasına kafa atma hakkını vermez. Hepimiz bu takımı destekliyoruz. Mağlubiyet sonrası oyuncu çağırılır ama 12 hafta sonunda hala ortada birsey yoksa ve siz tribune cagiriyorsaniz taraftar karşı çıkabilir. Yine söylüyorum kimse sizinle aynı fikirde değil diye dövmeye kalkamazsiniz.O kişi SAMSUNSPOR lu ve yanında evladını taraftar olarak yetiştirmek icin getirmiş. Aslında atılan o kafa gruplara mensup olmayan , parası ile maca gelen, Store'den her hafta alışveriş yapan taraftarımıza atılmıştır. Bu arada siz tribün gormemissiniz. 100 kişi bile yok tribüncu zannediyorsunuz. Bir kere bile maratonu coşturmadınız. Yapabileceginiz en iyi sey siddet.

iyi de niye benden alıntı yaptın
aynı şeyi söylüyoruz senle

isa55

Ramazan Sal gibi pislikler nasıl futbol oynuyor. Ya da atılmadan 90 dakikayı tamamlıyor anlaşılır şey değil.

amisos55

Sioux seninle aynı fikirdeyim. Sana cevap olarak değil destek icin yazdım.Ufak bir olay gibi görülse de tribünümüzün gelecegini etkileyecek olaylar bunlar.

lucarelli

Kaya

Babasının ağzından burnundan kan gelen o çocuk,evet hüngür hüngür baba gidelim diye ağlayan o çocuk bir daha o stada gelmez...

Ayırmak için gittiğimizde abi dediğimiz adam,beraber deplasman yaptığımız adam el kol hareketi yapıyorsa biz hangi kardeşlikten,beraberlikten bahsediyoruz..Bizde beraberlik ancak rakiple olur onu da alıyoruz malum

Samsunspor kimin için var ve bu yönetimdeki insanlar ne için çalışıyor,çabalıyor? Tekrar tekrar empati yapıp düşünmek lazım..

orhan

takım öne geçtikten sonra panik havası başlıyor boş pozisyonda bile top yere indirilmiyor topu ayağımızda tutacak ve oyunu soğutacak kalitede ve tecrübede oyuncumuz yok.Bu durumda hoca ne yapsın.Futbolcuların kapasitesi bu kadar onlarda en iyisini yapmaya çalışıyorlar.Ayrıca ademe yapılanlar son derece yanlıştı bugün iyi de oynadı biraz daha sabırlı olmak lazım.

mehmet yılmaz

Alıntı
Samsunspor'da Altın dönemi bitti!

PTT 1. Lig istediği çıkışı yakalayamayan Samsunspor'da teknik direktör Erhan Altın görevinden istifa etti.

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın görevinden istifa etti. Karadeniz ekibi ligde 12 hafta sonunda sadece 1 galibiyet ve 9 beraberlik alırken, Erhan Altın ile Şanlıurfaspor beraberliğinin ardından yollar ayrıldı.

PTT 1. Lig'de oynadığı 12 maçta 1 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 yenilgi alan Samsunspor'da Erhan Altın dönemi sona erdi.

Samsunspor ligde bu hafta oynadığı Şanlıurfaspor maçında rakibiyle sahasında 1-1 berabere kaldı. Takımın beklentilere cevap verememesi nedeniyle teknik direktör Erhan Altın görevinden istifa etti.

Samsunspor ligde 12 maç sonunda topladığı 12 puanla 15. sırada yer alıyor.
NTVSpor

supernatural_55

kan değişikliğinin ankaragücü maçı öncesine gelmesi çok iyi oldu, hayırlısıyla devreyi galibiyetlerle kapatarak 2.devreye iyi ve moralli şekilde gireriz inşallah

S.b.ç Çağrı

Söylemek İstediğimiz Bazı Şeyler Var..

