PTT 1.LIG 10. HAFTA SAMSUNSPOR'umuz- Karsiyaka

Başlatan celebi, 28 October 2012, 22:19:39

« önceki - sonraki »

usare

He ya baya kıskanıyoz sizi, çatladık. Özellikle pınarbaşında halaya giremiyoz çok üzülüyoz.
Bırakın kardeşim bu işleri, çağ atlatın şu tribüne biz de kıskanalım sizi. Ama her türlü kötüyüz bu sene, bütün tribün grupları için söylüyorum

S.b.ç Çağrı

Usare biz en  azından her maç sonu takımı tribüne çağırıyoruz iyi olsada kötü olsada hep destekliyoruz herkes bize iyi derken ne bu çekememezlik anlayamıyorum takım kötü haldeyken ancak bu kadar oluyor kusura bakmayın

usare

Ya tamam kardeşim iyisiniz aynen böyle devam.
Fikir sormuşsun ben de söyledim. Bunları duymak istemiyorsan bir daha sormazsın olur biter.

Burak

hala 1970 lerden kalma besteler biraz fark yaratın orjinal olun saygı duyalım. Hani o kırmızı beyaz çubuklu formayı girin mesela özgün birşeyler olsun genel anlamda bu sene bütün gruplar vasat maalesef bizim loca bile dolmaz oldu hayırlısı

ahmetsefa55

yeri gelmişken söyliyeyim.
takımı her maç tribüne çağırmak bana saçma geliyor.
tamam küfür tabi olmasın.
ama sahadaki futbolcu nasılsa maçtan sonra ne olursa olsun alkışlanacam düşüncesiyle rahat davranıyo olabilir.
gerektiğinde taraftar tepkisini koymalı.
sonuçta kimse Samsunspor aşığı olduğu için o formayı giymiyo.
bunların hepsi profesyonel.abartmamak kaydıyla gerektiğinde tepki de vermeliyiz.

Desiqner

Tribünün durumunun hiç öyle takımla alakası yok kardeşim.Adanademir tribünleri 2.ligdeyken Süper Lig tribünlerine fark atıyordu...

S.b.ç Çağrı

Alıntı yapılan: Burak - 04 November 2012, 14:10:52
hala 1970 lerden kalma besteler biraz fark yaratın orjinal olun saygı duyalım. Hani o kırmızı beyaz çubuklu formayı girin mesela özgün birşeyler olsun genel anlamda bu sene bütün gruplar vasat maalesef bizim loca bile dolmaz oldu hayırlısı

Bizde çok iyi besteler var fakat ss.biz söyleyebilir bütün maratonu bağırtabilmek için aynı besteleri söylüyoruz.

##kdc##

Alıntı yapılan: S.b.ç Çağrı - 04 November 2012, 10:25:47
-USARE

Kıskananlar çatlasın:))

Kardeşim her maç iyi niyetinizle bişeylere çabalıyo olabilirsiniz ama biz dışardan sizi izleyince sadece gülüyoruz. Bu yorumundan sonra da çatlaya çatlaya gülüyorum. Tribünün "t"sini beceremiyorsunuz. 0-6 yaş aralığındaki çocuklarla bu işi yürütemezsiniz.  ;) Ne zamanki sen sormadan dışardan biri bugün sbç liler çok iyiydi helal olsun derse o zaman haklı olarak övün bence. İnşaallah işleri yoluna koyup bi an önce şu işi becerebilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Desiqner

Ayrıca arkadaşlar sadece söğütlübahçe tribününe yapmıyorlar eleştiriyi.Söğütlübahçede öyle,Şirinlerde öyle...

Lusage

04 November 2012, 15:11:40 #234 Son düzenlenme: 04 November 2012, 15:14:55 Lusage
Alıntı yapılan: S.b.ç Çağrı - 04 November 2012, 10:24:57
İçeride oynanan her maç sonu bunu sormak zorundayım çünkü herkesin düşüncesi önemlidir ona göre grubumuzu ilertletmek zorundayız..

Sen sormadan da burada eleştiriler yapılıyor. Ve yıllardır buradan gördüklerini okuduklarını uygulayan bir grup görmedim. Hala da görmemekteyim..

Stoper

Benim ve birçok kişinin düşündüklerini renktaşlar arka arkaya sıralamış. Aman tartışma olmasın,sidik yarışına girmeyelim diye yazmadığım şeyleri yazanlara teşekkürler : )

Sonuç : S.b.ç iyi niyetli ,vasat, kötü. Genel olarak tribünlerimiz kötü ama S.b.ç daha bi kötü.

Desiqner

Üçlü çekmekten aciz gruplarımız var."Mehter" ve "Pınarbaşı" yeter bize :)

samuray

malesef yeterli görmüyorum trübünleri tüm gruplar dahil buna herbiri ayrı telden çalmamalı tek yürek olunmalı hep birlikte hareket edilmeli bu sezon trübünlerimizi çoşku konusunda malesef sıkıntılı sönük geçiyor traftarlarıızında trübünleri doldurmaması bunda etkenmi bilemiyorum maçın önüne geçmiş trübün konusu ya bu sayfa karşıyaka maçı için açılmış maç konuşacağımıza bi anda konu değişmiş bende kaptırmışım kendimi maça gelince çok kiyi futbol oynadık iyiydik keşke kere atsaydı penaltıyı kesin yazardı hem daha isabetli hem daha sert şutlar çıkarabiliyor malesef şanssızlık da yakamızı bırakmadı bi maç kazanmaya ihtiyacımız var gerisi geleek diye düşünüyorum

beşnumara

Ben de mi yorum yapsam acaba tribünlerle ilgili  belki benim yorumumu bekleyenler vardır :) gerçi iki hafta önce yazmıştım tribün gruplarımıza nazar değmesin diye mazallah nazar değerse halleri nice olur!

S.b.ç Çağrı

Alıntı yapılan: ##kdc## - 04 November 2012, 15:02:01
Kardeşim her maç iyi niyetinizle bişeylere çabalıyo olabilirsiniz ama biz dışardan sizi izleyince sadece gülüyoruz. Bu yorumundan sonra da çatlaya çatlaya gülüyorum. Tribünün "t"sini beceremiyorsunuz. 0-6 yaş aralığındaki çocuklarla bu işi yürütemezsiniz.  ;) Ne zamanki sen sormadan dışardan biri bugün sbç liler çok iyiydi helal olsun derse o zaman haklı olarak övün bence. İnşaallah işleri yoluna koyup bi an önce şu işi becerebilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Anlıyorum kardeş bazı şeyleri burda söyleyemem peki sen öyle diyorsunda neden maçtan sonra yönetimden tebrikler alıyoruz ?