PTT 1.LIG 12. HAFTA SAMSUNSPOR'umuz- Şanlıurfaspor

Başlatan cgr, 11 November 2012, 19:21:43

« önceki - sonraki »

gurgendagli55

Alıntı yapılan: S.b.ç Çağrı - 19 November 2012, 01:05:14
Söylemek İstediğimiz Bazı Şeyler Var..

Grubumuzun yarısından çoğu içeri girmişti herşey güzel gidiyordu dışarıda grubumuzdan 50 kişi yavaş yavaş içeri giriyordu ufak sorundan dolayı 40 yaş civarlarındaki polis 15 yaşındaki kardeşimize yumruk atarak gözünü morartı ve abilerimiz hemen olaya müdahale etmek istedi polisler joplarla tekmelerle dışarıdaki taraftarımıza saldırmaya başladı '' Stadyum İçinde Yaptığımız ''YÖNETİM UYUMA TARAFTARA SAHİP ÇIK ''
Tezavruatı bu yüzdendi ve EMİN BAŞKAN sesimizi duydu olaya müdahale etti.

Tokatlar,Joplar,Bibergazları,Kelepçeler Yedik Ama Seni Yalnız Bırakmadık Samsunsporum.Canın Sağolsun .

gol attık ona bile sevinmediniz, 2. gol için bastıracakken yönetime salladınız, takımı oyundan soğuttunuz. Sizin gibi taraftarımız olacağına Rize gibi boş tribünlere oynasak daha iyi..i.

cgr

Atmosferin iyi olması takıma da yanısıdı. Nitekim daha 5.dakika da güzel bir organizasyonla golü bulduk. Golden sonra biraz daha etkili olmaya çalıştık ama olmadı işte. Sahada tamamen 2 farklı Samsunspor izledik bugün, golden önce ve sonra olmak üzere.

Galibiyet alamama ve öne geçmenin verdiği baskı takımın geri çekilmesine sebep oldu. Hal böyle olunca da Ş.Urfaspor çok rahat pas yaptı maç boyu. Özellikle Serdar Özkan belkide son 2 sezonunun en iyi futbolunu oynadı.

Bugün takımın en kreatif ve en iyi oyuncusu kesinlikle Ahmet Arı'ydı. Gerek verdiği paslar, gerek yaptığı pres ile. Hatta Adem Sarı'nın yapması gereken hava toplarında bile etkiliydi. Eğer kendisini biraz daha futbola verirse bize çok katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Biraz da hocayı eleştireyim. İkinci yarıya başlarken çok büyük yanlışlık yaptığını düşünüyorum. Maça sol kanatta başlayan Roberts'ı, forvet arkasına çekerek büyük bir hata yaptı. Çünkü Roberts, defansa yardım da ediyordu. O kanada geçen Ahmet Arı'nın defansif özelliği hiç yok. Bu yüzden bütün ataklar bu kanattan gerçekleşti Urfaspor'un.

En son Göztepe maçında oynamış olan Halil İbrahim'i kurtarıcı olarak oyuna soktu Erhan Hoca. Daha 3 maç öncesine kadar ilk 11 başlayan veya oyuna giren İlyas'ı tercih edebilirdi. Ya da Şaban'ı sol açık oynatabilirdi.

Adem'in gol kaçırma olayına gelecek olursak, gerçekten çok kötü vuruş yaptı kabul. Ama ilk golü de çok güzel kafa vuruşuyla gerçekleştirdi. Tamam kötü oynadı ama tepkilerin ağır olduğunu düşünüyorum. Hatta ayıptır. Çıkarırsın eğer kötü oynuyorsa. Seyircinin isteğiyle oyuncu mu değiştirilir ?

