PTT 1. LİG 2. HAFTA Göztepe- Samsunspor'umuz

Başlatan celebi, 25 August 2012, 22:12:27

« önceki - sonraki »

supernatural_55

sahadaki takım görüntüsünün arka planında futbolculara verilen yakın turadaki ücretlerin önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum, transfer komitesini,yönetimimizi, başkanımızı tebrik etmek lazım.. :evet:

Vural temiz

inanamiyorum!!!!! Göztepeye olanlar hep bize oluyordu. Biz oynartik ötekiler yenerdi, bu demekki Şeytanın Bacağını Kırdık.

berusa55

Tebrikler Samsunspor'umuz; tebrikler canını dişine takan Emin başkan ve yeni yönetimimiz. Çok daha iyi olacak inşallah...  >l<

burakbas

Adamsiniz 1 puan, Emin Kaptan 1 puan, Cefekar taraftar 1 puan. Etti 3 puan. Anlayamazsiniz bu sevgiyi !

Theofanis Gekas

yayını kötü olan arkadaşlar sanırım bağlantınızda sıkıntı var ben en ufak takılma yaşamadım sadece 10 saniye dondu bi ara o kadar

minci

Çok sevindim ancak yüreklerini ortaya koyan yönetim kurulumz olan bu cesur yürekler için çok  daha fazla sevindim. Bu galibiyet başta sayın Başkanımız Emin Kar olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize armağan olsun.

orhan

Tüm samsunspor camiamıza 3 puan hayırlı olsun biz haddimizi bilerek oynuyoruz en önemliside mücadele ediyoruz.Bu ligde kimi alırsan al mücadele etmezsen başarılı olamazsın.Hocam kendi istek ve hırsını takıma yansıtıyorsun inşallah ayaklarımız yere basarak aynen devam ederiz.TEBRİKLER.

AllydeenleaR

jean

vallahi harikayiz gecen hafta uzulmustuk son dakika golune bu hafta telafi ettik son dakikada attik musa aydin tam bize lazim mac sonunda oyuncularin tribune cikmasi cok hosuma gitti orda olmak vardi simdi bu keyifle cuma gunku hollanda-turkiye macina keyifle giderim artik allahin izniyle

cembaba

Helal olsun binlerce kez. Allah'ım sana şükürler olsun.

kumköylü ahmet

Hedeef super lige ilk defa bugun bakiyorum ama tadi tuzu kalmamis sadik ilhan sunucu oylesine gelmisler Firaaaaaat nerdesin :-)))

samuray

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 02 September 2012, 22:18:57
yayını kötü olan arkadaşlar sanırım bağlantınızda sıkıntı var ben en ufak takılma yaşamadım sadece 10 saniye dondu bi ara o kadar
valla ben maçmı izledim slayt gösterisimi doksan dk. boyunca öyle izlemek zorunda kaldım trt.ye küfürler yağdırarak

Ahmeti

samuray

soner şahini beğenmeyenler burun kıvıran arkadaşlar vardı sitede maçın kahramanı soner bence skor güzel oyun kötü moral açısından güzel oldu her bakımdan yeni bi takımız gitgide oturacak tır tk galibiyet güzel bir kezde şans bizden yana oldu allahım şükürler olsun ya ;D

samuray

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 02 September 2012, 22:23:32
Hedeef super lige ilk defa bugun bakiyorum ama tadi tuzu kalmamis sadik ilhan sunucu oylesine gelmisler Firaaaaaat nerdesin :-)))
hedef süper lig saat kaçta veriyor maç özetlerini