PTT 1.LİG 11.HAFTA :Manisaspor- SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunmania, 03 November 2012, 19:35:45

« önceki - sonraki »

Ahmeti

çok değil 2 maç üst üste alsak gerisi
çorap söküğü gibi gelecek.

özkan

Çok çok rahat alırız gibi bir his var içimde..

mehmet yılmaz

Deplasman tribünü 1 liraymış :)

AlıntıManisaspor'un 11 Kasım Pazar günü saat 16:00'da 19 Mayıs Stadyumu'nda Samsunspor ile oynayacağı PTT 1. Lig 11. hafta karşılaşmasının biletleri 8 Kasım Perşembe günü saat 10:00'dan itibaren Manisaspor Store Çarşı Şubesi'nde, Biletix internet sitesinde ve Biletix Çağrı Merkezi'nde satışa çıkacaktır. Biletlerin satışı maç günü Biletix stat gişelerinde devam edecektir.

Manisaspor- Samsunspor maçı bilet fiyatları:
TRİBÜN - FİYAT
KAPALI ALT TRİBUN 10,00 TL
TARZAN TRİBUN 5,00 TL
SPİL KALE ARKASI 1,00 TL
GEDİZ KALE ARKASI 1,00 TL
RAKİP TAKIM 1,00 TL

özkan

samuray

rakip takım 1 tl yanlışmı doğrumu kartal maçında misafir takım en pahalı biletti 20 tl hoca duayı heryerde edersin neyse bu konuyu polemik yapmak değil niyetim artık bi maç kazanalım ya iyi oynadık şanssızdık mazeretlerinide bi taraa bırak erhan hocam kaybedilen puanlarda senin hiçmi hatan yok oyuncu değişiklikleri konusunda daha dikkatlı oman gerek

seskat

mac bileti 1 TL mi  :D pazar günü bende manisada tribünde olacam. didim'den izmir'e ordan da manisaya. ordan da galibiyet sevinciyle tekrar didim'e eve  ;D

cany

08 November 2012, 11:34:40 #96 Son düzenlenme: 08 November 2012, 16:39:18 cany
bilet 1TL deyince tuhaf geliyo ama bizde de 2TL daa. çok mu :)

twitter

Karabudun

Stoper

Deplasman yapacaklara kazasız belasız yolculuklar.

Sıralamadaki yerimizden ziyade mantalite açısından 3 puan almalıyız.Öz güvenlerini iyice kaybetti bizimkiler.

Burak Çalık ilk 11'de başlar umarım.

Bol şans.

SametYılmaz55

biletler sudan ucuz :) bu sefer şanssızlığımızı kıracağız Allah'ın izniyle

samsunsporlu1994

Zaten bu maçtan alınacak kötü sonuç Samsunspor olarak bizi çok etkiler. Bu işin şakası yok bizim acilen 2 maç alıp alt sıralardan kurtulmamız lazım.

King Of The North

çok pis koymamız lazım, yere artık diyorum, patlamamız lazım bi yerde artık.

hakan55

Bu maç için nedense ümitli değilim.Ama allahın izniyle 3 puanı alıp gelicez inşallah..

King Of The North

Bu gidişle sadece rüyamızda kazanacağız sanırım, inşallah rüyan gerçek olur...