Grubumuzun yarısından çoğu içeri girmişti herşey güzel gidiyordu dışarıda grubumuzdan 50 kişi yavaş yavaş içeri giriyordu ufak sorundan dolayı 40 yaş civarlarındaki polis 15 yaşındaki kardeşimize yumruk atarak gözünü morartı ve abilerimiz hemen olaya müdahale etmek istedi polisler joplarla tekmelerle dışarıdaki taraftarımıza saldırmaya başladı '' Stadyum İçinde Yaptığımız ''YÖNETİM UYUMA TARAFTARA SAHİP ÇIK ''
Tezavruatı bu yüzdendi ve EMİN BAŞKAN sesimizi duydu olaya müdahale etti.

Tokatlar,Joplar,Bibergazları,Kelepçeler Yedik Ama Seni Yalnız Bırakmadık Samsunsporum.Canın Sağolsun .

jurista

Yönetim yapacağını yaptı , bu kan değişikliği umarım takımımıza hayırlar getirir Ankaragücü maçı ile beraber çıkışa geçeriz inşallah .9 Beraberliğin 5 i galibiyetle sonuçlansa 22 puanımız olurdu .

Takım şu an itibari ile bile Play off imkanları içinde.Beklentiler yüksek olmasın , maddi imkansızlıklar ve saha dışı anormallikler ortada elbette ama şu rezil ptt kampından çıkmamak işten bile değil ...

Herşey güzel olacak , buna inanıyorum ...

atakumlueray

grup olarak bi kapıdan girmek ne demek onu anlamıyorum...sen zaten düzgün işler yapsan herkes kendi biletiyle girer,senin olduğun tribüne kendisi gelir.ama ben bile maratona girdiğimde taraftar grubundan uzak durmaya çalışıyorum çünkü ilk yarıda pınarbaşı yapıp sinirlerimi bozabilcek taraftar gruplarımız var.maraton tribünü kendi haline bırakılsa eminim oraya gelen taraftarlar maç üzerinde daha büyük baskı oluşturur.maç öncesi 100 kişi tesise gitmekle,maçtan snra da 100 kişiyle tribünde kalmakla grup falan olunmuyor malesef.eğitim seviyesi biraz yüksek olan çiço nun nasıl tribüne kalite getirdiğini görmüştük.darısı bütün tribünlerimizin başına...

samsunsporlu1994

Erhan Altın kendine yakışanı yapmıştır ve Samsunspor'a faydasının olamayacağını anlayarak istifa etmiştir. Öncelikle Erhan Altın hocamızın yolu açık olsun. Dün ki maça gelince maçın önüne geçen bir Adem Sarı faktörü vardı. Özellikle Adem Sarı dışarı diye taraftarın tempo tutması ile birlikte bu oyuncu ile devre arası yollar ayrılacak bu kesinleşti. Adem Sarı Samsunsporda oynayacak kapasiteye sahip bir oyuncu olmadığını ilk haftalardan itibaren kanıtladı. O Adem Sarıya Erhan Altının 70-75 dakika nasıl sabrettiğini de Erhan Altın'a sormak lazım. Musa Aydın böyle oynayacaksa oynamasın gerek yok. Topu aldığında iyi niyetiyle birşeyler yapamaya çalışan ama yapamayan Musa Aydın'ı haftalardır izliyoruz. Artık Samsunspor takımında bazı oyuncuların kendini toparlaması gerekiyor. Taraftarın sabrı kalmadı artık. Oynadığımız futbola gelince gol'ün dışında 2-3 pozisyonumuz var daha başka pozisyonumuz yok. Şanlıurfaspor takımını ise tebrik ediyorum. İlk 20 dakika hariç oyunun kontrolünü elinde tutup,90. dakikaya kadar oyun disiplininden kopmadılar. Bu ligin kaliteli takımlarından biri olduğunu ve Play-Off'un ciddi adaylarından biri olduğunu düşünüyorum. Son olarak MKE Ankaragücü maçına muhtemelen alt yapıdan bir hoca takımın başında çıkacak. Yönetim hangi hocayla anlaşır onu ilerleyen günlerde göreceğiz ama şartlar ne olursa olsun A.Gücü deplasmanından 3 puanla dönerek düşme hattından bir nebze de olsa uzaklaşmalıyız.