PTT 1. LİG 1. HAFTA Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan SSKLA, 20 July 2012, 14:56:01

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: twitter - 26 August 2012, 14:52:25
en azından biz televizyondan izleyebiliyoruz yeneteksizlerimizi. bu atom karınca kaçıncı ligde, tv yayını neyin var mı ?

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=759437
FC Sürmenespor AMATÖR premier ligde. Oradan da şutlanmıştır kontrat tarihi de belli değil. Dinime küfreden müslüman olsa.

King Of The North

Ah Hakan Arslan kaçırdın gene geçen yılki gibi gollerden 1 tane daha, 2.devre kendine fazla güvenen bir Samsunspor vardı sahada, böyle de olunca sanki maç 3-0 gibiymiş gibi golü atma adına ciddi hareketler göremedik son vuruşlarda. 1- atamayana atarlar oldu 2-futbolun adaleti yok, adamla kalemize gelmeden son dakikada golü buldular, sırf bu yüzden insan soğuyor futboldan. u bütçeyle iyi takım olmuşuz bence, hiç değilse mücadeleci bir takımımız var. 3 puan bizim olmalıydı, yazık oldu bu futbola...

AhmetDenizci

Ben takımımızı çok çok beğendim. Her ne kadar son dakikada yenilen gole üzülsekte bu takımın daha 10 günlük bir takım olduğunu unutmamak lazım. Yenilen golden sonra futbolcular adeta yıkıldı. Nerede geçen sene soyunma odasına kaçacak yer arayan futbolcular nerede şimdiki yürekli futbolcular. En önemlisi hepsi mücadele etti, çalıştı, çabaladı. Ama olmayınca olmuyor. Belki böyle olması daha hayırlı oldu. Çünkü mümkünse çok acil bir forvete takviyesinin ve ortasahada oyunu yönlendirebilecek bir oyuncunun ihtiyacı çok belli oldu. İnşallah ekonomik şartlar elverir ve bu iki takviye yapılabilir.

Oyuncuları değerlendirecek olursak; kaleci Soner Şahin'e fazla iş düşmesede, altıpastaki toplara bile çıkmayışı tedirginlik yarattı. Lokman-Kere ikilisi harikaydılar, sanki uzun yıllar beraber oynuyorlarmış gibiydiler. Beklerimiz Şaban ve Ozan'da çok iyiydi bence. Bu 4lü defans hattı biraz daha otursun kolay kolay gol yemeyiz biz. Zaten hücuma çıkarken bekler ileri çıkıyor Turgay geride kalıyor 3lü defans oluyoruz. Rakip takımı savunurkende beklerde geriye geliyor ve 5li defans oluyoruz. Hakan Arslan çok koştu, pres yaptı, rakibi yıprattı. Görevini bence yaptı. Fakat son vuruş onun işi değil ve o golü atamadı diye kızmaya gerek yok bence. Turgay'da bildiğimiz Turgay. Erdem Şen'de biraz kondisyon eksikliği göze çarptı. İnşallah kısa zamanda kendini toplar, çünkü ortasahamız çok oyundan düştü. Bir ara sürekli defanstan Lokman ya da Kere'nin şişirmesi ile atak geliştirmeye çaıştık. Musa Sinan ve Halil İbrahim bence çok iyi kanat oyuncuları. Hızlılar ve rakibi eksiltebiliyorlar. Adem Sarı çok pasif kaldı. Tek oynamasa yanına bir forvet daha olsa sanki daha iyi olacak gibi. %100lük bir golü kaçırdı, keşke ayak içini kullanmayı düşünebilseydi. Canberk'in heyecanı çoktu fakat hızı da harika, biraz piştikten sonra çok can yakacak gibi. Benim tek beğenmediğim Mehmet Uğur Tülümen'di. İki kere bomboş pozisyondaki Halil İbrahim'e pas vermedi. İnşallah hoca gerekli uyarıyı yapar.

İllk 11'in dizilişi bu şekildeydi. Musa Sinan çıkıp Canberk oyuna girince, Canberk sağ kanada, Halil İbrahim sol tarafa geçti.

amisos55

Yillardir ilk macta bu kadar hirsli ve istekli oynayan bir takim gormemistim. Cocuklar resmen mac sonunda yikildilar. Bu inanc ve motivasyonun yuksek oldugunun gostergesidir. Bende futbolcu olsam Emin baskan icin ayagim kirilana kadar oynardim. Takimin eksikleri malum orta saha ve forvet. Kaleci guven vermesede bu dakkadan sonra iyi bir kaleci bulmak zor.orta saha icin bosa cikacak alex olabilir:) yonetimin umarim kafasinda etkili oyuncular vardir.

AhmetDenizci

Ayrıca skorboard çalışmıyordu. Ceza almayız inşallah.

Kais

macta 6 bın kusur bıletlı seyırcı vardı bunlara kombıne dahılmı?

cembaba

Güzel futbol...

Samsunspor Takımı, 22 Temmuz'dan bu yana yani toplam 33 günde oluşturulan bir takım. Bu takım dün gece o kadar güzel işler yaptı ki. Bire bir paslaşmalar, defansın kırk yıldır sanki beraber oynuyormuş gibi olması. Genç kardeşlerimizin forma şansı bulması. Bunlar gerçekten çok güzel gelişmeler. Futbolu anlayan isimlerin başta olması, transferlerin de hem maliyetinin düşük olması hem de takım oyununu oynayabilmesi göze batan ilk gelişmeler.

