2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

minci

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 22 August 2012, 20:19:35
http://www.samsunspor.org.tr/Takim.aspx

Şuanki güncel kadro bu. Aykut çift, muratcan gibi isimler yer almıyor.

Ahmet Arı kadroda yok. Yoksa benmi görmüyorum?

Sol Açık

Alıntı yapılan: minci - 22 August 2012, 20:31:57
Ahmet Arı kadroda yok. Yoksa benmi görmüyorum?

Eklenir sanırım. Ben dün baktığımda kadro epey değişikti, örneğin Pal Lazar kadroda vardı, pek çok yeni oyuncu yoktu, olanların da bilgileri eksikti.

yirmiuc

22 August 2012, 20:49:04 #2102 Son düzenlenme: 22 August 2012, 20:56:59 yirmiuc
tff'nin sitesinde profesyonel faal bir futbolcu görünmüyor. lisanslarda mı problem var acaba?

orhan

Bu çocuk dönsede  bu saatten sonra bir şey olmaz.İki canberk dendi kendini messi zannetti.Bir zamanlar armağan.sercan .sefa da böyleydi.Ne oldu kaybolup gittiler.Sporcu dediğin ahlaklı olmalı ekmek yediği yere nankörlük etmemeli,vefasızlık yapmamalı bu herkes için geçerli bir olgu olmalı.Ben artık şu samsunlu kelimesinede takmaya başladım.Önemli olan nufus kağıdında samsun yazması değil Kendisini yürekten samsunlu hissetmeli,Kalbi bu şehir için atmalıdır.Bu şehirde köşe başlarında kulis,çekememezlik,az olsun benim olsun mantığı değişmedikce ve hala onlara prim tanındıkça bizler kahrolmaya çooook devam ederiz.Oysa gün birlik günüdür bu günde bile içimizdeki irlandalılar arkamızdan vurmakta dün olduğu gibi bugünde hainlik yapmaktadırlar. 

teksas3455

Alıntı yapılan: yirmiuc - 22 August 2012, 20:49:04
tff'nin sitesinde profesyonel faal bir futbolcu görünmüyor. lisanslarda mı problem var acaba?

TFF kadroları daha çok transfer sezonunun bitiminden bir iki gün sonra yayınlıyor.
Bazı transferler bir iki gün içinde düşüyor bazıları çok sonra ekleniyor.

Shane_Falco

Doğru anladıysam bu adam gittiği her takımdan 500 milyar para istiyor.Eğer bu doğruysa insanda biraz mantık olur kim verecek henüz hiç bir şey kanıtlamamış bir topçuya 500 milyar para.Ayrıca bu olayın Barcelona'ya gidemediğinin hemen ertesi gün yaşanması oldukça ilginç belli ki planlı programlı bir olay bu.

Şunuda merak ediyorum.Cenk,Canberk'i götürürken acaba Emin başkan ile iletişime geçip müsaade istedimi ? Bu konuda bilgisi olan yönetimdeki abilerimizden biri cevap verebilir mi acaba ?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 22 August 2012, 21:55:10
Doğru anladıysam bu adam gittiği her takımdan 500 milyar para istiyor.Eğer bu doğruysa insanda biraz mantık olur kim verecek henüz hiç bir şey kanıtlamamış bir topçuya 500 milyar para.Ayrıca bu olayın Barcelona'ya gidemediğinin hemen ertesi gün yaşanması oldukça ilginç belli ki planlı programlı bir olay bu.

Şunuda merak ediyorum.Cenk,Canberk'i götürürken acaba Emin başkan ile iletişime geçip müsaade istedimi ? Bu konuda bilgisi olan yönetimdeki abilerimizden biri cevap verebilir mi acaba ?
benim bildiğim ; cenk , canberke bjk den 500 milyar verildiğini söyleyip istanbula götürüyo.
başkanın da kesinlikle haberi yok.

ben açıkçası istanbula bile gittiklerini düşünmüyorum.
cenk sırf piyasasını artırmak için böyle bir işe girdi.

başka bir ihtimal (zayıf da olsa) bjk bizim iznimiz olmadan böyle bir olayın tarafı olmak istemedi.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: muhalif - 22 August 2012, 21:59:21
benim bildiğim ; cenk , canberke bjk den 500 milyar verildiğini söyleyip istanbula götürüyo.
başkanın da kesinlikle haberi yok.

ben açıkçası istanbula bile gittiklerini düşünmüyorum.
cenk sırf piyasasını artırmak için böyle bir işe girdi.

başka bir ihtimal (zayıf da olsa) bjk bizim iznimiz olmadan böyle bir olayın tarafı olmak istemedi.

