PTT 1. LİG 8. HAFTA | Samsunsporumuz-K.Erciyesspor

Başlatan King1965, 13 October 2012, 21:22:57

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Bizde Kere, onlarda Ufukhan cezalı.

Kere'nin yerine kim oynar diye düşünmeden edemiyorum. Bizim için önemli eksik.

FaTiH_HaN

Madem Kere cezalı eğer oynayabilecek durumdaysa Gurur'un kendini göstermesi, formayı kapması lazım.

Desiqner

Gurur formayı bir alırsa bırakmaz gibime geliyor... İnşallahta öyle olur...  :)
Kayseri Erciyes maçı hem onların hem de bizim hızlı oyunumuz nedeniyle ligin en zevkli maçlarından olacaktır.Erciyes ligin en iyi pas yapan,kontrollü top oynayan takımlarından.ve performansı gitgide artan bir Hanni tehlikesi var.Bunlara çözüm bulacağımızdan eminim.Taraftarın önünde 2.galibiyet bu maç olur İnşallah...
Arman için saldır...

beşnumara

O bir şey değil de inşallah kerenin yerine turgayı oynatma çılgınlığı yapmaz :)   

samsunsporlu1994

Turgay'ı oynatacağını zannetmiyorum. Saffet Gurur Yazar sakatlıktan yeni çıksada oynamalı diye düşünüyorum. Herşeyden önemlisi Kerenin eksikliği hissedilmez inşallah.

engiz

Gurur henüz hiç süre almadı.Bence oynatmaz hoca.En hazır isim Turgay gibi duruyor.

King1965

gururla baslanmalı ona da sans verılmelı.. taraftar olrak gururu mera edıyoruz..  bence bu macda maraton özellikle hic oturmamalı . oturtmamak için ugrasılmalı bu bölüm

red_white

en kötü gurur en iyi defans yapacak turgaydan iyidir.

SSKLA

Kere yoksa aykut topal var ben aykut topala güveniyorum.

Sercan

samuray

erciyes bizi ilgilendirmiyor biz kendi oyunumuza bakalım yeterki istediğimiz tempoyu yakalayalım taraftarımızında desteğiyle almayıyız bu maçı hiç bir zaman kağıt üzerinde bu pahalı takım bizim milli takımda yüzyetmiş milyon euroluk takım deniyor romenler 30 milyon euroluk takım yendi ve giti bizim ruhsuz milli takımımızı futbolun güzelliği de burada göztepede 3.5 m. euroluk takım ne halde önemli olan takım olabilmek o takım ruhunu yakalayabilmek bizim en büyük artımız bu son maçlardaki çıkışımızı üç puanla süslemeliyiz inşallah çıkışımız derken rizeye yenildiğimiz maç dahil iyi oynadık iyi futbolu kastetmek istedim

isa55

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: isa55 - 16 October 2012, 00:18:11
bu maçın cumartesiye alınması gerekir.

Daha az taraftar gelsin, millet işten çıkıpta maça yetişemesin diye mi  :D Pazar candır  :evet:

Kaya

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 16 October 2012, 00:21:21
Daha az taraftar gelsin, millet işten çıkıpta maça yetişemesin diye mi  :D Pazar candır  :evet:

Bence doğru bir tespit maçın Cumartesiye alınma isteği.Takım Çarşamba günü tekrar maç yapacak,birgün birgündür  ;)

isa55

sadece bugünü değil yarını da düşünmek gerekir. çarşamba günü de maçımız var