PTT 1.LIG 10. HAFTA SAMSUNSPOR'umuz- Karsiyaka

Başlatan celebi, 28 October 2012, 22:19:39

« önceki - sonraki »

Lusage

Ağustos Böceği gibiyiz. Cepten yemeye devam ediyoruz..

Stoper

Uğur Tülümeni çok beğendim. Şimdiye kadar oynatılmaması hataydı. Hemen hemen her pozisyonun içinde vardı. Adem gibi kaçak güreşmiyor.. Şenol ve Lokman ikilisi ilk yarı sol kanati çok olumlu kullandılar.. Turgay Gölbaşı,orta sahada ne kadar kötü ise stoperde bir o kadar iyi. Kaldı ki asıl mevkisi stoper.Bu ilk 11 Manisa'yı Manisa'da yenerse süpriz olmaz..

fanatik samsunsporlu

takımın penaltıcısı belli değil anlaşılan.önce kere sonra hakan  en son da musa atmak istedi :deli:
bir açıklama da gelmedi hoca hakkında ne yapacak istifa edecek mi?

vagus

Lig başladı başlayalı bize karşı açıkça üstün oynayan bir takım olmadı. En fazla bizim kadar iyiler.. Takımımız da onlardan daha ucuz ve toplama bir takım olduğunu düşünürsek, hocanın çokta kötü olduğunu düşünmüyorum.. Şanssızlık, beceriksizlik gudubetlik gibi bazı engelleri aşarsak alır yürürüz gibime geliyor..

fanatik samsunsporlu

3 forvetimizin 1 golü var.o da adem sarının

samuray

ne zaman bitecek bu hasret takımımızın oyununu beğendim tek eksiğimiz golü atamamaktı şenolu beğendim her topa hamle yaptı soldan lokmanla birlikte iyi ataklarda geliştirdiler ya neden musa ya attırıyorsun penaltıyı hoca kere varken onuda anlayabilmiş değilim inşallah ikinci deplasman falibiyetimizi manisa maçından alırız diyelim

atakumlueray

ne kadar alternatifli bir kadromuz olduğunu, oynanan pozitif futbol ve girilen pozisyonları dikkate alırsak hocaya ve yönetime laf söyleyenlerin futbol bilgisinden şüphe öderim.hocanın tek eksisi olarak söyleyebileceğim şey ise 10 hafta olmasına rağmen herkesin ezbere sayabileceği ideal bir 11 oluşturamaması.en fazla golü olan adamın kere olduğunu,takımda penaltı atabilecek topçu olmadığını dikkate alırsak hocanın hakkını yememiş oluruz.umarım burak çalık hücum anlamında katkı sağlar da gollerimizi forvetler atmaya başlar...

Karabudun

FaTiH_HaN

Az önce özetini izledim maçın, özet görüntüler mi beni yanılttı tam izleyenler daha iyi biliyordur ama iyi top oynamışız, organize ataklar yapmışız gibi duruyor, tek eksik her zamanki gibi galibiyet golü.

buonanotte

Kötüde oynamadık da olmayınca olmuyor işte.Beraberlikten çok üzüldüğüm nokta şehirde ruh kalmamış.Maçın cumartesi olmasi falan hikaye bazı gerçekleri idrak etmemiz gerekiyor.
Tribün anlamında uzatmaları oynuyoruz zaten.Dakika olmuş 80 pınarbaşı çekmeler.Şirinler desen görüntü var ses yok.Durum hiç iyi değil bir an önce toparlanmamız lazım

King1965

artık tribunler 1 olacaksa busene olsun . ya şu takıma tribun olarak bir faydamız dokunmuyor ne hakeme baskı yapıyoruz ne başka birşey.. Eskiden Samsun deplesmanı zordu  . Şimdi ise herkes kafadan 1 puan garantı zaten diyor geliyor..

Deplesmanda nasıl aynı tribun içinde bütün taraftarlar bağırıyorsa şimdide bağırsınlar..  Ne olur yanı ? Bu takım bu yıl cıkmalı her geçen sene biizim için zor olacak

mehmet yılmaz

bu maç için çok fazla kızamıyorum
olmadı, üzgünüz ama herşeyi denedi çocuklar olmadı yine :(

King1965

Alıntı yapılan: samsuni - 03 November 2012, 21:16:01
bu maç için çok fazla kızamıyorum
olmadı, üzgünüz ama herşeyi denedi çocuklar olmadı yine :(

aynen mehmet abi ,  Vallahi 10. haftada düzgün samsunspor izledim . zaten hep böyle oynasaydık şuankı sıralamamız bu olmazdı .. Çok gol pozisyonuna girdik hep böyle olmalı Şenol demirci diye futbolcumuz var 10 . haftada ilk 11 de harıka oynadı bugun . Lokman - Şenol bugun takımın iyileriydi benim gözümde

5trawberry

Kötü oynamadık. Belki de rakibe pozisyon dahi vermediğimiz tek mücadele oldu, Karşıyaka maçı. Çok da iyi oynamadık, ama galibiyeti hak ettik. Adana maçında ve bu maçta bolca pozisyonlara girdik. Oynadığımız 10 maçın, Boluspor maçı hariç tek hakimi biz idik. 80'den sonra yediğimiz goller dışında, geriden geldiğimiz Denizli maçında bile on dakika daha olsa, kazanacaktık. Böyle bir takımımız nasıl sıralamada bu durumda gerçekten çok üzücü.

S.b.ç Çağrı

ARKADAŞLAR Bugün Çılgınlar Grubunu Nasıl Buldunuz ?