2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Alıntı yapılan: özkan - 22 August 2012, 14:30:29
kaleci  :peeh:

Soner'i bilmiyorum ama bence Atilla yeterli olur. Umarım yanıltmaz beni.  ;)

samsunsporlu1994

Bu gambo pivot santrafor gibi sanırım. Gazetedeki resminde boyu çok uzun adamın.

özkan

22 August 2012, 14:34:46 #2057 Son düzenlenme: 22 August 2012, 14:50:32 özkan
atilla bu lig için ideal,iyisi neden olmasın.Fakat şu maddi ve manevi ortamda bu transferler bile fazla..Sadece bir playoff için bir ilk 3 için atillanın yetersiz olduğu kanaatindeyim.

cezayir55

cezayir55

gambo mohamed bucasporla antremanlara çıkmış beğenilmemiş  bizdede herhalde denenecek

babasamsunlu

antrenmana felan çıkmamış arkadaşlar.onlarada önerilmiş onlar istememiş.
adamın ligi devam ediyor zaten.

cem 55

beyler size kartepe kampında adanaspor hazırlık maçından sonraki izlenimlerimi aktarmışdım orda şöyle  küçük bi ayrıntı daha yasandı sahanın kenarında portotif bi tribun yapılmış orda biz 4 arkadaş ercüment çoskundere cenk işler ve adanaspor teknik heyetinde görevli bir kişi yanyana oturup maçı takip ediyoruz teknik heyetteki kişiyle cenk çok sıkı fıkı sürekli şakalaşıyolar cenk e gençleriniz iyi ama şuan şu 2 numara ve 7 numaralı oyuncular kadroya girer digerlerinin pişmesi lazım diyo 2 numaralı cocuk bi 10 cm uzun olsa şimdiden süper ligde oynar bundan ilerde iyi para kazanırsınız diyo cenkte abi o çocuk daha amatör 10 gün sonra barcelanoyla antremanlara çıkacak diyo adam  olurmu lan öyle sey bu çocugu istanbul takımları havaalanında kaçırır çok dikkat edin şimdi şuanda otele gider gitmez sözleşme yapın yapamazsanız havaalanında başından ayrılmayın havaalanında sözleşme imzalayın diyodu ama canberki istanbul yalakaları degil cenk yalakası kaçırdı adamın anlattıklarından feyz alıp harekete geçti demekki zaten maç bitti koşa koşa mehmet yılmazın yanına gitti yanından 1 dakıka olsun ayrılmıyodu mehmet yılmazında kafasını yıkaması yakındır yazık gerçekten çok yazık

beşnumara

Abilerimiz daha iyi bilir ama yasalar ne diyor bu tür kaçırmalarla ilgili?

GökhanÇağlar

Cenk İşler para için formasını giydiği,adam olduğu külübü kazıklamayı kendine yediriyorsa yapacak bişe yok..Kendi kaybeder.Artık bu şehirde rahat gezemez.

berlinli55

bu cenk isler konusu gercekten oldumu??? yoksa cikan dedikodu üzerinemi yorum yapiorsunuz???

Ahmeti

Alıntı yapılan: berlinli55 - 22 August 2012, 16:02:28
bu cenk isler konusu gercekten oldumu??? yoksa cikan dedikodu üzerinemi yorum yapiorsunuz???

Dün akşam idmana gittiğimde ordakilere Canberk hangisi diye sordum onlarda Canberk'in idmanda olmadığını söylediler. Yani çıkan bu haber büyük ihtimal malesef doğru.

Cheregi

Cenk sen ne iki yüzlü, sinsi, namussuz ,******* bir adammışsın, senelerce İlhan a Tümer e kızdık ama onlar bile yapmadı senin yaptığını. Hemde böyle bir zamanda 3 kuruş için yaptığına bak. Çok sütü bozuk gördümde senin gibi o.ç. nu görmedim. Tesislerin içine kadar gelip bu takımın çocuklarının aklını çelecek, kaçıracak kadar ne hırsın vardı? Alacağın 100-150 bin TL için değer miydi seni baş tacı yapmış insanların bedduasını almaya, bu şehirde kralken ******* bir soytarı olmaya?

55_OrHaN_55

elin yunanı, Gekas bile çoğu Samsunlu futbolcudan vefalıydı. yazıklar olsun cenk işler. seni adam sanmıştık...

samsunsporlu1994

Haber Gazetesinin haberine göre Başaran, Muratcan ve Aykut Çift kiralanacakmış.