Tekrar etmek gerekirse, 2 farklı Samsunspor izledik bugün. Umarım bir an önce galibiyet alırız da şu stresten kurtarırız.

arizona55

yanında 8 yaşlarında çocuğu olan babaya kendileri ile yanı görüşte değiller diye 20 kişi saldırıp kafa atıp kanlar içinde bırakmak Samsunspor'luluk duruşu ise böyle tribün olmaz olsun ?

yukarıda yazmış bir renkdaşımız polis dışarda 15 yaşında kardeşimize yumruk attı diye bağırdık yönetim uyuma diye  , peki siz içerde ne yaptınız, 8 yaşındaki çocuğun yanında babasına 30 kişi saldırdınız ?

kaptan 55

öncelikle şunu söylemek lazım eğer başkan(maraton)olaya müdahil olması bir çok olayın önüne geçti,yoksa olaylar çok daha ciddi ve vahim sonuçlara doğurabilirdi.SBÇ'nin yönetime bağırması bu yönden di yoksa ne bilet ne de yönetime karşı olan bir tavırdandı.takımın beraberlik serisi herkesi gerdi artık gayet açık ve net hedefimiz küme düşmemek her anlamda?

**55

Tibünlerinde binlerce teknik direktör varken erhan hoca en doğru kararı vermiştir... takımımız hakkında  pek konuşmaya gerek yok yine beraberlik inşallah ankaragücü maçını alıp 3 puan serisine başlarız.. tribünlere gelirsek takıma destekden çok herşey yapıldı kantinde köfte bitse yönetime saracak bir anlayış benimsenmiş durumda.. CİCO'suz Samsunspor tribünleri 5. dakikada oollleeeyyyy lallaaaa tezahüratı yapar maç 1-1 olunca pınarbaşı çeker birde ne olduğu anlamsız çıldır çıldır çıldırmayan ip... dir gibi anlamsız bir şeyler vızırdar.

jean

Bu Nasil İs arkadas ya bir turku skoru koruyamuyoruz sartlar uygun olursa ugur tutuneker Guzel olur

çılgınlar

Alıntı yapılan: arizona55 - 19 November 2012, 12:05:14
yanında 8 yaşlarında çocuğu olan babaya kendileri ile yanı görüşte değiller diye 20 kişi saldırıp kafa atıp kanlar içinde bırakmak Samsunspor'luluk duruşu ise böyle tribün olmaz olsun ?

yukarıda yazmış bir renkdaşımız polis dışarda 15 yaşında kardeşimize yumruk attı diye bağırdık yönetim uyuma diye  , peki siz içerde ne yaptınız, 8 yaşındaki çocuğun yanında babasına 30 kişi saldırdınız ?
[/i]

onu yapanlrı gruba baglama kardesım onu yapanların allah belasını versın bir iki kişinin yaptıgı işi gruba yıkamazsınız dışarda dayak yerken içerde gol olmuş cocuklar onamı sevınecekler ilk önce birlik beraberlik olucak sız gıdın para yıyenleın yalakalıgını yapın erdem kardes gelmeseydı olaylar dınmezdı zaten yonetıme ondan bagrıldı anca sallayın anca ayrıca mac sonu sizler stadyumu terk ettıkten sonra çılgınlar terk etmeyıp takıma nasıl baglı oldugunu bır kez daha gosterdı samsunda trıbun bıtmıs dıyenlerı maratonun ortasında bırlık beraberlık ıcınde trıbun yapmaya davet edıyorz gelın burun beraber yapalım hafta ıcı tesıslere gıdıldı takıma morel verıldı o zaman tebrık etmeyenler sımdı bır yanlıs bıse gorunce tepkı verıyor sız boyle samsunsporlusunuz nedım yazık siz buyuk samsunsporlusunuz bizler samsujnspor dusmanı .sizin gozunuzde

