PTT 1. LİG 2. HAFTA Göztepe- Samsunspor'umuz

Başlatan celebi, 25 August 2012, 22:12:27

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

minci

Arkadaşlar Hüseyin Kalpar teşekkürü haketmiyormu? Lütfen bir teşekkür de ona. Ona rağmen biz nasıl şampiyon olmuşuz. İnanılacak gibi değil.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: samuray - 02 September 2012, 22:24:55
   valla ben maçmı izledim slayt gösterisimi doksan dk. boyunca öyle izlemek zorunda kaldım trt.ye küfürler yağdırarak

google chrome kullanıyosun dimi?

kumköylü ahmet

huseyin kalpar istifaaaaaa :-)) salak dilaveri oyundan aldi tam salak yaaa

Ollivanders

Allah'ıma şükürler olsun. İnanıyoruz , vazgeçmiyoruz. Hep destek veriyoruz.

Duško Milinković

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 02 September 2012, 22:35:21
google chrome kullanıyosun dimi?

Bu maçta en uygunu sınırsız internet bağlantılı smart tv. Smart tv'den TV yayını gibi izleniyordu...

jean

konu huseyin kalparsa adama haksizlik ettik dilaveri oyundan cikarmasida normaldi birsey yapmadi bizdeki kereyede 41 kere masaallah diyorum

samuray

heryerdesamsunlu

ben turkcell vınla izledim 2. yarı biraz dondu ama genelde iyiydi

kumköylü ahmet

hedefsuperlig bizim maci vermedi yayina yetismemiz trt bak gittt

ibrakadabra55

mehmet yılmaz

Cok sukur... Yalniz goztepe icin sunu soyleyeyim, buyuk altay

millwall

yemim ederim bu oclarina koymak kadar buyuk bir zevk yok.keske 3-5 tane daha aliaga olsa ahahajajahaajajshajsjah

Goztepe annenden ates almaya geliyoruz demistik:):):

evolution55

Fanatik gazetesi :

Samsunsporlu futbolcuların galibiyeti Çınarlı tarafındaki kale arkası tribündeki taraftarlarıyla tribüne kadar çıkıp kutlamasına da tepki gösteren sarı-kırmızılılar uzun süre rakip ve güvenlik güçleri aleyhine tezahürat yaptı. Taraftarlar koltukları kırıp sahaya atarken konuk ekip futbolcuları soyunma odasına güçlükle girebildi.

ahh canlarımmm ne zorlarına gitmiş  :kanka: :kanka: :D :D

King Of The North

Son dakikada koymanın tadından da yenilmiyor hani. Muharrem Başkana sesleniyorum, Samsunspor tesislerine gitsin futbolcuları tebrik etsin, en başka kaleci Soner'i tebrik etsin ve foto yapsın...