PTT 1.LIG 10. HAFTA SAMSUNSPOR'umuz- Karsiyaka

Başlatan celebi, 28 October 2012, 22:19:39

« önceki - sonraki »

55.hakan

Korkak futbolla kazanamayız.Kazanmak için oynamalıyız.Baştan sona oyuna ileriye yığarak gerçek büyük takım gibi.Beraberlikte bile gitmeli hoca.

lato

Hocanın maç öncesi muhtemel açıklaması: Rakibimizi iyi analiz ettik. Şanssızlığımızı yenip taraftara üç puan hediye etmek istiyoruz. Onlar içinde üzülüyorum. Taraftarlamızın desteğiyle bu maçı kazanacağız.
Maçtan sonra: Benim futbol anlayışım pozitif oynamak keyif vermek izleyenlere. Çocuklarımı tebrik ederim muhteşem oynadık. Karşıyaka güçlü bir takım istediğimiz şeyleri yaptık sahada.) Skorun durumuna göre de devamını toparlar :deli:

cgr

Bu maçtan çıkacak olumsuz bir durumda işler değişebilir... Bir kan değişikliği lazım olur...

twitter

muzaffer4

senol

hocanın işi bilmediği denizli maçında kesinleşti,canberkli ilyaslı kadrodan hatasını anlayarak ikinci yarı çark etti ideal kadroya döndü.
sanırım hoca samsunspor gibi bir takımı ilk kez çalıştıryor.korkak ve pısırık oyuna alışmış.kendi sahamızda bile galibiyeti düşünmüyor gibi takımı oynatıyor.
hedefi ve güveni yok.topçuda buna göre hareket ediyor.bence tüm krediyi kullandı,bu maçı kaybederse kesin gider.şu göstergelere göre formda bir karşıyaka bizi yener gözüküyor...

Lusage

2 atarız. Soner 2 gol yer 3. sünü 90+ da defans hediye eder. Maçta öyle biter..

Ömür törpüsüsünüz yeminle.. Hayattan soğudum lan sizin yüzünüzden..

KareAs55

bugüne kadar hiç olumsuz düşüncelerimi yazmadım siteye ama çok fena ruhen yoruyorsunuz bizi.. artık ne yaparsınız bilmem ama Allah aşkına yüzümüz gülsün.

Kafana göre Samsunspor

Stoper

Puan kaybedilmesi durumunda hocaya teşekkür edilmeli ve Besim hocayla yola devam edilmeli bence. 9 hafta olmuş 1 galibiyet var.Allahtan alttaki takımlar puan kaybediyor,yoksa şuan dibe vurmuştuk.

beşnumara

Çözüm besim hoca değil kartalsporlulara bir sorun bakalım neler söyleyecek.çözüm hocanın adaletli olması bizle dalga geçmemesi.

SSKLA

Büyük Altay'ın aşkına ölümüne saldır Samsunsporum!

Başka Diye Soranlara İnat Sadece SAMSUNSPOR Tapatalk 2 ile gönderildi

Stoper

Hoca sorunu çözemedi,adaleti sağlayamadı koltuğu boş kaldı. Sence kim gelmeli? Mali tabloya bakarsak fedakarlık yapacak,kolaylık sağlayacak bir Samsunlu hoca lazım bizi.En iyi isimde Besim olur : )

beşnumara

Abi anlattıklarına göre en yakın isim zaten besim durmuş ama benim söylediğim hocanın kulağı çekilecek belli ki hiçbir şey denmedi yoksa bu kadar rahat kafasına göre takılamaz.

samuray

karşıyaka maçı kesin kazanmamız gereken bi maçta hoca ya yeter artık doğru dürüst oynat şu takımı bu erdemdeki ısrarın nedir ne katkısı oluyor takıma kes artık ku adamı ya oyunu a müdahalelerde geç kalıyorzamanında oyuncu değişiklilklerini yapamıyorsun 10 haftaya giriyoruz kendi sahamızda bile mahkum oynuyoruz sinir küpüne döndük valla saçmaladıysam kimse kusura bakmasın arkadaşlar  :kafa: :kafa: :kafa:

germencisse

Banko alırız maçı,oyuncularda hırs ve istek kesinlikle olacaktır evimizde bırakmayız o maçı..