HoliganSamSunLu

dünkü maçtaki 2 puanı çok ararız urfaya puanmı verilir yok böyle birşey

S.b.ç Çağrı

Artık gerçekten insanları çileden çıkartıyorsunuz SAMSUNSPOR gol atmış gole bile sevinmediniz diyorsunuz heryerde sallıyorsunuz dışarıda polisler benim abilerimi kardeşlerimi dövicek ben içerde ağlarken nasıl sevinebilirim nasıl sevinebiliriz ? 100 Kişi tesislere gitmeyle diyorsun biz 100 kişi tesislere gittik hangi biriniz yaptınız bu yapılanları ERHAN HOCANIN bize dediği laf sizleri hep bizimle görmek istiyoruz iyiki varsınız çılgınlar grubu herkesten farklısınız 100 kişi maç sonu stadda kalmak diyorsun bildirmek isterim ki biz stadda 400 kişiydik herneyse sayı önemli değil tribün illaki yapılır ama şunu unutma grupta basın sözcümüz erdem ayaz soyunma odasına gittiğinde takımı çıkarmak istediğinde topcular erdem abiye kafamız koltuk atarlar bize saldırırlar demiş bazı haddini bilmez taraftarlar yüzünden futbolcular düşündüğüne bakın erhan altının futbolculara dediği laf olur mu öyle şey çocuklar bunlar tesislere gelen en kötü zamanınızda yanınızda olan taraftar grubu maratonda hep biz yensekte yenilsekte destekleyen taraftar grubu gidin başınızı kaldırıp demiş takım korkudan bazılarının yüzünden yanımıza gelemiyordu kaptan turgay takım adına bizden özür diledi erhan altının söylediği laflar siz adamsınız sizin üstünüze tribün yok ben size hakkım helal ediyorum sizde bana edin diyip gitti artık bu neyin çekememezliği bırakın bu ayakları bir olma zamanı gelin yanımıza hep birlikte bağıralım başka SAMSUNSPOR yok !

usare

Biz tribünde boş fındık çuvalı olarak oturduk, ve oturuyoruz zaten yıllardır.

Sioux

burada yazan 3-4 tane sbcli genç arkadaşıma ve çarşı onura değil lafım ama ortada bir sıkıntı var
1- sbc maçlara gelmese, ne kaybı olur samsunspor'un? ( bence hiç..) Aynı şekilde diğer gruplar da, bu halleriyle katkıları yok denecek kadar az.
2- maç öncesi sizin bilginiz dışında da olabilir bilet isteniyor mu istenmiyor mu bu kadar fedakarlık yapan bir başkandan? dyelim ki isteniyor, eğer isteniyorsa "ayıp" değil mi? istenmiyorsa sözümü geri aldım.
3- halen aranızda kafayı yapıp gelenler var mı yok mu? özellikle eskilerden.
4- güvenlikçi bir arkadaştan duyduğuma göre futbolcular yanınıza geldikten sonra bir iki tane tişört forma atmışlar, onu sen alacan ben alacam diye bile kavga edilmiş. doğru mudur?
özetle, bu şekilde tribün yapacak olanlar gelmesinler abi maçlara, daha faydalı olurlar.

çılgınlar

Alıntı yapılan: Sioux - 19 November 2012, 17:30:22
burada yazan 3-4 tane sbcli genç arkadaşıma ve çarşı onura değil lafım ama ortada bir sıkıntı var
1- sbc maçlara gelmese, ne kaybı olur samsunspor'un? ( bence hiç..) Aynı şekilde diğer gruplar da, bu halleriyle katkıları yok denecek kadar az.
2- maç öncesi sizin bilginiz dışında da olabilir bilet isteniyor mu istenmiyor mu bu kadar fedakarlık yapan bir başkandan? dyelim ki isteniyor, eğer isteniyorsa "ayıp" değil mi? istenmiyorsa sözümü geri aldım.
3- halen aranızda kafayı yapıp gelenler var mı yok mu? özellikle eskilerden.
4- güvenlikçi bir arkadaştan duyduğuma göre futbolcular yanınıza geldikten sonra bir iki tane tişört forma atmışlar, onu sen alacan ben alacam diye bile kavga edilmiş. doğru mudur?
özetle, bu şekilde tribün yapacak olanlar gelmesinler abi maçlara, daha faydalı olurlar.

