PTT 1. LİG 2. HAFTA Göztepe- Samsunspor'umuz

Başlatan celebi, 25 August 2012, 22:12:27

« önceki - sonraki »

AhmetDenizci

Allahım ne kadar mutluyum. Son dakikada zorla da olsa attık. İlk defa zorla şans bize döndü. Helal Hakan Arslan. Helal olsun tüm takıma!

kumköylü ahmet

Göz göz böyle oyarlar Gözünü SONERRRRRR Macin Adami

King1965

Theofanis Gekas

genel olarak iyi takımız ama hocanın beraberliğe yatmasına anlam veremedim,adem sarı,halil ibrahim ikilisinden zerre umudum yok,erdem çok iyi ama çok bencil,canberki çok beğendim bugün,soner çok iyiydi

amisos55

Tarih tekerrürden ibarettir , zenke yerine hakan attı izmire :)

samuray

ya bu maçı trt wvebden izleyipte fıtık olmayan varmı arada bi donsa neyse diyeceğim de sanki slayt gösterisi ya hareketli bir dk. yok ağır çekim slayt gösterisi

binikalamadım

hayırlara vesile olsun bu ilk deplasman galibiyeti

KotuCocuk55

bizim takim tribüne ciktiginda ne oldu orda tv den anlayamadim

BigBadMama5552

Göztepe'nin havasını söndürdük ne diyeyim daha. Allahım nasıl mutluyum anlatamam...  :holey:

55.hakan

Allah'a şükür kazandık.Orta sahada ve ileride çok top ezdik.Özellikle ceza alanı önünde çok beceriksizdik.Adam akıllı pas yapsak çok önceden iş bitecek.Ofans orta saha şart

SSKLA

King1965

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 02 September 2012, 22:02:50
bizim takim tribüne ciktiginda ne oldu orda tv den anlayamadim

bızımkıler galıbıyetı kutlucaktı taraftar forma kapma yarısına gırdı ..

binikalamadım

Alıntı yapılan: samuray - 02 September 2012, 22:02:29
ya bu maçı trt wvebden izleyipte fıtık olmayan varmı arada bi donsa neyse diyeceğim de sanki slayt gösterisi ya hareketli bir dk. yok ağır çekim slayt gösterisi

küçük ekran izledim hiç problem olmadı büyük ekrana geçince donuyor

King Of The North

lalalalay lalalayla lalalalayla lalalayla lalalalayla lala laylala lalay koyduk mu?