PTT 1.LIG 10. HAFTA SAMSUNSPOR'umuz- Karsiyaka

Başlatan celebi, 28 October 2012, 22:19:39

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Önceki maçlarda da öyle demiştik ama banko alırızla olmuyor bu işler. Takımın kalitesi iyi ancak savunmada yapılan inanılmaz hatalar yüzünden bu günlere geldik. Şu an 15. sıradayız. Allah korusun Karşıyaka maçından gelebilecek bir yenilgi ve puan kaybında kendimizi ateş hattında bulursak kimse şaşırmasın. Bizim acilen üst üste 2 galibiyet almamız ve alt sıralardan kurtulmamız lazım.

Forvetim

nasıl olursa olsun bir seri yakalamak lazım zorda olsa bu maç başlangıç olsun, adanada haybeye verilen maçın hırsıyla oynasın artık bunlar, bu maçı alsın

twitter

Ahmeti

hasret kaldık galibiyete ar tık kazanalım

Ekrem

Güldür artık yüzümüzü Samsunsporumm...

beşnumara

İzmiri severiz ilaç gibidirler tam zamanı artık.

samuray

gol atar yemessek kazanırız hoca hem oyuncuları hem taratarları strese sokuyorsun doksan dk doksan artı dk fobisi yarattın bizlerde ve oyuncularda oyunu iyi okuyup doğru hamleleri yap artık  :kafa:

feticalik

hoca gitmesin robertsi kenara alsın 4-5-1'den vazgeçsin. yine de yenilirsek hepiniz haklısınız ama bu taktik ve robertsle zor.

Sioux

AlıntıFutbol emperyalizminde 3 büyük takımın tutulmasının yandaş medya tarafından empoze edildiği bu ülkede
kendi şehrimin, Şehr-i Samsun'un takımını tutmanın tarif edilemez haklı gururunu yaşıyorum.

N.Asan: Bir Sevdadır Samsunspor
M.Teoman Taş: Başka diye soranlara inat sadece SAMSUNSPOR

feticalik, imzanda yazdıkların çok doğru ancak 3 büyük de neyin nesi? sen o malum takımlara büyük dedikten sonra neyin mücadelesini vereceksin ki? üç istanbullu demen doğru olur.

feticalik

samsunmania

KSK bize en fazla 1 gol atar. Biz 2 tane atıp alırız. ;)

beşnumara

Kazanacağımız maçta dikkat etmemiz lazım. Savunma oyuncularımızın ceza alanı çevresinde içerisinde özellikle dikkat etmesi gerekir.

alperen_55

Bu kadar kaçan puanlardan sonra mağlubiyete üzülürüm ama galibiyete de sevinmem.

kavak_55

inşallah çıkışa geçeceğimiz bir maç olur 3-1 diyorum roberts ortasaha oynatıp ileride uğur tülümenle başlaması lazım hocanın artık ahmet arıdan da faydalanması lazım mehmet sak neden oynamıyor hiç kadroda görünmüyor

burakbas