1 - Soner Şahin

Başlatan germencisse, 31 July 2012, 18:53:09

« önceki - sonraki »

Kaya

O golde topa öyle bir çıkacaksın ki hakem faulü vermek zorunda kalacak..Mıymıntı mıymıntı topa hamle edersen hakemde faul mü değil mi acaba diyip ev sahibinden yana takdir hakkını kullanır..Sene başında da demiştim Atilla yetenek olarak da fiziki açıdan da Sonerden çok daha iyi bir kaleci..

beşnumara

Atillaya şans verildiğinde nasıl bir takımın kalesini korudu görmediniz mi? spor toto kupası kadromuz nasıldı ankaragücünün gençlerine bile mağlup olan takımın kalesine geçti ne yapabilirdi o takıma?sivas dört eylül maçı kadrosuna bakalım sol bek m.sak stoper hala iyileşmedi denilen gurur ve turgay stoper dediğimiz aykut sağ bek ön liberoya musa aydınla şenol... bu takıma dünyanın en iyi kalecisini koyun ne yapabilir?

5trawberry

Bence en son fatura kesilecek adam Soner.

cembaba

Yarın hastalığından dolayı kadroda yok. İnşallah Atilla üstün bir performans sergiler ve kaleyi bırakmaz. Soner bana pek güven vermiyor açıkçası.

Hasan = Soner

Burak

şayet Atilla'da kötü oynadı diyelim en azından kötü oynuyo Soner hakediyo deriz ama daha Atilla'yı görmedik ki kesinlikle denenmeli

feticalik

Bakalım Atilla kardeşimiz parlayacak mı yolsa parlamadan sönecek mi

özkan

Burada sonerde bi yanlışlık varmı sizce ?

celebi

özkan

Abi bencede yok,olabilir klübede şakalaşmalar ama takımın durumu maç 0-0 ken karelenmiş bu fotograf.Samsunspor facebook sayfasında millet sallıyorda benimde dikkatimi çekti.O açıdan yükleyeyim dedim.

Serkan

adam gülmesin mi ya iyice boku çıktı artık....

ahmetsefa55

her kazanamadıgımız mac ıcın birini öldürelim !

Theofanis Gekas

hala futbolcuların para için oynadıklarını öğrenemedik  ;) bi kaç istisna hariç

SametYılmaz55

yavaş hareketlerinden dolayı sarı kartı yemişsin hala her aut atışında çoraplarını yukarı çekme derdindesin.hem tribünleri tahrik ediyorsun hemde hakemi zorluyorsun.başımızı yakmazsın inşallah bu yüzden

Sadece Samsunspor

Ama Atilla'dan 2 gömlek üstün bence

ngonge

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 23 December 2012, 17:30:10
Ama Atilla'dan 2 gömlek üstün bence

Daha üstün değil de daha tecrübeli diyorum ben.