Takımımızın arka dörtlüsü çok iyi görünüyor. Özellikle Lokman'ı çok beğendim. Lokman aynı bir gladyatör gibi savaştı. Kere ile de çok iyi bir ikili oldular. Defansın sağındaki Ozan'da hatasız oynadı. Şaban'ın da kalitesi belli. Arka dörtlümüz bozulmayacak gibi görünüyor. Sonradan oyuna giren Canberk ise, ilk maçına çıktığı için heyecanlı bir görüntü sergiledi. Koşuları çok iyi idi. Gelecek için herkese ışık verdi.

Orta sahamızda oynayan üç oyuncumuz, Hakan - Erdem Şen - Turgay rakibe baskı uygulayarak top kapma girişiminde bulunan ve topu kanatlara oynayan oyuncularımız. Yeni transferlerden Erdem, ilerleyen haftalarda daha iyi olacak. Sağ kanadımızda oynayan, alt yapımızdan çıkan oyuncu Halil İbrahim, güven verdi. Biraz daha paslı oynayarak ve arkadaşlarını tanıyarak oynadığında daha iyi olacak. Musa Sinan ise kanadında başarılıydı. Verilen görevi yaptı. Kondisyon olarak halâ zayıf. Kısacası bir ince top atabilen, Akhisarspor'da oynayan Anıl gibi bir oyuncu bulabilirsek, orta sahamızda sorun olmayacak gibi görünüyor. Bunların yanında bu takıma, Bursaspor'dan gelen Mehmet Sak ve Ahmet Arı'nın da gireceğini söylersek, orta sahamız bol alternatifli seçeneğe sahip.

Forvette Adem Sarı çok yalnız kaldı. Yanında bitirici bir adam olduğu zaman, çok daha iyi olacaktır. Golcü transferinin şart olduğunu düşünüyorum. Öte yandan, Uğur Tülümen bir pozisyonda egoist tavırla bizi golden etti. Keşke solundaki oyuncuyu görseydi. Nitekim de bu pozisyonu çok aradık. Zaten golü yiyince herkes çok üzüldü.

Kısaca çok güzel bir oyun sergilemesek de takım oyununu hafiften hissettirdi. Taraftarlarda daha çok heyecan yarattığını hissettim. Transferlerle çok daha iyi olacağız. Özellikle Şenol ve Ahmet Arı bu takıma büyük güç katacaktır.

Taraftarlarımız her zaman ki yerinde, yani tribündeydi. 10 - 12.000 kadar taraftarımız vardı. Maç öncesi ve maç sonrası Emin Başkan'a ve takımımıza büyük destekte bulundular. Hepsine ayrı ayrı teşekkürler. Emin Başkan ve yönetim kurulu 22 Temmuz'da kayyuma kalacak bir takımı, kayyuma bırakmayarak büyük bir yükün altına gövdesiyle beraber girdi. Bizim üzerimize düşen, takımımıza daha çok destek olmaktır.

Gelecek için takımımız, TAKIM olma sinyali verdi. Başarılar çocuklar. Yolunuz açık olsun...

samuray

fırsat teptik 90+3 te yediğimiz golle üç puanı kaçıran taraf olduk öncelikle çok kısa süre içerisinde böyle bir takım oluşturdukları için emin başkan ve yönetime teşekkür ediyorum artı ne zorluklarla mücadele ettikleride ortada ben inanıyorumki bu takım çok daha iyi olacak tabiki eksiklikleimiz var 10 ,15 gün birlikte oynayan futbolcular toplululuğuyuz zamana ihtiyaç var tek tek o iyi bu kötü demiyorum orta sahaya bi oyun kurucu ve forvet ihtiyacımız var , bu sezon en az 3,4 genç futbolcmuzu da kazanmış olacağız  gibi geliyyor son dk.larda çokgeriye yaslanmamız golü yememize neden oldu iyi günler bizleri bekliyor diy düşünüyorum samsunspor_x

Kais

millet boş stadlara oynarken bizim stadımızda boşluklar var diye üzülmemiz ne fena bir şey.devre arası bir kaç nokta transferle bu sezon yuvamıza döneriz inşallah.

Stoper

3 puan alma başarı gösterebilseydik kombine satışlarında bile artış olurdu.Son dakika golu çok üzdü.Hocanın oyuncu değişiklikleri kötüydü.
Sağlık olsun diyelim,Göztepe maçına geçelim.
Mehmet Sak,Burak Çalık,Ahmet Arı ve inşallah 2 yeni transferle yine milleti ters köşeye yatırırız evelallah.

kumköylü ahmet

macimizin ilk yarisina bakdim iyi bir sonuc oldu futbolda bence guzeldi..pozisyon vermemisdik ikinci yariya bakamadim ucakdaydim eve geldigimde yikildim.hatta dedimki sonucu görünce garanti son dakikada yemisizdir dedim gelenekselimiz devzam etti yani..insallah daha iyi olacak bu takim..ALLAH ìm utandirmasin

orhan

kalecimiz için bu maçta şunu da kötü yaptı diyebileceğimiz bir durum oluşmadı.Kalecimizle ilgili denilen çoğu şeye katılmıyorum çok kötü olduğunu düşünmüyorum.Bu lig için yeterli bir kaleci olduğunu düşünüyorum.

samuray

bencede bariz bi hatası vardı denebilecek pozisyon olmadı

Aslankaya

kalemize   kayda deger tek top geldi oda  sanssızlık gol oldu . saglık olsun . bu takım yüz güldürecek inşallah ...