PTT 1.LIG 10. HAFTA SAMSUNSPOR'umuz- Karsiyaka

Başlatan celebi, 28 October 2012, 22:19:39

« önceki - sonraki »

jean

bu ne istir arkadas ya bir turlu gol olmuyor keske soylemeseydim penalti olunca anca atariz demistim onuda atamadik galip gelemiyoz bir turlu var bir ugursuzluk

ercan0655

maçı seyrederken kendimi halı sahada bizim amcalarla maç yapıyormuşum gibi hissettim. topu ayağına alan etrafına bakınıyor koşabilen yok geri kalanda onu izliyor acaba ne yapacak diye. kafaları bir şeyler yapmak istiyor ama vücutlar ııııı olmaz diyor.22-23 yaşında tay gibi olmaları gerekenler tek hamlelik adam olmuş.  70. dkdan sonra sonra sadece doldur boşalt. Çünkü koşabilen kimse kalmadı. Musa'ya ve sonradan giren Arı'ya sinir oldum herif yeni giriyor top tutmaktan aciz bir de artistlik hareketler.

ngonge

Hoca'nın 4-4-2 ye dönmesi bol pozisyon bulmamızı sağladı. En iyi maçımızı oynadığımızı söyleyebilirim. Takım ikinci yarı çok yoruldu, kaçan penaltı da moralleri bozunca, yapacak birşey yoktu. Burak hiç hazır değilken oyuna girmesi bence maçın yanlışı idi, hele ki ceza sahası oyuncusuna ihtiyaç varken.

Rakip takımın kalecisi maçın yıldızı idi, adam çok iyi gerçekten.

Gene de ben olumsuz bakmıyorum, keşke bütün beraberliklerimiz böyle olsa ama şu takımı ileri taşımada geç kaldı Hoca, şu taktikle oynasak geçmiş birçok maçı çevirirdik.

hakan55

İyi oynuyyoruz iyi mücadele ediyoruz ama bunu sonuca yansıtamıyoruz. Topu ileriye taşıyacak oyuncumuz yok. Üzerimizde büyük şanssızlık var. Kadro derinliğimiz yok. Hocaya suç bulsak diyorum takım iyi oynuyor musa penaltıyı atsa galip gelecektik.
Takım performansdan düşüyor 60 dan sonra..

Ben bu maçta turgayı çok beğendim. Atilla ya top gelmedi zaten. Lokman iyi bazen gereksiz çalıma gidiyor gibi görünüyor ama orta sahadan topu almaya gelinmemesinden dolayı yapıyor. Erdem iyi mücadele ediyor. Hakan koşuyor sadece hamle yapmaktan aciz. Roberts topu saklıyor başka bir şey yok. Şenol çok kütü hemde çok.

Ben düşme tehlikesi yaşayacağımızı düşünmüyorum. İkinci yarı bir kaç transferle orta sıralarda yer ediniriz. Belki ilk altı. Umutsuz değilim.

Yorum yaparken ya da düşünürken takımın ne zorlu şartlar altında kurulduğunu unutmayalım.

cezayir55

Alıntı yapılan: hakan55 - 03 November 2012, 17:33:44
İyi oynuyyoruz iyi mücadele ediyoruz ama bunu sonuca yansıtamıyoruz. Topu ileriye taşıyacak oyuncumuz yok. Üzerimizde büyük şanssızlık var. Kadro derinliğimiz yok. Hocaya suç bulsak diyorum takım iyi oynuyor musa penaltıyı atsa galip gelecektik.
Takım performansdan düşüyor 60 dan sonra..

Ben bu maçta turgayı çok beğendim. Atilla ya top gelmedi zaten. Lokman iyi bazen gereksiz çalıma gidiyor gibi görünüyor ama orta sahadan topu almaya gelinmemesinden dolayı yapıyor. Erdem iyi mücadele ediyor. Hakan koşuyor sadece hamle yapmaktan aciz. Roberts topu saklıyor başka bir şey yok. Şenol çok kütü hemde çok.

Ben düşme tehlikesi yaşayacağımızı düşünmüyorum. İkinci yarı bir kaç transferle orta sıralarda yer ediniriz. Belki ilk altı. Umutsuz değilim.

Yorum yaparken ya da düşünürken takımın ne zorlu şartlar altında kurulduğunu unutmayalım.
haklısın

samsunum

Maşalah çok ii taraftarımız var.! Dakika 80 de pınarbaşı 90 da kasap mı çekilir yaa !!!

AhmetDenizci

Ollivanders

Bu sezonun en kötüsü taraftar bence. Futbolculara bir şey diyemiyorum.

kuzey55

tribün olarak son yılların en kötüsüydük :( saha içi zaten yorum yapamaıyorum artık bildiğimiz gibi :kafa:

55.hakan

Şu maçta Musa Sinan olacaktı,penaltı bulduk atamadık şansızlığı atamıyoruz üstümüzden.Erdem,Şenol,Ozan bu adamlar takıma yakışmıyor.

Desiqner

samsunmania

Ben bu kadar bahtsız bir takım gördüysem iki olsun.

babasamsunlu

kaleye onca şut var,direkten dönen top var,çizgiden çıkan top var,kaçan penaltı var,rakibin kaleye şutu yok ve rakip ilk 3 te..

bazen olmayınca olmuyor.bugünkü maçın özeti.

manisaya çakar geliriz Alalhın izniyle...

ahmetsefa55

biz bu ligde zor galibiyet alırız.
gol atmak dert değil.yiyoruz bir türlü.
yemesek atamıyoruz.
oyunu yonlendırecek teknık kapasıtesı yuksek futbolcumuz yok.
forvet hattında bir golcümüz yok.
kanatlardan top taşıyacak topcumuz yok.
toplama takımız.hala takım olamadık.
her hafta umutsuzca izliyoruz.

beşnumara

Şanssızmıyız beceriksizmiyiz diye düşünüyordum ama hem şanssızız hem beceriksiz.Geçmiş olsun.Gördük ışte ksk ikinci oynadığı futbol ve kadroları ortada.maça gidenlerin ayağına sağlık.