PTT 1.LİG 11.HAFTA :Manisaspor- SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunmania, 03 November 2012, 19:35:45

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

maçı tv vermiyor galiba yayın akışında yok
haftaya içerdeki maçı verir heralde

FaTiH_HaN

Bu sene tribün olarak berbatız ama yinede denizli maçındaki atmosferi hayatım boyunca unutamam, 2. golden sonra locanın 3-4 sırası balkon kenarındaki abilerin üstüne aktı  :) sonrasında bizim içiiin saldır Samsunuuum lalaylalaylaylay  lalaylalaylaylay  :holey: ve manisayada basarız şeytanın bacağını kırmakla kalmayız dötünden şırıngayla kan alırız   :deli:  :P

feticalik

cabbar niye atar yapıyorsun onu anlamadım. evet Grup İstanbul 55 olarak manisada takımımızın yanında olacağız ve 3 puan alacağız ama bu atara gidere gerek yok.

Cabbar Samsunspor

Yenilecez Falan Demişler Ya Kardeşim, Benim Lafım Onlara.

beşnumara

Yeneriz yeniliriz herkes düşüncesini yazıyor.Herkes üslubune dikkat etsin kimin kiminle ne sorunu varsa özelden halletsin.

çılgınlar

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 06 November 2012, 16:32:12
Bu sene tribün olarak berbatız ama yinede denizli maçındaki atmosferi hayatım boyunca unutamam, 2. golden sonra locanın 3-4 sırası balkon kenarındaki abilerin üstüne aktı  :) sonrasında bizim içiiin saldır Samsunuuum lalaylalaylaylay  lalaylalaylaylay  :holey: ve manisayada basarız şeytanın bacağını kırmakla kalmayız dötünden şırıngayla kan alırız   :deli:  :P

O Atmosferi kimse unutamaz hele hele onur abinin bize şöyle konusma yapması gercekten duygulandırmıstı bizleri bakın dakıka 82 butun gruplar susmus durumda bızlerdemı susalım bugun yenılırsek bırdakı hafta yıne burda sil başdan destek vermıcekmıyız o zaman bız guçlu bir şekilde destek verelımkı marathon bıze katılsın belkı macı alabılırız %50 de olsa. ve dediği gercekten oldu

**KaR6**

hacı manisa uzak, ben tuncelide kalsam olma mı?

Gudubet memlekete geldim geleli daha yuzum gulmedi.. Etrafıma da sıkıntı.. Asker arkadasım sabah geldi, ruyamda seni gordum, 1 0 kazandık diyodun diyo.. Golu de ben atıyomusum.. Dedim bu gidisle oyle olacak heralde :)

neysee, 3 puan ossun temiz ossun..

samuray

manisa maçında gol yemessek kazanırız nasıl olsa atıyoruz atmasınada oyunu tutamıyoruz malesef ama bu kez olcak üç puan bizim

S.b.ç Çağrı

Erhan Altın : Kılıç Dede Türbesi'ne giderek kısmetsizliğin sona ermesi için galibiyet duası etti.

King1965

herseyı denıyoruz valla bu sefer de olmazsa 3 puan dusunemıyorum gerısını..

mehmet yılmaz

Yarın saat 14'te tesislerde, fazla forma şansı bulamayan oyuncularımızın ağırlıkta olduğu takımımızın Çarşambaspor'umuz ile hazırlık maçı olacak.

samsunsporlu1994

Kalan 7 maçtan en az 10 puan toplamamız lazım ki 2. devre sıkıntı yaşamayalım. Manisaspor maçı da şüphesiz kolay olmayacaktır, her hafta 3 puan diyoruz ama bir türlü nasip olmadı. Artık şeytanın bacağını kırma zamanı geldi diye düşünüyorum. Takımımızın Manisadan 3 puanla döneceğine inanıyorum. İnşallah da öyle olur.

nomak55

Arkadaş türbede ne işin var edeceksen duanı kapan camiye evine orada et duanı ne şov yapıyon Allah Allah zaten ben anlamıyorum. Böyle türbeye gidip orada el açmayı duayı kabul edecekse Allah CC edecek kulunda kime yarar gelirki?

celebi

Alıntı yapılan: nomak55 - 07 November 2012, 14:19:06
Arkadaş türbede ne işin var edeceksen duanı kapan camiye evine orada et duanı ne şov yapıyon Allah Allah zaten ben anlamıyorum. Böyle türbeye gidip orada el açmayı duayı kabul edecekse Allah CC edecek kulunda kime yarar gelirki?

Sen bir şey bilerek mi yazdın bunu yoksa duyduklarınla mı yazıyorsun.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: nomak55 - 07 November 2012, 14:19:06

Ben Erhan Hocanın ben türbeye gidiyorum diye basını peşine sürüklediğini sanmıyorum. Bunun şovla alakası yok. Türbeye gitmekteki amaç nedir gider dua edersin ve amin demeden önce Allahtan dularını orda yatan mübareğin yüzü suyu hürmetine kabul olmasını dilersin, abartılcak bişe yok yani  :)