PTT 1. LİG 8. HAFTA | Samsunsporumuz-K.Erciyesspor

Başlatan King1965, 13 October 2012, 21:22:57

« önceki - sonraki »

ismail

Alıntı yapılan: buonanotte - 13 October 2012, 21:49:26
İki sene önceki erciyes maçı aklıma geldi.Çok çok iyi tribün yapmıştık.Son senelerde yaptığımız en iyi tribündür hatta bana kalırsa.
Galip geleceğimize inanıyorum.

benimde aklıma başlığı görünce o geldi.maraton hiç oturmamıştı

King Of The North

İzini birleştirebilirsem pazar akşamı mabeddeyim inşallah, 2 maç üst üste izlemek keyifli olacaktır bayram öncesi...

samuray

evimizde henüz galibiyetimiz yok zamanı geldi üst üste iki maç içeride bunlardan alaağımız 6 puan şart oldu artık inşallah üçer puanlar bizim olur diyelim,ilk galibiyetimizi alalım evimizde

kamuri

erteleme maçında denizliyi bu maçtada kayseriyi yenersek tamamdır ;)

kalptenþimþek

çift taraflı, üç dikişli basma haftası olsun.. bayramımız neşeyle dolsun..

Uğur Yıldız

alperen

buonanotte

Özelliklede Hanni çok etkiliydi bu akşam.Dikkat etmek lazım.

beşnumara

Bu ligin en iyi takımı kim net cevap verilmez tartışılır ama en iyi organize olan çok iyi paslaşan takımı şuana kadar erciyes olarak gördüm. hücum hattı iyi organize oluyor bizim lokman son haftalarda zaten iyi değildi bu maçta işi daha zor.orta sahamızın dikkatli olması gerekiyor konya maçında gördük ki orta sahamızdan rakip çok rahat geliyordu erciyes maçında daha da dikkatli olmak gerekiyor.Bana göre bu maçta erdem aynı oyunu oynayacaksa 11de başlamamalı.

burakbas

İyi takım olması birşeyi değiştirmez. İnanırsak olur bu iş. Full tribünlere karşı ayakları titrer  ;) Allahın izniyle 3 puan bizim olacak...

furkan5534

samsunluhakan

Alıntı yapılan: furkan5534 - 14 October 2012, 23:50:58
1 haftada beklenmezki  :)

3 puan bizim olsunda ben 2 haftada beklerim yeterki alalım şu 2 maçı

mehmet yılmaz

Kere'nin cezalı olması çok kötü oldu. Erciyes lider ve formda geliyor samsun'a. Ancak ben bu maçı öyle ya da böyle kazanırız diye düşünüyorum. Hanni geçen sezondan beri takip edip çok da beğendiğim bir oyuncu lakin bizim de etkili hücum silahlarımız var. Taraftar desteğiyle kazanırız inşaallah.

özkan

Hanni'yi durdurup,maraton trübünüyle atağa kalkarsak bu maç bizimdir  ;)                                 

Tufan

Ligteki durumumuz bizi yanılmasın bugün Denizli maçını yenmiş olsak 6. olacaktık puan durumunda. Erciyes lider geliyor ama daha sezon başı seri galibiyet alacak formda olduklarını düşünmüyorum tökezleme haftalarındalar. Hoca Erdem'i kesip çift forvet başlarsa rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.