1 - Soner Şahin

Başlatan germencisse, 31 July 2012, 18:53:09

« önceki - sonraki »

Desiqner

Yalnız ipten aldı bizi yine.Yediği goller harici net 2-3 top çıkardı.
Yan toplardada etkili olsa zaten Süper Lig'de iş yapar :)

RT55

Burak

Valla kaledeyden yüreğim hop hop ediyorsa bence çokta iyi kaleci değildir. Yanlış anlaşılmasın bu yoklukta böyle kaleci transferi yapmakta başarıdır benim eleştirim kalecinin kendisine

Ekrem

içeri düşen her top tehlike yan top çalışsın yumruklasın tutsun birşey yapsın ama o top oraya düşmesın

Ayberk

refleksleri iyi ama sanki 5 senedir top oynamamış, yeni yeni forma giymeye başlamış gibi davranıyor özellikle yan toplarda. kornerleri kaleye doğru kestiklerinde hep sıkıntı yaşıyoruz. acaba önceden de mi böyleydi yoksa zamanla formunu bulacak mı bilemiyorum ama yan toplarını düzeltmesi lazım. desiqner'in de dediği gibi zaten yan topları da iyi olsa ahmet şahin ayarında olurdu en az

SametYılmaz55

oğlu bademcik ameliyatı olmuş.geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

ahmetsefa55

şuana kadar bariz bir hatası yok gibi.
üstüne çok iyi kurtarışları var.
ama herkes gibi bende de bir heyecan oluyo top geldiğinde.
hayırlısı.

özkan

Şunuda kesin tutar diyememek üzücü,ama an itibariyle başka alternatifmizde yok.Kaldı ki şöyle bi bakınca bankasyada şu da aman aman bi kaleci diyebileceğimiz kim var ki ?

cezayir55

Alıntı yapılan: özkan - 26 September 2012, 10:23:01
Şunuda kesin tutar diyememek üzücü,ama an itibariyle başka alternatifmizde yok.Kaldı ki şöyle bi bakınca bankasyada şu da aman aman bi kaleci diyebileceğimiz kim var ki ?
karşıyakada necati çok iyi kaleci

Serkan

Alıntı yapılan: cezayir55 - 26 September 2012, 10:32:36
karşıyakada necati çok iyi kaleci

karşıyaka da ki necati ?  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

özkan

berkaya 30 santim kemik ekle,6 ay idman yükle,al sana necati x 2 = berkay  ;)

samsunsporlu1994

Bana göre ilk 4 haftada takımın en iyisi Soner Şahindi. Açık konuşmak gerekirse ben bu kadar iyi performans sergileyeceğini beklemiyordum. İnşallah bu form grafiği böyle devam eder.

engiz

Yan top zaafı var.Çıkıp alması gereken toplarda kararsız kalıyor ve genelde çıkmıyor.Ama karşı karşıya pozisyonlarda oldukça iyi...

Sioux

bugünkü atillayı gördükten sonra soner bankodur bu takımda.

Kaya

Karşıdan gelen topu nasıl kenara değil de ortaya çeldin be kardeşim...