PTT 1. LİG 1. HAFTA Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan SSKLA, 20 July 2012, 14:56:01

« önceki - sonraki »

beşnumara

Samsunda olan sensin birader bi zahmet tükanı kapat git idmana engin futbol bilgilerinle kendin karar ver üç kuruş az kazansan ne olur :)

Jnr.Serkan

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: beşnumara - 21 August 2012, 10:39:32
Samsunda olan sensin birader bi zahmet tükanı kapat git idmana engin futbol bilgilerinle kendin karar ver üç kuruş az kazansan ne olur :)
bana kalsa hiç açmam.kontrol ediyolar dükanı arıyolar  :)

ayrıca bütün yazı güney sahillerinde geçirip , Samsunsporumuza 1 tane topcu kazandırmayıp tabiri caizse yan gelip yatan ben miyim arkadaşım ?  :redcard:

beşnumara

Yönetim benimle çalışmak istemediğini söyledi ben de saygı duyuyorum dedim :)   

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: beşnumara - 21 August 2012, 10:50:00
Yönetim benimle çalışmak istemediğini söyledi ben de saygı duyuyorum dedim :)   
;D ;D ;D ;D

akıllı yönetim işini biliyo tabi. :evet:

beşnumara

Başlığın dışına daha fazla çıkmak istemiyorum ama şunu da söylemeden edemeyeceğim iki kuruşluk menfaatimiz vardı bu yönetim kimseye para yedirmiyor yönetim istifa :)

Sercan

Alıntı yapılan: muhalif - 21 August 2012, 10:34:04
idmanlara gidip takımı izleyen yok mu beyler ?
yeni transferler nasıl ? top teknikleri pozisyon alışları süratleri kısaca özellikler vs.

takımın form durumunu merak ediyorum.bilgilendirebilecek olan var mı ?

Ben izledim hacı. Takım genel olarak iyi ama kondisyon sorunu var biraz. Ama Allah'ın izniyle çok iyi olacak takımımız..

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Sercan - 21 August 2012, 11:09:25
Ben izledim hacı. Takım genel olarak iyi ama kondisyon sorunu var biraz. Ama Allah'ın izniyle çok iyi olacak takımımız..
ağır kondüsyon idmanından sonra izlemişsen onun yorgunluğu vardır belki.

canberk mehmet yılmaz doğan aykut topal mehmet sak ahmet arı bunlar nasıl ? bekleneni verebilirler mi ki ?

cembaba

La ne cingen adamsınız. Yürüyün gidin sohbet odasına. ;D

babasamsunlu

cem bu cingenlere forma sat.. almazsalar döverim.  :evet: :evet:

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: CemBaba - 21 August 2012, 11:14:49
La ne cingen adamsınız. Yürüyün gidin sohbet odasına. ;D
cem sana msj attım gördün dimi ?

Ahmeti

tesislerin telefon numarasını bilen varmı arkadaşlar ? İdman saatlerini öğrenecektim.

cezayir55

Alıntı yapılan: muhalif - 21 August 2012, 10:34:04
idmanlara gidip takımı izleyen yok mu beyler ?
yeni transferler nasıl ? top teknikleri pozisyon alışları süratleri kısaca özellikler vs.

takımın form durumunu merak ediyorum.bilgilendirebilecek olan var mı ?
bende izledim dün sabah ki  idmanı  takımda forvet sıkıntısı var  orta sahada topu yönlendircek adam yok  sol bekte yankı bayağı formda gözüktü atillada kalede çok iyiydi kere biraz ağır geldi ama ilerleyen zamanda görmek lazım

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: cezayir55 - 21 August 2012, 11:48:03
bende izledim dün sabah ki  idmanı  takımda forvet sıkıntısı var  orta sahada topu yönlendircek adam yok  sol bekte yankı bayağı formda gözüktü atillada kalede çok iyiydi kere biraz ağır geldi ama ilerleyen zamanda görmek lazım
canberk mehmet yılmaz doğan aykut topal mehmet sak ahmet arı bunlar nasıl ? bekleneni verebilirler mi ki ?

cembaba

Alıntı yapılan: Ahmeti - 21 August 2012, 11:43:16
tesislerin telefon numarasını bilen varmı arkadaşlar ? İdman saatlerini öğrenecektim.

Abi sabah 10.00 akşam 18.00