PTT 1.LIG 10. HAFTA SAMSUNSPOR'umuz- Karsiyaka

Başlatan celebi, 28 October 2012, 22:19:39

« önceki - sonraki »

Serkan

FaTiH_HaN

Birde pınarbaşı var, çok uğursuz bir tezahürat  .:.:.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 01 November 2012, 17:07:08
Birde pınarbaşı var, çok uğursuz bir tezahürat  .:.:.
kardeşim bize uğursuz.

sen dakika 30 1-0 ondeyken yaparsan pınarbaşını uğursuz olur tabi  :rulet:

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: muhalif - 01 November 2012, 17:18:21
kardeşim bize uğursuz.

sen dakika 30 1-0 ondeyken yaparsan pınarbaşını uğursuz olur tabi  :rulet:

Malesef her öne geçtiğimizde maç bitmiş gibi bu tezahürat başlıyor.

Elazığsporlu

Siz de bizim gibi şeytanın bacağını kıramadınız ne hikmetse.Ne bacak varmış şu şeytanda yahu!Ama beraberlik serisine son verişiniz,daha iyi sonuçlar alacağınızın bir işareti bence.Karşıyaka karşısında başarılar...

BEŞİKTEN_MEZARA

Dakika 30 1-0 mexico larida unutmayalim eyy Allahı'm..

Karabudun

Bir gudubetliktir gidiyor.Bu maçta son bulur mu?Umudum yok ne yalan söyleyeyim.Fark yemezsek iyi demekten alıkoyamıyorum kendimi.

beşnumara

Çok garip rüya gördüm adem sarı bile gol atıyordu düşünün :) biz atıyoruz ksk karşılık veriyor biz atıyoruz ksk karşılık veriyor maçın son dakikasına kadar böyle devam etti. En son biz attık 7-6 öne geçtik ksknın gol atmaya zaman yetmedi maç bitti.Böyle rüya mı olur yaa :)

samsunsporlu1994

Bu maçı mutlak kazanmamız gerekiyor. Başka çaresi yok. Yeterince puan kaybettik. Kredimiz kalmadı artık.

feticalik

istanbuldaki sevdalılarımızla maçı beraber izleyelim isterseniz. Taksimde toplanabiliriz saat 13.00'da gelmek isteyenler buyursun :)

berusa55

Samsunspor Kampa Girdi

Yarın 14:00'de sahasında Karşıyaka'yı ağırlayacak olan Samsunspor'da hazırlıklar tamamlandı.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Ptt 1. Ligin onuncu haftasında kendi evinde Karşıyaka ile karşılaşacak olan Samsunspor bugün 14:00'de Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı tek idman ile hazırlıklarını tamamladı. Düz koşu ile başlayan idmanın ilk 10 dakikası basına ve taraftara açıkken daha sonra basına ve taraftara kapalı taktik idmanına geçildi. İdman sonrasında takım Nuri Asan Tesisleri'nde kampa girdi.

Evinde ilk galibiyetini almak isteyen Samsunspor'da bilet fiyatlarındaki indirimle taraftar desteğinin sağlanması amaçlanmıştı. Yarın saat 14:00'de 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak Samsunspor-Karşıyaka maçı Trt 1'den naklen yayınlanacak.

Kaynak

mimar55

En rahat 3 puanimiz olacak ve bu galbiyet sonrasi seri puanlar alinacaktir. Ahada buraya yazdim mac sonunda tekrar yazacagim adana macinda 1-2 olunca icimden kaybederiz diye gecmisti ama yazmamistim ugursuz olmasin diye ama en rahat macimizi kazanacagiz 4-1 biter bu mac

samsunsporlu1994

Skor ne olursa olsun bu maçı almamız lazım. Rahat mı olur zor mu olur orasını maç başlayınca göreceğiz ama mutlak 3 puan almamız lazım. Beraberlik kesmez bizi artık.

ali ihsan

Kaçarı yok artık.Her türlü basmamız lazım....

kumköylü ahmet

Yarin dükkani Kapatiyorum.Bu Maci Almamiz Lazim Artik.Yeter Bukadar Avantaj Verdigimiz takimlara Bu Bizim icin Baslangic olsun Insallah.Nasip 2.Galibiyetimizi Bir Diger izmir Ekibinden Almak Olacak..