-Öncelıkle sunu soylım sıze su ankı çılgınlar grubunun söğütlübahceyle alakası yok çılgınlar grubu lise ve atakum tarafından yapılandırılmıs bır gruptur.
-Onur abi zaten bızlere her zaman dogru yolu gosteren bir insandır aramızda bir kişi alkollu oıldugunu gordugu an direk evine yollayan kişidir hayatta alkol kullanmaz ve yanındakı insanlarada kullandırmaz.
-Bilet konusunda iş adamlarından destek alıyoruz ayrıca kombınemız var o yonden sıkıntı yasamıyoruz.
-Sadece kendini bilmez üç beş tane insanlar var bunlar yüzünden ne olursa oluyor onlar yaklasık sezon basından buyana gelmıyorlardı bu hafta geldıler gelır gelemz olay yaptılar gerek onur abıde zaten onlara sert davranıslarda bulundu.
-Ama ne olursa olsun emnıyetın dun kı macda yaptıgı tutum yanlıstı.cunku ayagı sakat bır ınsan sıraya gırmedı diye tokat atıyorsun ortalıgı karıstırıyosun boyle iş olmaz birinin gözüne jopla vuruyosun trıbun lıdıerımızı yerlerde surunduruyosun.
-Mac sonuna gelınce mac sonu herkes stadyumu bosaltıktan sonra onur abı bızlerı toparladı bu takım bızımdır bız buyuk samsunsporluyuz bu takım buraya gelecek dedı ve soyunma odasına arkadsına gonderek takımı dısarı cıkartırdı forma olayına gelınce kavga cıktı yok sadece futbolcular forma atınca yok ben yakaladım yok bena verdı meselesı yanı ortada buyutulecek bıe yok her zaman olan seyler

Oğuzhan Bulgan

Sizin Samsunsporlulugunuz böyleyse asıl sizin gibi taraftar olmaz olsun.. Biz bir seyler yapmaya çalısıyoruz iyi yanlarımızı hiçbir zaman görmüyorsunuz hep eksiklerimizi kolluyorsunuz. Tribün bitmis diyorsunuz gelip destek vermiyorsunuz köstek oluyorsunuz. Baska birsey demiyorum sizlere..Biz tribüncülük anlayısımızla devam ediyoruz maraton ortasında pankartımızın daima arkasındayız..Güzel günler yakında !!

Desiqner

Dostum Samsunspor camiasında gerçek eleştiri alabileceğin tek kitle burasıdır diye düşünüyorum... Burada kimse çılgınlara gıcık değil.Bir alıp veremediği yok.Herkes gördüğünü söylüyor.
Ayrıca öyle tribün pankart arkasında durmaklada olmuyor canım kardeşim kusura bakma.
Bilinçli tribüncülük nasıl olur onu bir öğrenmeli herkes...
Boş konuşacağınıza neden destek olmuyorsunuz diyorsunda sen hiç düşünüyormusun neden bu gruplar yıllardır hep aynı kitlede kaldı ?
En ufak bir kıvılcımda kavga çıkaracak,sağa sola saldıracak tipte adamlar tribünlerde olduğu sürece bu kadar olacak bizim tribünlerimiz,yeni insanlar gelmeyecek,büyüyemeyecek...
Sadece bizim tribün anlayışımızla bizim gruplarımızın anlayışı çok farklı kardeşim.
10 kişi biraraya gelip bir besteyi aynı anda söyleyemiyor,üçlü çekemiyorsa en basitinden örnek vereyim ne o tribün tribün olur nede insanlar bir ilgi gösterir.
Ayrıca kimse ne kıskandığından ne çılgınların kötülüğünü istediğinden bunları konuşuyor.Sonuçta orada siz Samsunsporun bir taraftar grubusunuz ve bizlerde Samsunsporluyuz.Sizden bahsederken övünmek isteriz.

çılgınlar

Denizli macı olsun sene basındakı tavsanlı macı olsun trıbun olarak harıkaydık yıne  o zaman bıle takdır eden olmadıkı
denızlı macında 2-0 yenık durumdayken macı aldıran maratondakı taraftar oldu onları atesleyen yıne cılgınlardı ama nedense onlar konusulmadı cunku her zaman kotu yonumuze baklıyor yıne soyluyoruz bu senekı söğütlübahceyı eskı sbç karıstırmayın arada cok fark var bunu bu sıtede cogu kısı bılıyor idmana gıttık hangınız takdır ettı amac reklam degıl reklam yapan bızden degıll bız reklam pesınde olsak her gun gazteye bol bol palavra seyler yazarız bızım amacımız samsunspor dun mac sonu takımı cagırdık dıye yuhlanıyoruz haftaya macda bu takımı yıne cagırcaksın yıne desteklıceksın takımın durumu bellı eldekı mazeme bu yapcak bıse yok.