İkinci ihtimal bencede gerçekten zayıf bir ihtimal

Takım kartepe'de iken bende merak ediyordum bu Cenk neden devamlı takımla neden bu kadar ilgili.Meğersem adam kendi çıkarlarının peşindeymiş.Gerçekten insanı üzen durumlar.Bundan sonra ne olacak merakla bekliyoruz...

Ayberk

Sol Açık

Alıntı yapılan: Ayberk - 23 August 2012, 00:28:42
http://www.futaa.com/football/article/i-donat-have-gambo-mohammedas-passport-agent olay nedir? pasaportuna sahip çıkamamış mı bu gambo :D  :o

Anladığım kadarıyla Gambo, Türkiye'ye gelişinin gecikmesinden bu Emmanuel Babatunde'yi (ne olduğunu tam anlamasam da sanırım menejeri) suçlamış ve pasaportunun onda olduğunu söyleyip gidemediğini iddia etmiş. Buna karşın bu eleman ise Gambo'nun pasaportunun ve kendisi tarafından alınmış uçak biletinin Gambo'da olduğunu söylemiş. Türkiye'deki kulübün kendisini sıkıştırdığını ve Gambo'nun kendisini zor durumda bıraktığını belirtmiş.

Anladığım budur, ama metnin İngilizcesi biraz sorunlu gibi geldi bana... :D

Ha bir de, Gambo şu an Lobi Star takımına karşı oynanacak olan Federasyon Kupası yarı final maçı için Calabar'daymış! Neresiyse orası...  ;D

Sol Açık

Ya bu site ilginçmiş. Daha sonra yayınlanmış bir haber de şöyle (sonra dediğime bakmayın, haber bugün ama saat manasında yukarıdakinden sonra):

Gambo ile ilgili Samsunspor ile ilişkiyi Türkiye'de yürüten Tofe Towobola, Samsunspor ile aralarında sorun olmadığını, Gambo'nun Çarşamba günü oynayacağı maçın öneminin Samsunspor tarafından anlaşıldığını ve Samsunspor'un Gambo'yu bekleyeceğini söylemiş. Yani sorun yok demiş... (ama hangi Çarşamba anlamadım, araştıracağım  :D)

http://www.futaa.com/football/article/samsunspor-wait-for-gambo-mohammed

Bu arada biraz daha bakındım. Bu Gambo kardeş ligde 14 gol atmış. Takımı Kano Pillars ligde lidermiş ve sezonun bitmesine 1 maç kalmış (37.hafta bitmiş). Ek olarak da bu Federasyon Kupası muhabbeti var. O kupanın yari finalindeki rakipleri olan Lobi Stars aynı zamanda ligde 1 maç eksiği ile Kano Pillars'ın 1 puan gerisinde 2.sırada. Yani adamlar için harbiden önemli maçmış vs...

Ah Samsunspor, sayende manyak gibi Nijerya ligini araştırmaya başladım.  :kafa:

twitter

Sol Açık

23 August 2012, 01:42:49 #2112 Son düzenlenme: 23 August 2012, 01:51:11 Sol Açýk
Oh be, sonunda buldum.

Gambo'nun takımının maçı bugünmüş ve penaltılarla elenmişler. Dolayısıyla gelecekse bu eleman ya hemen gelir, yada söyleyebileceği ancak son lig maçına da kalmak olabilir ki ("sanırım") o da Salı günü. Neyse, huzurla uyuyabilirim artık, Nijerya liginden de bilgi edinilebildiğini gördüm...  :D

http://www.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=1685331.html

Derken forumda başka birşey gördüm, boşa o kadar araştırmışım...  :D

Alıntı yapılan: samsuni - 23 August 2012, 00:33:12
Sakaryaspor kökenli sol bek Şaban Özel'i transfer ettik. Resmi imza yarın olur.
Mohammed Gambo işi %99 yattı. Gelmeyecek.

SSKLA

Rüyamda Aleksander Hleb'i alıyorduk hadi hayırlısı :) :deli:

Ertuğrul Sağlam

Baskanin ve Suat Kilic'in girisimleri sonucu Canberk geri donmus Baskan Bjk ye tesekur ediyor demekki elin adami adamlik yapti bizde Cenk'in gercek yuzunu gormus olduk belki ilerde daha buyuk bir zarar verebilirdi bize Cenk İsler