PTT 1.LİG 11.HAFTA :Manisaspor- SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunmania, 03 November 2012, 19:35:45

« önceki - sonraki »

lato

Takım iyi oynuyor Burak Çalık da geldi Allah'ın izniyle kazanırız inşallah.

hala kızı

Trabzon TRT radyosunun merhaba karadeniz programında yapacağım söyleşi de bu deplasmanı ele alacağım Allahım utandırmasın 1-0 olsun bizim olsun...
Galibiyet sevincini tadalım seriye başlayalım,şeytanın bacağını kıralım :kafa:

samuray

yinemi webtv de maç of fıtık olduk yine göztepe maçını kazanmışık webtv yayınında varsın düzgün izlemiyeyim samsunspor kazansın yeter

kaptan 55

maraton

hayatımda ilk defa direk maç rüyası gördüm.. 2-1 yenilmiştik.. ağlıyorum milletle kavga ediyorum.. uyandım hala böyle ağlamaklıyım birini kaybetmiş gibi üzgünüm.. sabah sabah yataktan kalkışa bak b.k oldu bütün günüm valla.. şimdi inşallah pazar günü rüyalar tese çıkar kuralı işlerde bu b.k gibi hislerin intikamını alır gülerek döneriz samsuna.. yarabbim, amin !! ( buraya el açıp dua eden bir ikon ekleyelim site yönetimi zira hocamıza bakılırsa işimiz yüce rabbime kalmış )  :kafa:

BEŞİKTEN_MEZARA

Beyler , ilk yari bitene kadar malesef bu durumu yasayacagiz malesef bariz orta sahada ayagina az hakim futbolcu sıkıntısımız var, ikinci yari transfer de yapamicagiz gibi mali durum ortada alttan futbolcuda çıkaramicaz gibi burak çalık tek umudumuz artık adem sarı denendi Goruldu olmuyor onla sonumuz bu gibi iyi futbol ve husran ..

BEŞİKTEN_MEZARA

Ben bu kadar şut özürlu bir takim amatör dahil ilk kez görüyorum yeminle vurmaya çalışanlarda vitaminsiz demir noksanliğı var gibi vücutlarında topa dekmik atıyolar  :kafa:

cgr

''Rakiplerimizden korkmuyoruz''
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un genel koordinatörü Hasan Şengün, "İç sahada da dış sahada da rakiplerimizden korkmuyoruz" dedi.

Şengün, yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Manisaspor maçının zor geçeceğini söyledi.

Samsunspor'un iyi futbol oynadığını belirten Şengün, şöyle devam etti:
''Bir türlü oynadığımız oyunu sonuca yansıtamadık. Son yıllarda tarihimizde bu kadar beraberlik olmadı, bu şanssızlığı kıracağımızı düşünüyoruz. İç sahada da dış sahada da rakiplerimizden korkmuyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Alacağımız bir galibiyet bizi çok farklı noktalara götürecek. Aldığımız beraberlikler üzerimizde biraz baskı oluşturuyor. Ancak futbolun içinde var olan şeyler. İnşallah bu hafta Manisaspor maçı bizim dönüm noktamız olur ve galibiyetle döneriz. Bu galibiyetle çıkış yakalayabileceğimizi düşünüyorum. Samsunspor'un oynadığı futbol ile ligde bulunduğu yer adaletli bir yer değil. Daha üst sıralara doğru çıkacağız. Bunun bizi de kendi hedeflerimize doğru yönlendireceğini tahmin ediyorum.''

Samsunspor'un puan olarak ligin alt sıralarında olmasının ''tehlike çanları çaldığına'' işaret etmeyeceğini anlatan Şengün, ''Sonuç itibarıyla ligin alt sıralarındayız. Şu işler şakaya gelmez, bir an evvel toparlanmamız gerekir. 3 puan almanın yanı sıra takım psikolojisi de çok önemli. Oyuncularımızın üzerindeki baskıyı bir an önce atmamız lazım. Olumsuz bir şey düşünmüyorum. Alacağımız bir galibiyetle üzerimizdeki kara bulutları dağıtacağımızı ve güzel yerlere gideceğimizi düşünüyoruz'' diye konuştu.

Bu arada Samsunspor, Nuri Asan Tesisleri'nde Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde yaklaşık 1,5 saat çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, düz koşu ve kültür fizik hareketlerinin ardından şut ve yan top çalışması gerçekleştirdi. Antrenmana sakat olan Nsumbu ve Musa Sinan Yılmazer katılmadı.

brigand

Takım dibimizde oynuyor gidemiyoruz şaka gibi geliyor : ) : ) Artık bütün tabur kazanmamızı bekliyor yoksa bende çekecekleri devam edecek galiba : )  Direkleri, şans meleklerini ve diğer lehte etkenleri göreve davet ediyorum.

ali ihsan

Manisa da olacagiz.3 puanla donmeyi nasip et yarabbim...

babasamsunlu

vakit namazlarınızı eksiksiz icra edin,
yolda sürekli Ayet'el Kürsi okuyun,
stada girerken besmele ile girin
ve en önemlisi hanımlarınızın rızasını alın..

hem valla hem billaa bu berebaerliklerin tek nedeni hanımlardan alınmayan rızalardır :)

kalptenþimþek

o zaman şimdiden hanımdan al iznini web tv veriyormuş maçı ;)

ahmetsefa55

;D ;D ;D ;D ;D ;D >l< >l< >l< >l< >l< >l< :ok :ok :ok 8) 8) 8) :deli: :deli: :deli: :deli:

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: muhalif - 09 November 2012, 21:44:29
;D ;D ;D ;D ;D ;D >l< >l< >l< >l< >l< >l< :ok :ok :ok 8) 8) 8) :deli: :deli: :deli: :deli:
kardeşim noli ?? :Pbizim bubasamsunluyla webtv totemimiz var; bizim evde izlieyeceğiz maçı :-*

celebi

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 09 November 2012, 21:31:23
vakit namazlarınızı eksiksiz icra edin,
yolda sürekli Ayet'el Kürsi okuyun,
stada girerken besmele ile girin
ve en önemlisi hanımlarınızın rızasını alın..

hem valla hem billaa bu berebaerliklerin tek nedeni hanımlardan alınmayan rızalardır :)

hanim dalga geciyor yine boyunun olcususunu almaya mi gidiyorsun diyor. Bende sen yokken hayatimda birtek Samsunsporum vardi. Cani sagolsun diyorum. Yolda cemaatle kilacagi z namazlari