Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

ult55ras

nazillide oynayan forvet Muğdat Çelik'in transferi. henüz 23 yaşında 27 maçda 20 gol. golleri internette var.

stencil

bugünki polis terörü ile ilgili yönetimdeki abilerimizden bi girişim bekliyoruz bugün yaşananların hesabını emniyet vermeli

55_OrHaN_55

55erhan55

55erhan55

Sinirden bigisayarı kıracam Allah aşkına insanlar şu besimi kovun dedi size siz ne yaptınız kendi ayağınıza kuşun sıkmaya devam

yirmiuc

Yonetimden beklentim tadında bırakmaları.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

kalptenþimþek

Emin Başkanım Sen ki Samsunsporun vücud bulmuş halisin yap gereken açıklamayı gözünü seveyim..küme düşmekten beter bu durum ne olur efsane hiç bitmesin...

emre__ss

Şimdi şöyle birşey var bugün yönetimdeki insanlar birkaç ay önce kahramandı kimse üzerine sorumluluk almazken taşın altına elini sokan insanlardı ama bugün gelinen  noktada düşman ilan edildiler.Bugün bu insanlara hakaret etmek veya onları beğenmemek pek doğru olmaz.Yanlışlıklar elbette var kızılacak şeyler tabiki var fakat bu yönetimdeki hiç kimse bile bile takımımızın zararına olacak bir işin altına imza atmaz.Önceden yaşadığımız sıkıntılarla aynı nedenlerden dolayı sıkıntı yaşıyoruz.(neredeyse kendi içimizde bölündük)Samsuna,samsunspora sevdalı insanlar yönetmiyor şehrimizi.Buna ek olarak da bu insanlara gebe bir takımımız var.Yönetimin açısından düşünürsek iki ucu pis değnek.İnşallah bir gün bizim gibi düşünen insanlar yönetecek bu şehri..

europe_55

Sportif olarak cok kritik bir yerde olabiliriz ligde ama yönetmimize ve baskanimiza güvenim sonsuz.

Sonucta yönetimdeki kisiler bizim icimizdeki, beraber tezahürat yaptigimiz, maclari maratonda seyredip, koreografi icin karton dizen kisiler. Yani taraftarlikdan gelen ve hala da taraftar olan isimler.

Önümüzdeki sezon basarili olacagimizdan hicbir süphem yok.

feticalik

Yönetime maddi yönden birkaç sağlam isim daha alınıp iyi bir hoca ile KALICI Süper Lig planları yapılmaya şimdiden başlanmalı. Samsunsporluluğunuzdan şüphem yok ancak sizlerin de bizlerin de kanser olmaya hiç niyeti yok sanırım :)

Sol Açık

Yönetimimizin önümüzdeki yıl için ve daha uzun vadeli projelerini bizlerle paylaşmasını istiyorum. Bizlerin bir yönetime yapabileceği tek katkı "para" değil. Bunun dışında, yapabileceğimiz ne tür katkılar olur, bu şekilde fikrimiz olur ve o katkıyı yaparız.

Planlarımız, projelerimiz neler?

ismail

Ertuğrul Sağlam ikna edilmeli ve uzun vadeli hesaplara girişilmeli

Sioux

Alıntı yapılan: yirmiuc - 28 April 2013, 22:39:12
Yonetimden beklentim tadında bırakmaları.

bırakırlarsa tadında yerlerine sen mi geleceksin?
ha bence de bıraksınlar, çünkü bazı şeylere değmiyor bu kentte, bu camiada.

zenke

Başından beri tek beklentim var ne olursa olsun bırakmayın. Cebini değil takımı düşünenler tarafından yönetildiğini biliyoruz o bize yeter.

erdem

ne bırakması allah aşkına saçmalamayın,kayyuma kalıyordu takım,kimse çıkmadı.takım biraz düzlüğe çıkınca hemen akbabalar üşüşüyor.emin başkan olmasaydı ankaragücü ligi 17. bitirirdi.sonuna kadar emin kar